Taraftarlar merak ettiler, vernik Dukle cezasını geçti. Ancak konsey fikrinizi değiştirmeyecek

bencede

New member
Ne için? İçin? Gibi?

Dukla – Ostrava 1: 2. Çekici ve sıkı, yer alan bankaların bir kenara kent ve pedal ligi ustası için mücadelede puanları döktü.

Ancak her ikisinin hayranları Pestvka'ya başladığında, Beer ve Klobsou 45. dakikadan ilk anı söktüler. Sadece evin stelinde iyi elleri yapamadıkları, geri kalanı, eski videonun sayfaların yan tarafındaki başka bir durumla tamamen dolu olduğu konusunda vahşileşti: Namluyu sportmenlik dışı bir üreme oyunu olarak derecelendiren Stet Domcho Vondrka.

Benim bakış açımdan, Jan Petherka bölümünün upmark'ı o kadar net değildi. Biraz bendi, çünkü NM'ye karşı bir penaltı vuruşu olabileceğini düşündüm. Ama takım arkadaşlarım hemen Kali'ye VPN bankasında bir el olduğunu. Sonra o ve ne göreceğimi söyleme kararı.

Torbanın tribündeki hayranlar ortaya çıkmadı.

Eğer String Stadyumu'ndaki SUD PMO mikrofona, incelediğini ve karar verdiğini açıklarsa, ilk kez bu kadar güzel olurdu. BN hokey ve diğer sporlarda, bu yıl örneğin İngiltere'de test edildi.

Cumartesi günü Dukla Toti'de çok fazla belirsizlik vardı. Moravia'dan T Grubu hayranları Haber'e sevindi: Bu beni gerçekten yapmaya karar veriyor mu?

Ben ve hatta Mus, ikim olduğunda.

Ama merhamette kaynamayacağımı düşünmeyin, Trenr Petr Rada atladı. Örneğin iki karar olduğunda, Pškl, gitmelisiniz. K, futbolun daha hızlı olduğu, ancak geçmişte futbolcular da hızlı, kril omuzlarıydı.

Lut Novi için kaldı mı?

ASE 43:20'deki Ostrava Cottage'ın kaymadaki kaymayı engellediği tüm Patenka. Ağzının hacmi, evin vuruşundan balon, Brno'da PMO uçtu.

Yıldız, ML ML Vborn inşa edilmiş ve sayaç hakkındaki duruma baksa da, Pesto kaçırmadı ve oyunun devam etmesine izin verdi. Bu nedenle, Domcmu Vondrka'nın balonun çalıştığı tam ve rakipten geçerken bankanın akışına girebilir, pedleştirildi ve düştü. Cezayı takip etmedi ve karardan Uçlu Kart'ı aldı.

İlk kez Star, Miroslav Zelinka tarafından çağrıldığı monitöre koştu. TV'de Divis, deniz yosunu eli. Torbanın çantasındaki kişiler, ikinci sayfalarda isabet penaltı puntkuna vurulduğunda parçalandı.

Çocuktan tablette izlenen banklara, eller ml bilgiydim, şaşırmadım, Koujk Pavel Hapal. Ayrıca hiti nm sakininde elini oynadı ve muhtemelen bir penaltı olacaktı, Zlon Bulla ve ilk Ostrava Gluc'un stelec tarafından kabul edildi. Sadece M Zar, sonra karar ASE, Pidal için Uç Kartını yıkmadı.

İptal etmedi, çünkü simülasyon sportmenlik ve kart müdahaleden sonra kaldı. Benzer şekilde, örneğin ham oyun için olurdu.

Jakub Hora, yarının ilk yarısında cezayı değiştirdi, 1: 1'e eşitlendi ve o anda o anda dramatize oldu. Klov, set ase'deki banka ve Michal Frydrych'in puanlarını vurdu.