Survivor yarışmacıları İsmail Balaban ve İlayda Şeker’den ikinci düğün

Leila

Global Mod
Global Mod
Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde iki defa başpehlivan olan İsmail Balaban ile Survivor’da tanıştığı İlayda Şeker, Kapadokya’nın ardından ikinci düğünü Antalya’da yaptı. Çiftin nikahını ise Büyükşehir Belediye Lideri Muhittin Böcek kıydı.

Survivor 2021 şampiyonu başpehlivan İsmail Balaban ile uzun müddettir bir arada olduğu İlayda Şeker, geçen haftalarda yapılan nişanın akabinde Kapadokya’da düğün yaptı.

Balaban, ikinci düğünü ise memleketi Antalya’da yaptı. Cam Piramit’te yapılan düğüne, Antalya Büyükşehir Belediye Lideri Muhittin Böcek, CHP Antalya Milletvekili Aydın Özer, Kırkpınar Güreş Ağası Seyfettin Selim, ilçe belediye liderleri ile çiftin aile ve arkadaşları katıldı. Büyükşehir Belediye Lider Böcek, çiftin nikahını kıydı.

Çifti tebrik eden Böcek, çabucak sonrasında Balaban ile karşılık zeybek oynadı. Düğüne ait imgeleri toplumsal medyadan paylaşan Böcek, “Antalya Büyükşehir Belediyesi Başpehlivanımız manevi oğlum İsmail Balaban ve hoş kızımız İlayda Şeker’in nikah akdini gerçekleştirdik. Türkiye Cumhuriyeti’ni koruyacak güzel evlatlar yetiştirmeleri ve keyifli bir ömür müddetleri dileğiyle Allah mesut etsin” dedi. (DHA)