Kafan hala düştüğünde. Ostrava Hastanesi Distonya'ya bir kampanya başlattı

bencede

New member
Cervikln Dystoni, Çek Cumhuriyeti'nde, bu hastalıkların özel bir tezahürüne sahip olan Patncti setleri çevresinde acı çekiyor, genellikle sarhoş, uyuşturucu veya neza oldukları kararlarıyla karşılaşır.

Ostrava Mstrava Hastanesi tarafından açılan TV Kampan, yılın sonbaharında bu bozukluğu teşhis eden Tamn kız kardeşi Andrea Urbanov. Ne olduğumu öğrendiğimde çöktüm. Ben bir işkolikim. Elli yıl boyunca çalışamıyorum.

Hastalık yavaş gördü. İkisi bilmiyordu. PR ZANM burnunu yıpratmak için. Yavaş yavaş kafamı koydum. Bir nonslub'da başımı ellerimle normal bir pozisyonda tutamadım. Kolejler nöroloji çağrısında bulundu ve aldı, hatırla.

TRNCT DN'nin doğru gürültüde bir kafası vardı. Yapamadım, PT veya SPT. Merdivenlere ve dışarıya düştüm. Tramvaya giremedim ve devletler güçlü bir acı çekti. Üzüm, insanların nasıl olgunlaştığı için ilkiydi. Tabii ki garipsin. Durmaya öne çıkın ve sanki ped veya uçaktan çıkmış gibi gökyüzünü arayın.

Hemşire hastalığı hakkında bir kitap yazdı

Onun için dönüm noktası Malika'nın ona işaret ettiği zamandı ve annesi onu görünmediğini kullandı.

Daha sonra gittiği psikolok tavsiye etti ve ondan çıkar. Bir PST denk yaptınız ve sonuç, Nisan ayında yazarın Pokt olduğu distonlarla başın ya da hayatımın bir kitabı. Bu zamana kadar, şehir hastanesi, hastanın Dystonierodina Derneği ile birlikte, insanların başlarıyla başlarıyla konumlarında bağlantı kurabilecekleri kampanyayı desteklemek için birlikte olacak.

Bir sağlık uzmanı olarak, Andrea Urbanov hızlı bir şekilde teşhis etti, bu olağanüstü, çünkü bu hastalık pratik veya pratik bile olamaz ve birçoğu böyle bir aşk nereye gönderileceğini bilmiyor.

Teşhisinizi ve diğer LBY'leri almak için distonlu insanları pomh olan hasta kuruluşları, bu çocuk hakkında davet etmek istiyor. Boyun üzerindeki kaslara ek olarak, oi, eller veya bacaklar etkiler.

OSTRAVA MSTSK HASTANESİ UMS DYSTON'lar Birçok Deneyim. LBA MUS BT Kompleksi. LK M'den, botuloksin kasın tekrar tekrar uygulanmasının en etkisi, Luk Klevka'nın NE nörolojisi dedi. Rehabilitasyon da ayarlanmıştır.