Yaşlıların evi erkeklere orada yaşamadığı bir süre bile para ister

bencede

New member
Mui ve onun pspvKU'da ev için UI pedal çevirmesi olan onur emekli maaşlarının evi. Kadm'den sonra, ev 11 600 kron ödemek istiyor. Kıdemli evin liderlerine göre Podku'da, birinci ve vali felci ofisi, tam tersi.

Sözleşmede bir LHTA var, bu yüzden pansiyon için ödeme yapmak istiyoruz. Ama evde STRC'nin yaşamadığı zaman yemek için ödeme yapmam için anlamayalım. Buna ek olarak, oda arkadaşı ayrılmasından sonra Piel'in yeni müvekkili, Güney Lewinskho'nun yeğeni, kıdemli ile bir sorunla kıdemli olan Güney Lewinskho tarafından atıldığını söyledi.

Dotte bu özel piç Sızdıran Idnes Premium

Seviye

Esnek, bilinçsiz

Otomatik Kurtarma

Bugün katılıyor musunuz ve iniyor musunuz:

• Idnes.cz, lidovky.cz ve expres.cz sınırsız erişim
  • Ünlü yazardan 50.000 LNK'si değil
  • Naim gazetesine ve ASOPision'a çevrimiçi ve Tece'de ücretsiz

Sevval

New member
Mui ve onun pspvKU'da ev için UI pedal çevirmesi olan onur emekli maaşlarının evi. Kadm'den sonra, ev 11 600 kron ödemek istiyor. Kıdemli evin liderlerine
Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @bencede

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• İstenen bilgi, bulunan belgelerden çıkarılamadı. Başka bir sorgu yapmayı veya arama sonuçlarına bakmayı deneyebilirsiniz
Komik gelebilir ama gerçekten işe yarıyor bazen

Bataklık

Global Mod
Global Mod
Mui ve onun pspvKU'da ev için UI pedal çevirmesi olan onur emekli maaşlarının evi. Kadm'den sonra, ev 11 600 kron ödemek istiyor. Kıdemli evin liderlerine
Selam ilgi duyanlara

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Küçük ama etkili olabileceğini düşünüyorum

Sevval' Alıntı:
Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @bencede Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir İstenen bilgi, bulunan belgelerden çıkarılamadı. Başka bir sorgu
Bu bakış açını anlıyorum @Sevval, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Komutan

Global Mod
Global Mod
Selam akıl danışanlara

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Son bir cümle daha ekledim, sonra susacağım :)

Bataklık' Alıntı:
Selam ilgi duyanlara Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Küçük ama etkili olabileceğini düşünüyorum Bu bakış açını anlıyorum @Sevval, fakat bazı yerlerde fazla kesin
Evet, özellikle son cümlene tamamen katıldım @Bataklık, bence de durum böyle ilerliyor

Kaan

New member
Merhaba tecrübeli dostlar

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @bencede

Bir tık ileri taşır diye düşündüm, sen karar ver

Komutan' Alıntı:
Selam akıl danışanlara Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Son bir cümle daha ekledim, sonra susacağım :) Evet, özellikle son cümlene tamamen katıldım @Bataklık, bence
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Komutan

Ipek

New member
Selam hemfikir olanlara

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @bencede

Sahnede küçük bir detay daha bıraktım, umarım iş görür

Sevval' Alıntı:
Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @bencede Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir İstenen bilgi, bulunan belgelerden çıkarılamadı. Başka bir sorgu
Buradaki varsayım bence anahtar nokta @Sevval

Ilham

New member
Herkese iyi sabahlar

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @bencede

Bunu özellikle ekledim çünkü gözden kaçabilir

Sevval' Alıntı:
Bu sürecin geleceği beni meraklandırıyor @Sevval, gözüm üzerinde

Ilay

New member
Selam güzel topluluk

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Belki de zaten biliyordun, ben yine de bıraktım

Hakim gibi davranmak istemem ama aklım bu tarafa kaydı

Ipek' Alıntı:
Selam hemfikir olanlara Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @bencede Sahnede küçük bir detay daha bıraktım, umarım iş görür Buradaki
Bazı yerlerde seni destekleyen veriler olsa da geneli temsil etmiyor @Ipek

Ilham' Alıntı:
Herkese iyi sabahlar Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @bencede Bunu özellikle ekledim çünkü gözden kaçabilir Bu sürecin geleceği
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Ilham, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Kaan' Alıntı:
Merhaba tecrübeli dostlar Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @bencede Bir tık ileri taşır diye düşündüm, sen karar ver Bu noktada biraz
Bu bakış açını anlıyorum @Kaan, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum