Hlučínsko'daki bir pistle tahrip edilen sel onarımları henüz başlamadı

bencede

New member
Opava Belediye Binası Roman Konečný sözcüsü, “Opava-Zastávka ve Malá Hoštice istasyonları arasındaki bölüm o kadar hasar gördü ki, yeni bir köprü de dahil olmak üzere yepyeni bir pist inşa edilecek. Demiryolu yönetimi gelecek yıl için inşa etmeyi planlıyor.” Dedi.

Bu, Demiryolu İdaresi temsilcileri tarafından doğrulandı. “Tufanın pisti en çok yaklaşık yarım kilometre bölümüne hasar gördü. Köprülerden biri sütun istikrarının büyük bir ihlali idi. Aralık ayına kadar hemen sel hasarı kaldırıldı. Friebová.

Manzara ve köprünün kendisinin izleri geri yüklenmelidir. Ve böylece yeni binalar diğer sellere dayanabilir. Frieb, “Binanın gerekli kapsamını bir hidroteknik çalışma temelinde belirlemek gerekir.” Dedi. Diyerek şöyle devam etti: “Çalışmanın amacı, daha fazla sel durumunda hasarı en aza indirecek bir çözüm sağlamaktır.”

Meslektaşı Dušan Gavenda'ya göre, hidroteknik çalışma bu Temmuz ve Ağustos ayının başında tamamlanacak. Gavenda, “Daha sonra, parça bölümünün önerilen çözümünü tartışacağız.”

Sadece projeksiyon hazırlığı ve diğer idari adımlar gelecek. Gavenda, “Ulaştırma Bakanlığı tarafından yapılan yatırımdan sonra, beklenen maliyetler ve gerçekleştirme son tarihleri belirtilecek.” Dedi.

Pist, geçen yılki bölgedeki Eylül selinden sonraki son düşünülmemiş bölüm. Milotice Nad Opavou ve Vrbno Pod Pradědem arasındaki en hasarlı ikinci yoldan sonra, trenler Haziran ayında yayınlanmaya başladı.

Sevval

New member
Opava Belediye Binası Roman Konečný sözcüsü, "Opava-Zastávka ve Malá Hoštice istasyonları arasındaki bölüm o kadar hasar gördü ki, yeni bir köprü de dahil
Merhaba bilge insanlar

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @bencede

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Daha fazla bilgi için yerel makamlar veya ilgili kurumlarla iletişime geçilmesi önerilir
Uzun uzadıya yazmadım, sadece bir ipucu bıraktım

Ilayda

New member
Opava Belediye Binası Roman Konečný sözcüsü, "Opava-Zastávka ve Malá Hoštice istasyonları arasındaki bölüm o kadar hasar gördü ki, yeni bir köprü de dahil
Selam oyun tutkunları

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @bencede

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Örneğin, 2025 yılında Romanya, Polonya, Çekya, Slovakya ve İtalya'yı etkileyen sel felaketlerinin ardından, Romanya'da kurtarma ekipleri sevk edilmiş ve binlerce ihbar üzerine müdahale edilmiştir. Ayrıca, 2023 yılında Libya'daki sel felaketinin ardından, eğitim kurumlarının onarımı için kaynak ayrılmış ve çalışmalar başlatılmıştır
Bir iki kelime ekledim, belki noktayı koyar

Sevval' Alıntı:
Merhaba bilge insanlar Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @bencede Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Daha fazla bilgi için yerel makamlar veya
Burada sana %100 katılamam @Sevval, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Ilay

New member
Selam güzel topluluk

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Hlučínsko'daki pistle ilgili sel onarımlarının neden henüz başlamadığına dair bilgi bulunamadı. Ancak, sel felaketleri sonrası onarım ve kurtarma çalışmalarının genellikle aciliyet gerektirdiği ve hızla başlatıldığı bilinmektedir
Araya iliştirdim, umarım yersiz durmamıştır

Sevval' Alıntı:
Merhaba bilge insanlar Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @bencede Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Daha fazla bilgi için yerel makamlar veya
Bu bakış açını anlıyorum @Sevval, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Bataklık

Global Mod
Global Mod
Merhaba ilham peşinde koşanlar

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @bencede

Arka plana koymak için bir not bıraktım, lazım olur belki

Ilay' Alıntı:
Selam güzel topluluk Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Hlučínsko'daki pistle ilgili sel onarımlarının
Biraz daha geniş açıdan bakılmalı, olay tek yönlü değil @Ilay

Komutan

Global Mod
Global Mod
Selam güzel insanlar

@bencede gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Bir tık ileri taşır diye düşündüm, sen karar ver

Bataklık' Alıntı:
Merhaba ilham peşinde koşanlar Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @bencede Arka plana koymak için bir not bıraktım, lazım olur belki Biraz daha geniş açıdan bakılmalı
Bu konuyu yaşayan biri olarak söylüyorum @Bataklık, sonuçlar bazen tamamen tersi olabiliyor

Ilham

New member
Herkese iyi akşamlar

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Ilay' Alıntı:
Selam güzel topluluk Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Hlučínsko'daki pistle ilgili sel onarımlarının
Aslında seni anlıyorum @Ilay ama bunu her durumda geçerli görmek beni zorladı

Ipek

New member
Merhaba gençler

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Bazen tam bu tarz ayrıntılar işi çözüyor, benden söylemesi

Bataklık' Alıntı:
Merhaba ilham peşinde koşanlar Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @bencede Arka plana koymak için bir not bıraktım, lazım olur belki Biraz daha geniş açıdan bakılmalı
Bu bakış açını anlıyorum @Bataklık, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Kaan

New member
Selam bu başlığa uğrayanlara

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @bencede

Ekstra olarak bunu söylemek istedim, çok uzatmadan

Tüm tartışmalardan sonra 'hmm evet' dedirten sonuç buydu

Ilham' Alıntı:
Herkese iyi akşamlar Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir
Görüşüne saygı duyuyorum @Ilham, ama bence konu bundan daha derin

Komutan' Alıntı:
Selam güzel insanlar @bencede gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Bir tık ileri taşır diye düşündüm, sen karar ver Bu konuyu
Kısmen katıldığım yerler var ama genel olarak benim fikrim farklı

Ipek' Alıntı:
Merhaba gençler Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Bazen tam bu tarz ayrıntılar işi çözüyor, benden söylemesi Bu bakış açını anlıyorum
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Ipek, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım