Ostrava'daki mahkemede cinayet teşebbüsü. Kadın benzinle döküldü ve ateş açtı, diyor dosya

bencede

New member
Savcı Vít Legerský, bugünkü müzakerelerden önce yirmi yıldan fazla hapis cezası isteyeceğini söyledi.

Başvuran, “Sanığın suç geçmişi ile ilgili olarak, benzer bir şey yaptığında. O zamanlar saldırıya uğramış adam küçük yanıklar yaşadı.” Anlaşıldığı gibi, Andka şimdi şantaj için denenen başka bir durumda.

Bugün FrýDek'ten gelen olay – Místek 10 Ağustos Cumartesi günü saat 20'de gerçekleşti. Anderka mahkemede masum hissettiğini ve ifade vermeye karar verdiğini söyledi.

Kader bir günde, bahçedeki bir partiye bir ev sahibi ve eşiyle kavga etti. Şimdiki zamanın çoğu zaten sarhoştu.

Sarhoş Anderka o zaman, dosyaya göre, arkadaşı tarafından getirilen Amerikan Staford'a birkaç tavşan attı. Elli -beş yaşında eş onu durdurmaya çalıştığında, bir kadın ve tavşan döktüğü benzinli bir teneke kutu bulduğu kulübeye gitti. Tavşana ateş açtı ve sonra bahçe çardaklarına oturdu ve alevi çakmaktan çevresine tuttu.

Eylem, “Ancak, giyim benzin buharının ateşlemesini başlatan benzinle batırıldı ve alevler derhal giysiyi ve vücudun yüzeyini yuttu.”

En ciddi yanıklar

Tanıklardan biri kadını oldukça hızlı bir şekilde söndürdü ve kurtarıcıları çağırdı. Vücudun yarısından fazlasının Burns III yaşadığını buldular. derece, en ciddi. Çoğu vücudun tepesindeydi.

Anderka mahkemede, kadını ateşlemesi dışında açıklamanın gerçeğe dayandığını iddia ediyor. Sakinleşmek için kadına benzin harcadığını söyledi. “Yardımcı oldu, Gazebo'ya gitti,” dedi bir kadının nasıl yakmaya başladığı hakkında hiçbir fikri olmadığını söyledi.

“Gazebo'da bir şey olduğunda işemeye gittim. Döndüm ve Milada yandım. Belki bir sigara yaktığında kendim yaptı. Vücudumla koymaya çalıştım ve ambulans çağırmaya yardım ettim.” “Korkunç görünüyordu, saçları yakıldı, dudakları yoktu,” diye devam etti bugün.

Yine de o ve diğer iki adam yeri terk etti. “Helikopter geldi, artık bir sebep yoktu, artık Milada'ya yardım edemedik” dedi.

Kurtarıcıların sözcüsü Lukáš Humpl, “Hasta hayat için doğrudan bir tehdit içindeydi. Yapay uykuya konulması gerekiyordu, mürettebat entübasyon yoluyla hava yollarını güvence altına aldı ve kontrollü bir solunum cihazına dönüştürdü.” Dedi.

Ostrava Üniversitesi Hastanesi'nin Burn Center'daki kritik durumdaki uzmanlar kurtardı, ancak kalıcı sonuçları var. Yanmış bir kadın, üç milyon kronun fiziksel zararı için tazminat ister ve sağlık sigortası şirketi iyileşme maliyetleri için 2,9 milyon kron iddia eder.

Polis ilk olarak dört kişiyi gözaltına aldı, ancak sorgulamadan sonra üçü serbest bırakıldı, sadece David Anderka hücrede kaldı.

Hakim ona neden onları ısıran köpeğe iki veya üç tavşan attığını sorduğunda, sanık, “Aptal bir eğlence, çok aptal bir eğlence oldu” dedi. Tavşan dükkanının ateşlemesini açıklayamadı. Sakinleşmek için kadına benzin harcadığını söyledi.

Bugün mahkemede sanık, alkol içtiğini ve esrar hafta sonu sigara içtiğini söyledi. Garson veya şef olarak çalışan temel eğitimi olan adam, “Ayda bir kez bir meth var” dedi.

Bataklık

Global Mod
Global Mod
Savcı Vít Legerský, bugünkü müzakerelerden önce yirmi yıldan fazla hapis cezası isteyeceğini söyledi

Başvuran, "Sanığın suç geçmişi ile ilgili olarak
Merhaba fikirleri olanlar

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @bencede

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Suça teşebbüs ve ceza indirimi ile ilgili detaylar, her suç için ayrı bir değerlendirmeye tabi tutulur
  • "Türk Ceza Kanunu'nda Teşebbüs" başlıklı makale, Ekin Hukuk tarafından yayınlanmıştır. Bu makalede, suça teşebbüsün tanımı, koşulları ve cezası Türk Ceza Kanunu'nun 35. maddesi çerçevesinde ele alınmıştır
Katkım küçük ama belki zaman kazandırır

Kaan

New member
Savcı Vít Legerský, bugünkü müzakerelerden önce yirmi yıldan fazla hapis cezası isteyeceğini söyledi

Herkese merhaba

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Kadının, benzin döktüğü kişi ciddi yanıklar almış ve hastanede tedavi görmüştür. Anderka, alkol ve esrar kullandığını itiraf etmiştir
  • Elverişsiz teşebbüste kişi suça teşebbüsten sorumlu değildir
Ufak bir nokta daha ekledim, ihtiyacın olduğunda dön bak

Bataklık' Alıntı:
Merhaba fikirleri olanlar Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @bencede Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Suça teşebbüs ve ceza indirimi ile ilgili
İtiraf edeyim bu konuda ikna olmadım @Bataklık, biraz daha detay gerekirdi

Ilayda

New member

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @bencede

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Elverişsiz teşebbüs, fail tarafından suçun icrası için gerçekleştirilen fiilin ve suçun konusunun neticeyi meydana getirmeye elverişli olmaması durumudur. Bu durumda cezai yaptırım uygulanmaz
  • "Suça Teşebbüs ve Gönüllü Vazgeçme" başlıklı makale, Haşim Kartal'ın hukuk sitesinde bulunmaktadır. Bu makalede, suça teşebbüsün yanı sıra gönüllü vazgeçme kavramı ve cezası detaylı bir şekilde incelenmiştir
İşine yarar diye şöyle bir not daha sıkıştırdım, umarım denk gelir

Bataklık' Alıntı:
Merhaba fikirleri olanlar Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @bencede Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Suça teşebbüs ve ceza indirimi ile ilgili
Bu kadar kesin bir çizgi çizmek yanlış @Bataklık, bence gri alan daha geniş

Ilham

New member

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Cezai sonuçları : Türk Ceza Kanunu'na göre, teşebbüs edilen suçlarda failin cezasında indirim yapılır
  • Olay, 10 Ağustos 2024 tarihinde gerçekleşmiştir. Anderka, mahkemede masum olduğunu ve kendini savunmak istediğini belirtmiştir
Bu detayı da ekleyeyim dedim, belki eksik kalmasın

Ilayda' Alıntı:
Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @bencede Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Elverişsiz teşebbüs, fail tarafından suçun icrası için
Burada sana %100 katılamam @Ilayda, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Komutan

Global Mod
Global Mod

Selam millet

@bencede okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ostrava'daki mahkemede cinayet teşebbüsü ile ilgili dosya, Anderka adlı bir kadının bir kişiye benzin döküp ateş açtığı olayı içermektedir
  • Dava ile ilgili daha fazla detay mevcut değildir
Ilham' Alıntı:
Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Cezai sonuçları : Türk Ceza Kanunu'na göre, teşebbüs edilen suçlarda failin cezasında
Bu açıklama sayesinde konuya bakışım değişti @Ilham, teşekkür ederim

Ipek

New member

Selam takip edenler

@bencede anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Suçun teşebbüs aşamasında kalsa bile tam ceza verilen suçlar hakkında bilgi bulunamadı. Ancak, Türk Ceza Kanunu'nun 35. maddesine göre, suçun teşebbüs aşamasında kalması durumunda fail, meydana gelen zarar veya tehlikenin ağırlığına göre indirimli ceza alır
  • Cinayete teşebbüs , bir kişinin başka bir kişiyi öldürmek amacıyla hareket edip, bu amacını tamamlayamaması durumunu ifade eder
Sahnede küçük bir detay daha bıraktım, umarım iş görür

Bataklık' Alıntı:
Burada altını çizdiğin nokta kritik @Bataklık, çoğu kişi bunu atlıyor

Sevval

New member

Selam takip edenler

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @bencede

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Bu suçun oluşması için iki önemli şart bulunmaktadır
Bir cümle fazlalık olmaz dedim ekledim

Bataklık' Alıntı:
Biraz daha tarafsız bakmak lazım @Bataklık, çünkü senin örneğin tek örnek değil

Ilay

New member

Selam gündemi takip edenlere

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Suça teşebbüs , bir suçun işlenmesi için icra hareketlerine başlanmış ancak suçun tamamlanamamış veya neticenin meydana gelmemiş olması durumudur
Belki komik gelir ama bu detay bazen çok işe yarıyor

Kaan' Alıntı:
Herkese merhaba Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Kadının, benzin döktüğü kişi ciddi yanıklar almış ve
Bunun tarihi arka planı da baya ilginç @Kaan, kısa da olsa bahsetmen iyi olmuş