Madonna: 16 yaşındaki oğlum kıyafetlerimi benden daha düzgün taşıyor

Leila

Global Mod
Global Mod
Pop müzik sanatkarı Madonna, 16 yaşındaki oğlunun kıyafetlerini kendisinden daha uygun taşıdığını söylemiş oldu. Perşembe günü The Tonight Show Starring Jimmy Fallon isimli talk show’a katılan sanatçı, oğlu David Banda‘nın giysi konusunda kendisini oldukcatan geride bıraktığını söylemiş oldu.

Independent Türkçe’nin haberine nazaran; 63 yaşındaki müzisyen, “İstediği kıyafeti giyip havalı görünebilir. Sahiden hayli hudut bozucu. Kıyafetlerimi giyiyor ve benden daha uygun görünüyor. Hatta elbise bile giyse erkeksi oluyor” dedi.

Madonna ve oğlu, mayısta ABD’de düzenlenen Dünya Boks Birliği (WBA) hafifçesıklet Şampiyonası’nda Adidas marka kıyafetlerle görüntülenmişti.

Etkinlikte Madonna siyah bir eşofman kadrosu giyerken, oğluysa kırmızı bir spor elbise tercih etmişti. Sanatçı, Banda’nın müzikle de ilgilendiğini ve bir yıldıza dönüşmek için muhtaçlık duyduğu her şeye sahip olduğunu belirterek, talk show sunucusu Jimmy Fallon’a “Yakında senin konuklarından biri olacak” dedi.

Fallon da Madonna’nın yorumuna katılarak, “Kesinlikle buna sahip. Büyülü bir havası var. Eğlenceli, etkileyici, atletik ve güzel biri” dedi.