Kubala çalışkan, gol atmaya başlıyor, diyor Kohút. Baník övgüde başlangıç

bencede

New member
Yeni Angam'a girmek başarılı değil, aynı zamanda bahar için tüm mutlaka. EST POINT. Slovakya'dan sonra Bankanın Liberec'te ve evde Olomouc 1: 0 ile evde VHM'ye yardımcı olan Koht bile başlayamadım.

İçinde, nasıl m bt?
Cepheye göre. Büyük bir kulübe parçalıyorum. TM doluydu ve her yerde.

Pestup uzun zamandır. Bu konuda gergin değil miydin?
Olmamaya çalıştım. Ayrıca kulübü değiştirmek istediğimi söyledim ve o tüm Eil. Slovakya'dayken, ayrılırsam, ren geyiği üzerinde çalıştı ve şimdi bankada.

Bankada Steedopolae Matje konumunda bir hrvat olurdu. Yaralanmadan sonra sen bankta.
Evet, matj n pedvdl iyi, aynı zamanda bölümdü. Bir tk köpek nj almak olacak. Ben biraz TST, e madencilik yaralandı. Musm Şehri yakalamak ve iyi tahminler vermek zorundayım.

Nron Sigma ile bir düello nasıldı?
TK, ama anladık. Karanlıkta bir hastalık vardı ve NS için kolay değildi, çizgi -up TDNU'da nasıl göründüğüne karşı biraz oldu. Ama ter ve bisikletler nasıl aşağı indiğimizi özleyecek kimse yok. Noktalar esas olarak.

Hastalık nedeniyle, daha sonra yendi mi?
Bunun için mazeret yapmak istemiyoruz. Kalitemiz ve Irok KDR var, hat da öyle. Ama iyi bir zaman, Sigma zamanı kazandı, bu puanları vardı.

Ostrava Tonk Filip Kubala (sol)

İlk GL David Bucht'a kaydettiniz, ancak Filip Kubal'ın ikinci yarı saniyede iki büyük anec değiştirmesi durumunda yardım edebilirsiniz. Truzs vs değil mi?
Ben lto, çünkü dikenli iki kez, buna değer, hazırlanıyor, bu yüzden kalbine düşmek özgür. Ama gly dvat yapmak çok zor.

Anne türünde, açık bir hedeften önce sağını kaydettiniz. Uçacağınızdan hemen emin misiniz?
İlk başta dışarı çıktığımı düşündüm, ama sonra örneğin SM ve sahip olduğum bir çevre birimim vardı, bu yüzden ona balonu gönderdim. Sadece Koda GL DEĞİLDİR. Ama birçoğu.

Ve belirleyici Bucht hedefinin merkezini nasıl gördünüz?
Sağ tarafa ittim, sol bacağımı ortaya koydum ve Kubala'nın VPN'de olduğunu ve ona bir topuzla katıldığını söyledim. GL'di.