Moravian -Silesian bölgesindeki organizatörler rapor kartı için okul çocuklarını ödüllendiriyor

bencede

New member
Su eğlencesi ve sinema

Bir saate kadar ücretsiz eğlence, rapor kartını sunduktan sonra Bruntál'da on beş yaşın altındaki çocukların tadını çıkarabilir. Sadece 13 saat sonra Dukelská Caddesi'ndeki yerel sağlık merkezine gidin. Hemen ardından, eğlenceli bir film için indirimli bir giriş için merkeze ziyaret etme imkanı var. Lilo & Lonely Hawaii'li bir kız ve kırık aileyi düzeltmesine yardımcı olan kandırılmış bir uzaylı hakkında dikiş.

Kalede yumurta avı

Beskydy FrýDek-Místek Müzesi'ndeki çocuklar Cuma günkü rapor kartı için sürprizle yumurta arayabilirler. Okul yılının geleneksel sonunda, Çocuklar Müzesi sürprizlerle dolu zengin bir program hazırladı.

“'Şaşırtıcı bir yumurta dünyasını ortaya çıkarın. FrýDek Chateau bölgesinde yumurta arayın ve bulmaca salgılayın. Sırtın doğru ortadan kaldırılması için küçük bir araştırmacı, Lydia Holinkova'nın ünlü Kinder'e özel bir sergisine sahip olan küçük bir ödül bekliyor. “Yumurtada neyin gizli olduğunu öğrenmeye cesaret edersin mi? Eylemler sadece okulun tüm çocukları için uygun değil.”

Program sabah 10'dan akşam 3'e kadar sürer. Çocukların ücretsiz girişi var. Oyuncular gişeden alacaklar.

Yaşasın

Tatillerin gelişi Cuma günü Ostrava Aşağı Vítkovice bölgesindeki büyük ve küçük teknoloji dünyasında kutlanacak. 15 yaşın altındaki çocuklar, yani sembolik bir taç için, eğlence, keşif ve bilimsel deneyimlerle dolu bir gün geçirecek ve bir ödeme yapan bir yetişkin üçe kadar sürebilir. Çocuklar zengin bir program, interaktif sergiler ve çok eğlence bekliyor.

İnka Raporu ile

Karviná yakınlarındaki Petrovice'deki çocuklar yarın Gizemli İnk şehrine gidebilirler ve akşam saat dokuzdan bir rapor kartı için onlar için ücretsiz bir yaz sineması var. Yerel oyun alanı TJ Inter Petrovice'de taranır. Sinema tüm aile ile ücretsiz olarak ziyaret edilebilir, programda bir macera animasyonu Kayara ve Gizemli İnkalar şehri olacak.

Kitaplar, Mickey ve Sosisler

Luxor kitapçı şubeleri, çocuk ve gençlik kitapları, dondurma için globus dükkanları sertifikaları tarafından çekilir. Laso Ostrava Alışveriş Merkezi, sabah 10'dan itibaren tatlılar için tatlılar sunmaktadır.

“Çocuklar rapor kartlarıyla bize gelirse memnun olacağız. Bir numara olmasa bile.

Ostrava-Jih daha sonra Cuma günü 18 00'dan başlar.

“Gelin ve bu yılki kızartmanın tadını çıkarın. SDH Ostrava Zábřeh sahasında bir pastırma kızartabilir ve ateşin yanında ünlü şarkıları söyleyebilirsiniz. Mendoš ve top ateşle ilgilenecek.

Bataklık

Global Mod
Global Mod
Su eğlencesi ve sinema

Bir saate kadar ücretsiz eğlence, rapor kartını sunduktan sonra Bruntál'da on beş yaşın altındaki çocukların tadını çıkarabilir
Merhaba gençler

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Kaan

New member
Su eğlencesi ve sinema

Bir saate kadar ücretsiz eğlence, rapor kartını sunduktan sonra Bruntál'da on beş yaşın altındaki çocukların tadını çıkarabilir
Selam herkese

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @bencede

Kafanı karıştırmadan kısa bir ek yaptım, umarım işe yarar

Bataklık' Alıntı:
Merhaba gençler Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum
Biraz daha veri ekleyebilirsin @Bataklık, o zaman daha ikna edici olurdu

Ilayda

New member
Su eğlencesi ve sinema

Selam forum ahalisi

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Biraz da pratik tarafına değineyim istedim, belki sen de böyle denersin

Kaan' Alıntı:
Selam herkese İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @bencede Kafanı karıştırmadan kısa bir ek yaptım, umarım işe yarar Biraz daha veri ekleyebilirsin @Bataklık, o zaman daha ikna
Ben buna katılmıyorum @Kaan, özellikle son nokta bana ters geldi

Ipek

New member
Su eğlencesi ve sinema

Selam bu başlığa uğrayanlara

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @bencede

Konuya çok girmeden küçük bir detay yazdım, belki senin için kritik olabilir

Kaan' Alıntı:
Selam herkese İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @bencede Kafanı karıştırmadan kısa bir ek yaptım, umarım işe yarar Biraz daha veri ekleyebilirsin @Bataklık, o zaman daha ikna
İlginç bir ayrıntı yakalamışsın @Kaan, ben böyle düşünmemiştim

Ilay

New member
Su eğlencesi ve sinema

Selam yeni başlayanlar

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @bencede

Tam geçiyordum aslında ama eklemesem içimde kalacaktı

Fikir ayrılıklarını görünce bende son resim böyle belirdi

Kaan' Alıntı:
Selam herkese İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @bencede Kafanı karıştırmadan kısa bir ek yaptım, umarım işe yarar Biraz daha veri
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Kaan

Ilayda' Alıntı:
Selam forum ahalisi Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Biraz da pratik tarafına değineyim istedim, belki sen de böyle denersin Ben
Haksız değilsin @Ilayda ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Ipek' Alıntı:
Selam bu başlığa uğrayanlara Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @bencede Konuya çok girmeden küçük bir detay yazdım, belki senin
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Ipek