Slavia – Baník, Koç Pavel Hapal ile Röportaj

bencede

New member
MN'de atıyor. Çünkü son daha hızlı parçalandım ve mükemmel sezondan sadece bir coşku özelliğimiz var. Slavia, Pehrla'nın son turunda ve kendi aynası, HRT'ye sahip olmamız gerektiği gibi, Hapal'ın sözleriyle boğulduğumuz Eden'de 0: 3'ün ardından derinleşti.

Kapı altında kutlandığı tribün üzerinde açıldığında, Ostrava Trenra Slyet yoktu.

Ama … sezonda tek bir point al, bu basit bir af. Ateşin karanlığını tebrik ediyoruz. Kaplanmamış bir grup, lekeli karanlık yarattık. Artı sarılmış Senzan hayranları.

Slavia'da, yaklaşık yirmi dakika sonra en çok döktünüz ve sonra bankanın kapanmayacağını mı?
Bir daha değil. Tepki vermek istedik. Ama ne kadar SLEME açıktı. Duraklamadan önce bir tür gl tsn aldığımızda, i, örneğin OCH için İKY, AB yapmak için TM ile kolay olmayacak.

Geçen yıl, TVRNO Şehri, elli noktadan daha az. Bu yıl bronz ve VC yedinci nokta değil. Gömlek Bankası'nın Yolu? Riga, NA, Ewerton, Bull, Koha, Prekopa'yı kaybetmeyin mi?
Bütün çocuklar tüm sezon harikaydı. Gerçekten SEMEKM. Ve sadece uzun zamandır izleyen izcinin Eden'de ilk olduğunu umuyoruz. O zaman Pestup için kimseyi tavsiye edemedi.

Bunu söyledin mi, ama Exodus korkusun yok mu?
Kadopdn Satış olmayacağını düşündük. Gerçekten ilginç yapmak zorunda kalacaktı. Birincisi, iki oyun için maksimum. Kalkışlar meydana gelirse, cevap vermemiz gerekecek. Masada belirli bir şey olmadığı CT olacaktır. TM ile terliyoruz, E 16.

Asle olmak nereden gerekli olacak? Avrupa Ligi'nde Pedcover vs EK girişiminde.
KDR i irk kdr isteyeceğiz, çünkü bu yıl yirmi iki glman vardı, hepsi sağlıklı oldukları tek şeydi. Ancak bu PT için buna güvenmiyor. Özellikle yurtdışında nkdo vdeel. Akış ve sırtta güçlendirmeliyiz. Ve yine hazırız.

Ama ne? Kendi intikamınızı nasıl hissediyorsunuz?
Türleri sona erdiren Pilsen'de olmazdık, kaldırma için olurduk. Aptal kazandık ve minimal bir şehir sağladık. Kendimize baktık ve NM'nin ne yaptığını bilmiyorduk. Pasta tenik, biz evde yendi Sparta oldu. Slavia'da Bohuel'imiz yoktu.

Öte yandan, Olomouc Tonka Kliment'in bacağını yanlışlıkla kıran bir faul için on günlük bir ceza çeken Frydrych'i desteklemek için bir t -shirt bulutunuz var. Freedrych!
Çünkü bunun yetersiz ceza olduğunu düşünelim. Benim elimde değil, DL ne olacak, ama bir af için ceza podmi ortasında. Eğer disiplin komisyonu nzor zmn. Deneyelim.

Ve Ostrava BKO Pazar günü ikinci ligde tasarruf etmeye çalışıyor. Jen'in yapamaması gerekmez.
Bu bana olan bir sorun olurdu, ama umut.

Ne KO? PT Sezonunda Meate Bt Jet LEP?
Deneyelim, ekleyelim, üzerinde çalışalım. Sadece Slavia NM nasıl olması gerektiğini uyguladı. Biz dağlar, zayıf, yapmadık.

Beklemek bankada, çünkü yüz Malr ve Trenre hemen eleştirisi. RESSEKT MTE?
Çoğunlukla bilmiyorum. DLM, UMM'den en iyi şekilde yararlanmaz. I MJ Impalitan tm. Ateş altındayım, ama ben de Otel. Uygun eleştiriyi değerlendirmek. FR olmayan VCI, orada bir kulaktan hac ve ikinci.

Lig ustasında bir saniye mi gidiyor?
Hepsi svj as. Hepsini Iliin'de çalıştım. İlk sezonda teyzesi, ligi kazanmak için bir yıl verdi. Tekrar ediyorum: Daha iyisi çok olacak, o zaman kırılmış olan Sparta'yı aldık ve tüm yolları vardı. Konferans ligine nasıl rekabet edeceğiniz ve minimum alacağınız an.

STV bankasının yeni oyun için ilginç bir adres olmasının nedenlerinden biri bu mu?
Özellikle Çek Ligi'nin KADM ile her skorda pratik olarak -skid olmadığı CT. Bu nedenle, kendimize odaklanmalıyız ve Slavia'ya karşı nasıl sunduğumuzu hatırlamalıyız.

Önündeki rakipler nasıl olmasını ister misin?
V se mn, e mm rd panlsko. Orada yakaladım. Eden'in önünde öyle bir PKN hayalimiz vardı ki, şehir türünü kazanıyoruz, ancak Bay Nohavica olarak Barcelona Vome Ligi'ne geldik. Barselona Bankası'nı görmek istiyor. Elimden geldiğince, panlden değil eğlenceli bir rakip alırdım.

Slavia Pede Çek Cumhuriyeti'nde ne kadar?
Momentln kandırılır. M Gall ve Disculted KDR. Sonunda Sparta yirmi yedi puan kaybetti. Obje başarılı olmayacak, seni Ducla'ya dökmediniz, ama onunla hepsini koydular. Hayranlara veda etmek, başlığı kutlamak istediler, köpek ns. Tebrikler.