Varaďa, herkesi yenme şansımız var. Antrenörlerle düşme planları vardı

bencede

New member
Trenre, ne kadar büyük kaldı, belirli bir gelişmiş var mı?
VI organizasyonunun büyük sorumluluğunu dokunduk. Aldığımız durumda, çok şeyimiz var ve ilk kez alabildik. NM'nin ilerlemeyi başardığı RDI'ız ve DL NS'nin bunu nerede yapabileceğini göreceğiz.

Karlovy Vary'in iyi ve VTKOVICK İK David Moravec de var. Pikantn düello mu?
BT olmalıydı. Karlovy Vary çok iyi bir sezona sahip, kendinizi aktif oyun sunuyor ve onları çok iyi yakalayın. Nron Srie olacak.

Klov ne olacak? Kömür genellikle d?
Kim D'yi bilmiyorum, ama bir GL VC için onlar değil DT'ye çalışacağız.

Hungry'den bir ön oynama mısın?
Oyunda, elbette harika. Oyun için harika bir deneyim olacak, sadece MSC ve PL'nin hokey oynaması ve bir dairenin kenarında oldukları ve değil, erkekler sadece en iyisini aldıkları için harika bir deneyim olacak. Kaybedecek hiçbir şeyimiz yok ve bu Srius'a gitmeye hazırız.

VTKOVICE PEDS SRI hangi yırtılmış ve sette?
Özellikle yaralanır ve bu Sria'da belli bir yol almaz, aynı zamanda erkek komplikasyonları içindir. Yedek ile yaralanan çocukları sıkışıp bırakabiliriz. En iyi şekilde çatal yapıyoruz, mümkün olan iyi bir şey olmanın faydalı olduğu. VTN'de olmayacağız.

MSC ve PL'yi nasıl değerlendirirsiniz, sen bir trenre nedir? Ne başarılı oldu ve karanlığa giremedi?
Ölüm geriye dönük hokey verebildik ve disk hakkında mücadele ettik. Souty TK'yi NM'ye karşı verdik. Çünkü oyun kan için basit bir HP değil ve boş bir form ile bu kadar büyük bir thu straka çıplak değil. Durdurmayı ve Nai tarafına dökmeyi başardı. Hadi yapalım ve bunu bu zamanda destekledikleri bir hayranımız yapıyoruz. Sonunda, playofflar Mon MSC ve PL kimsenin görmediğidir. Çok fazla yapacağız.

Değiştin, EV MDU Play Off MSC'de oynat. Böyle bir karanlıktan yararlanacak mısınız?
Ben uygun. Hardfin'i astığımızda, on gün durdılar ve mezarlar yaralanma ve hastalıktan döküldü. İşte böyle, birincisine gidiyoruz, oraya kafamla gidiyoruz ve artmak istiyoruz.

Manaft, vakfın telaşlı bir vomanından sonra ve fiziksel olarak yayınlanmadı mı?
Farklı, cehennem. Yolculuğun nasıl olduğunu harekete geçirdiler ve ne zaman gittiğimizde birleştireceğiz ve sahip olduğumuz şeyleri takip edeceğiz, bu yüzden herkesi yenmeliyim.

Vtkovice ile ML Tyi kaybediyordunuz ve TM DN'deydi. VS için bu yeni duruma nasıl dahil oldunuz?
Açıkçası, M için bir premira idi. TER'den sonra o ölüm günleri için rakibe verdiklerimiz bile … bu da bir değişiklik. Geçmişte çelik (Tinec) Biz on ve trnct dn bir mola vardı, devam ediyorduk, formu ayarladık, set İK ve fiziksel uygunluk ile oynatıldı. O günlerde iki tane vardı, bu Jin. Gerçekten olumlu düşünüyorum. Ve ctm, e tm aynısını görüyor. Bunun için hayırız.

Pedcover'ı güvence altına aldığınız Kladno'daki nasttan sonra, oyunun olacağı çubuksun
(Seyaklar) Hayır, bağlamdan yırtıldı, biraz farklıydı. MSC ve PL, bir saksuk olduğunda gerçekten Nron'du. Hem NS Trenry, HRE hem de tüm organizasyon için. Sen orada değilsin, Peter'ın sanatı başka bir yin. Ve biz sadece sezonu almak istemiyoruz. HRT DL istiyoruz. Orada j mm ve vm, e tm.

Ayrıca, hokey oyuncuları bunun dövüldüğünü düşünmeyecek mi?
Ne içeceğimi öğretmek istemiyorum. Rakipten ve diğer taraftan sağlık saygı duyduğumuz için aynı olacak. İlerlemek istediğiniz iki karanlık. Karlovy çok zaman değiştirir, harika bir sezon geçirin. Onlara karmaşık yapıyoruz. Srie DL'den gelirsek artmak istiyoruz.

Vclav Varaa.

Vakıfa gideceğiz. Kabinde çubuk kelimesini aldın mı?
Çocuklar bununla ilgili değil mi? Hayır, NS'nin altına çekip oynayacağımız bir villa var. Tabii ki farklı olabilecekleri gerçeğindeydim. Meslektaşlarım ve ben gerekliyse, sağ, kamp ile tatmin olduk. Yemek olacak tüm varyantlar hazırdı, ama gizli nedeniyle orada olmayacağımız için orada olmayacağım.

Çok sonra, uyumadığınızı değiştirdin mi, yaptın mı?
Tok. TM bugün otobüste, e iki kalça dm. BM hafifçe düştü, çok büyük bir şeydi. Organizasyon problm'e girdi, sonunda ışığa giden yolu ittik.

Playofflar, diğer IO'nun yanı sıra, NKDO'nun arkasındaki PTK'yı kazanan Tinec çeliğini durdurabilir. Altın yola başladın. Nkdo nkdo?
Onları durduralım. Finalde. Bu bir spesifik olurdu. Çelikten gelen çocukların onu onlara karşı olacak hafif bir karanlık günü yapmadığı VM. Kim kimi almayı sevmiyor. Biz sadece ikimiz. Mme değişir ve onları yenmek istiyoruz.