Opava Kültürel Dramaturg Petr Rotrekl Hoşçakal diyor, diğer bankalar onunla bitiyor.

bencede

New member
O on yaşındaki Petr Rotrekl, örneğin, Opava festivalleri Bezruova Opava için ve Nisan ayında tiyatro, film, müzik, edebiyat ve tüm sanatçı dünyasından bir araya getirilen Behy'yi verdi.

KAD farklı bir şekilde ortaya çıktı. Son on yıldır, birkaç yıl, nkter yılı, festival PRCI'm.

Lune neredeyse otuz yıl sonra, ofis plakt, bülten, kitap ve müzikle doludur. Nasıl uyandırılacak?
Bu kadar uzun zamandır iri bir sürü VC satın alın ve ben arşiv türüyüm. Şehir hariç, binalarda yedi ofise söz verdim ve yavaş yavaş benimle. İlk pate'de Mouenno yakınlarındaki binalarda durdum, sonra NDRA'nın önündeydim, Bezruov NMST'de, daha sonra üst NMST ve TE'deki iki binada HLSCE'deki iki binada. Tüm yol ve tam anlamıyla arkeolojidir. Ne kadar, sürpriz, nasıl iyi olur.

Örneğin, düzenli olarak buraya doğaçlama tiyatrosu ziyareti ile gelen Opav ML ile büyük ilişki.

Örneğin, peki peki?
Havel'in 1965 oyununun programını keşfettim. Hazine, 1997'den beri burada olduğum Radovan Lukavskho, Petr Eben, Ilja Hurnka ve diğer yapayların festival konuklarının mesajları ve mesajları ile sekiz kronik. Orada, VZ 1999, Petr Eben, yapay KRD'mden biri haline gelen güçlü bir VC yazdı: Kültürün Yolu, bu acıların dünyayla gizlice girmesinin yoludur. Chronicles, Petr Bezru'nun yanı sıra festival plastik ve haber bültenlerinin anısına olacak. MM ve 1978'den beri Uluslararası Organ Yarışması için arşiv ve böylece rahatsız edici video arşivi. TM'yi uyandırmak bir kavga, ama üzerinde çalışmak istiyorum.

LTA, ESK'da daha yaşlı olan Bezruova Opava Festivali biçiminin arkasında stlled. Anladığınızda neye benzedin?
Kısa, ml daha az tden, ama o zaman ML'de multinovost genlerinde. Tutuklamadan bu yana, müziğe atıfta bulunarak gerçek bir festival oluşturuldu ve sanat ve bireysel kurumlar her zaman çok sayıda Bezruovskm ile aldı. 1997'den beri festival hükümeti ile işbirliği içinde Mulinrov ve Monotematik Festival'e dönüştürmek için bulundum. Ama Bezhu ML ama programda her zaman inşa edildi ve mezarında hatırlanan bir eylem, Yeni Silesian PSN, gerçek konferans ve şiirsel Ten Mlade BSNK yayınladı. Tafeet Te Pebere Opavsk Kültür Örgütü, Leton Ronk'ta övgüler.

Festival Dal Behy ile birliktesin. İçin?
Dal Behy, Mt Mt Krezpl ile ortaya çıktı. Juvenist, alternatif, yoğun. Meslektaşım Honza NMek, Piel'in karanlığıyla, özel rock RDIU'da radyodum, uzun yıllar Çek radyosunda çalıştı. Diğer Beh'in ilk ronk'u alternatif radyo çalışması için radyo idi. Ronk türü zor bir olmadan gitmekti, ama opava düğmeleri ile içecek olan Petr Zelenka'yı görmek zorunda kaldık. Tet'in Ronk'undan gün içinde karanlığımız vardı, Bohumil Hrabal'ı yerleştirdik ve NS diğer düdük ve monost ile dolu olmaya başladı. Seni benimle verdi.

OPAVA izleyicileri festivallere nasıl tepki verdi?
Vborn. Yanıt harika, seçildi, mükemmel. Şansölyenin duvarındaki münferit plastiği totem olarak M için hatırlamak, yüzlerce almak ve hemen hatırlamayı hatırlamak PKN'dir. Ve geri dönen bir görünümde, kültürün ışığının nasıl olduğunu görmek mümkündür. Sunmak için yetersizsiniz, rekabet, Opavan temelde iki nerede olduğunu biliyor. Ve bir zamandır, aktarma, çekme, izleyiciyi etkinlikler için alma yetkisi olmaktan uzak olsa bile.

Bir karanlık için bir Multinrov festivaline ne dersin?
Kad tam farklı. Son on yılda, birkaç yıl, birkaç yıl, birkaç yıl yaşıyorum. Uzun zamandır kafamda olduğum idovsk kültürünün karanlığına sahipsin. 2008 yılında Domino İsrail'in DTSKM Kolordusu'nu ziyaret ettim ve bunlar çok güçlü hayatlardı. Opee Brundibr'i Opava DTMI, bazı Kibbutn, hem Kudüs hem de Ölü ailenin kutlaması ve elbette Idovskho'nun büyüleyici tarihini ortaya çıkaran Terezna'nın Esti Peivmi ile tanışın. Tanıştığım şeylerle tanıştığım şeyler ve on yıl sonra festival 5.000 yıllık gizem ve Zzrak Idov kültürü başlığı altında olgunlaştı.

Opavanm festivalleri tam anlamıyla tüm dünya. Örneğin, Gondoly Gölü'nü Bents'ten almak mıydı?
Bentky, 2010'da bir sonraki şeyin karanlığıydı. 2009'da Bents'i ziyaret ettik, o zamanlar belediye başkanıyla tanıştık. LTA St. John'un Gondol'un içtiği Charles Köprüsü'ndeki kutlamalarındaki köpek insanları, Opava'ya Bentsk Row grubunun bir akifer, kırmızı ve bir klasik Erna ithal ettiği ilgili temaslara ulaştık. Bunu vadiler için bir hapishane olarak tasarladılar ve Opava Stbrnm'deki göllerden birini sürdüler. Sadece NS için değil Bentans için de unutulmaz bir olaydı.

Örneğin Zuky öğrencileri yardımcı oldu

Profesyonelliğe ek olarak, her zaman programın programı ve amatrt umlci vardı. Ne kadar büyük bir rol oynadılar?
Harika. CO -işlenmiş olarak işlenmiş CO -tekerlek yeri doldurulamazdı. Bent Bentek'te Bentsk Primary ile ilgileniyorlardı. Öğretim insanlar, karnavaldaki bükülmelere gittiler, burada fotoğraf çektiler, boyandılar, ilham aldılar ve daha sonra DTMI köpeğiyle yüz orijinal maskeler ve kemikler yapıldı. Burada sahip olduğumuz Bentan'a göre, öncelikle bükülmelerin kendisinde değil.

DL öğrencileri festivalde küçüldüler mi?
Uells'ten hangi VM ve bunun için çok fazla evim, işbirliğinin öğrencisi işbirliğini gönderdi. Sonra UMLCI'nin tanınması olarak Opava'ya gittiler. Bir zamanlar festivalde saç müziği veya veteriner Marie Lukov, Markta Enkykov ve böylece müzisyenler, tiyatro ve edebiyat veren Matj Frank heykeli. Biraz etkileniyor ve köpekler ve VM var, mantıklı.

2018'de Bezruova Opava Festivali'ndeki Opavsk Basic Wheels, Plakt Alfons Mucha'ya göre IV resimlerine baktı. Festival Eskoslovensk kültürel ilham kaynağıydı.

Yıllarca süren notlarda festival Ada Prangy tarafından da yaratıldı.
Elbette. Örneğin, düzenli olarak buraya doğaçlama tiyatrosu ziyareti ile gelen Opav ML ile büyük ilişki. 2008'de Japonya hakkında karanlık olmamız gerektiğinde, ona Terapi Robot Paro'yu verdim ve onu yaşamı boyunca büyük ölçüde kullanan Pdia Slzko Tiyatrosu'nda kullandı. Ya da hayatın uzmanları ve yazar Tom Mazal Dlo Bohumil Hrabal. Hrabalovsk Festivali'nde çalışırken 1999'dan beri bize bildirin, düzenli olarak çalışıyoruz ve NS Büyük Prake'den.

Festival konukları her zaman opava aldınız. Hangi yöne?
Bir konum vatansever olarak, her zaman tüm KR'leri ve opava tarihini yiyeceğim. Bakire Meryem'in Koncattedrly varsayımından Sedcm Bezru'ya meyve bahçelerine ve genel evin etrafındaki köpek parklarına, Ptaho Tepesi ve Petr Bezru kütüphanesinin binası Silesian Dünya Müzesi'ne yürüdük. Her zaman ülkedeki en eski müzeye sahip olduğumuzu övünüyorum, yaklaşık bir yıl değil. Sonra Doln NMST'de Johann Gregor Mendel'in nerede çalıştığını ve Frantik Skla heykeli Piona'yı gösteriyorum.

Bazen şehir salıncakını veya dul şapelini de ziyaret ettik. Konkateedrle ve Opava Ulusal Kültür Anıtı Kütüphanesi binalarından sonra. Ayrıca 2012'de dünyanın sonuna sahip olduğunuz için bir festivalimiz vardı.

Opava lbbies nasıl oldu?
Her zaman tatmin olmalarını istedim ve şehri zengin kültür ve tarihçilerle ziyaret ettikleri sevinçle gittim. Örneğin, kimse Opava'nın kurtun sonunda yok edildiğini bilmiyordu. Çatal Krsn Şehri.

Ayrıca abonelik konserleri hazırlıyorsunuz. Opavan'ın VN Music ile bir ilişkisi var mı?
DLM DLM Feart yıllarının ilk müzik düşüşleri için Abograptn Week adlı müzik müziği konserleri. Biz de 260 abonektik, ama Piel Covid, farkedilebilir. Tekrar yükseliyorsun ve 220 deri var. En iyisine sahip olmak istediğim en çok izleyici. Jankov Mje'den Jaromr Javrek ile Beethoven'ın Hradec organizasyonlarıyla Igor Frantik ile işbirliği yapıyorum. SKLDM sezonu, böylece çeşitli bireyler, anci gençleri almak için harika sanatçılar var. I Abonelik Konserleri Te Pebere Opavsk Kültür Örgütü.

Sumner mocial renkleri kaynaktı

Batonun altındaki son eylemlerden biri 800 Letm MSTA OPAVA'ya öncülük etti. Jin festival festivali miydi?
M için büyük bir patlamaydı. Bir gönüllü, bir vatanseverlik, ilk kez NMI ile temyiz vardı ve kendi kavramınızı düşündü. AST ASN idi, 1.200 aktif ASTNK, şirketin yaklaşık 38 adet, dernekler, spor cihazları, tekerlekler vardı. Kendi başına tütsü. Bunu Voevdci'nin bir merkezi olarak organize ettik. ELO, Druin ve Krlem Pemysl Otakar I ile ve daha sonra hem IV'lerle Pesnho programına göre Souasn Opava temsilcisinde tarih attı.

Yılın PL'sinde çalıştık. Ve Silesian Üniversitesi öğrencileri tarafından açılan belgenin markalarında, tüm etkinliğin anıtsal menzilini görebilirsiniz, ancak esas olarak Opavan'ın coşkusu ve sevinci. RD'nin MM sayfaları aşağıda böyle bir kültürün kendimiz için yapalım. Genellikle bir MT kaplanmamıştır.

Volnm ASE'de bir film kulübünü organize ediyorsunuz. NMU'ya nasıl geldin?
Opav'da, film kulübü 50'lerin sonunda ve 1990 civarında kardeşim Piichli ile birlikte. Yüksek kolon olarak, büyük bir Pesah ile Ndhernmi su ile Olomouc'daki Fantastik Film Kulübüne gittik. Benzer bir tane yapmak istedik, hepimiz BT komplocuları tartıştık, ortak sanat. Bir sürü Krsky Zitk ve MN ve ADU Festival konuğu için ödeme yapmak için Macaristan'a Letn filmi Colars'a gittik. Sizinle tel ve skoumal ile tanıştım ve onları kandırdım ve Opava'ya gidecekler. Film Kulübü DENEK tarafından DENK.

DL'yi ne dolduruyorsunuz?
KRSN dinlenmesini gösterin. Kültürel eylemin basını değil ve biraz mesafeye ihtiyaç duyduğum tiapad festivalini verdim. Durdurulamaz, Knu Au festivalinden biri hazırlanıyor. Ndhern Prce ve sadece stres, çünkü rakip ren geyiğinin avcısıdır, asla kendini hayal kırıklığına uğratmak istemez. Kültür ve sanat olmadan, ama göremiyorum.