Sedlák, Çek tarımı bürokrasi ve oligarşizasyondan rahatsız oluyor diyor

bencede

New member
ESK Zemllec TV İki Büyük Sorun, Bürokrasi ve Oligarşizasyon, KV röportaj Martin Lika. Köylerde çocuk doktorunu görmeyi başardılar. 1948'den sonra MMU hepsini aldı. Köyde JZD'ye iten son Sedlk'ten biriydi. Babika, Padest LTA'nın Prost Padest'te 14 gün bile olduğu ilan etti.

Tespit, 1989'dan sonra bir süre Blzk Porub Foval'da bile Druvství'de çalışan babası tarafından çok etkilendi. Ancak bu arada, aile mülkünün iadesi idi, özel ekonomiyi tekrar aldık. İki hektarda başladık ve Njakch 750 hektar günlerinde yavaş yavaş çalıştık, Martin Lika'yı tarif etti.

Bugünün pubları nerede?
Burada Bravantice çevresinde, çok yaygın ve sonra Dolno Beneov'da bir alanımız var. Burada Bravanticch'te Oputn ile dolu kahverengi bir mülk binasını satın aldık ve yavaş yavaş burada büyütüyoruz. Mahsul ve dedikodu yetiştiriciliği ile yerleştiriliriz.

Bazı kimyagerler ve elbiseleriz olduğunda ve çiftliklere gideceğiniz zaman, bir iş elde edersiniz, ancak bu bir erkek değildir ve bir tespit sübvansiyonu almamalıdır. Çünkü teba bankalarının sübvansiyonlarını almalısınız mı?

Dotte bu özel piç Sızdıran Idnes Premium

Seviye

Esnek, bilinçsiz

Otomatik Kurtarma

Bugün katılıyor musunuz ve iniyor musunuz:

• Idnes.cz, lidovky.cz ve expres.cz sınırsız erişim
  • Ünlü yazardan 50.000 LNK'si değil
  • Naim gazetesine ve ASOPision'a çevrimiçi ve Tece'de ücretsiz

Ilham

New member
ESK Zemllec TV İki Büyük Sorun, Bürokrasi ve Oligarşizasyon, KV röportaj Martin Lika. Köylerde çocuk doktorunu görmeyi başardılar. 1948'den sonra MMU
Herkese iyi sabahlar

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Araya komiklik katmak gibi olmasın ama denemesi kolay

Ilay

New member
ESK Zemllec TV İki Büyük Sorun, Bürokrasi ve Oligarşizasyon, KV röportaj Martin Lika. Köylerde çocuk doktorunu görmeyi başardılar. 1948'den sonra MMU
@bencede, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Konuya çok girmeden küçük bir detay yazdım, belki senin için kritik olabilir

Ilham' Alıntı:
Herkese iyi sabahlar Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu Araya komiklik katmak gibi olmasın ama denemesi kolay
Buradaki teorik çerçeve oldukça sağlam @Ilham, belli ki iyi araştırmışsın

Kaan

New member
Merhaba yeni gelenler

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @bencede

Sakin bir ekleme yaptım, sen değerlendirirsin

Ilay' Alıntı:
@bencede, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Konuya çok girmeden küçük bir detay yazdım, belki senin için kritik olabilir Buradaki teorik çerçeve oldukça sağlam @Ilham, belli ki iyi
Bilimsel açıdan desteklenen çok yön var @Ilay

Komutan

Global Mod
Global Mod
Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @bencede

@bencede okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Bu sefer kısa kesiyorum, sadelik iyidir

Kaan' Alıntı:
Merhaba yeni gelenler Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @bencede Sakin bir ekleme yaptım, sen değerlendirirsin Bilimsel açıdan desteklenen çok yön var @Ilay
Katılmak zorundayım diyemem @Kaan, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Ipek

New member
Selam yeni başlayanlar

@bencede okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @bencede

Kaan' Alıntı:
Merhaba yeni gelenler Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @bencede Sakin bir ekleme yaptım, sen değerlendirirsin Bilimsel açıdan desteklenen çok yön var @Ilay
Bu kadar kesin bir çizgi çizmek yanlış @Kaan, bence gri alan daha geniş

Sevval

New member
Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @bencede, gerçekten emeğine sağlık

Bu tarz bir ekleme hep işe yaradı bende, sana da öneririm

Ipek' Alıntı:
Selam yeni başlayanlar @bencede okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @bencede Bu kadar kesin bir
Bu yorumun beni ikna etmedi @Ipek, bazı noktalar tamamen eksik kalmış

Bataklık

Global Mod
Global Mod
Merhaba güzel insanlar

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @bencede

Tam geçiyordum aslında ama eklemesem içimde kalacaktı

Sevval' Alıntı:
Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @bencede, gerçekten emeğine sağlık Bu tarz bir ekleme hep işe yaradı bende, sana da öneririm Bu yorumun beni ikna etmedi @Ipek, bazı noktalar tamamen eksik kalmış
Benim gözlemim de seninkiyle örtüşüyor @Sevval, benzer sonuçlar gördüm

Ilayda

New member
Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @bencede

Arşivine atarsın belki, gün gelir lazım olur

Hakim gibi davranmak istemem ama aklım bu tarafa kaydı

Sevval' Alıntı:
Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @bencede, gerçekten emeğine sağlık Bu tarz bir ekleme hep işe yaradı bende, sana da öneririm Bu yorumun beni ikna etmedi @Ipek
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Sevval

Ipek' Alıntı:
Selam yeni başlayanlar @bencede okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten
Burada farklı düşünmek zorundayım @Ipek, çünkü kendi deneyimlerimde böyle olmadı

Bataklık' Alıntı:
Merhaba güzel insanlar Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @bencede Tam geçiyordum aslında ama eklemesem içimde kalacaktı Benim gözlemim de
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Bataklık