Hayko Cepkin’den Yıldız Tilbe’nin o kelamlarına reaksiyon

Leila

Global Mod
Global Mod
Sanatçı Hayko Cepkin, “İnsan ömrü tabiattaki bütün canlıların hayatından daha önemlidir” açıklamasıyla gündeme gelen Yıldız Tilbe‘ye reaksiyon gösterdi.

Sosyal medya hesabından kelam konusu haberi paylaşan Cepkin, paylaşımında şu sözlere yer verdi:

“Kendisini ve tabiattaki varlığını her şeyin üstünde görme gafletine düşmüş, hayatın farkındalığını yitirmişliğe net bir örnek. Doğduğu an yardım edeni olmaz ise kendi kendine bile büyüyemeyen bir varlığı gözünüzde maalesef fazla büyütüyorsunuz.”




Ne olmuştu?

Geçen aylarda toplumsal medya hesabından yaptığı “Saldırgan köpek kümelerine bölge halkı zehirli et versin, hepsi gebersin” paylaşımıyla reaksiyon çeken ve hakkında soruşturma açılan Yıldız Tilbe, Nişantaşı’nda basın mensuplarının “Köpekler hakkındaki açıklamalarınız epeyce reaksiyon gördü. Neler söylemek istersiniz?” sorusuna şu biçimde karşılık verdi:

“İnsan hayatı tabiattaki bütün canlıların ömründen daha değerlidir. bu biçimde savunuyorum. İnsan olmasaydı, apartmanlarda oturmazdık. Yapılmış yollarda yürümezdik. Dünyayı insan inşa eder ve insan güzelleştirir. İnsanın güzelleştirdiği yerde her şey hoş güzel yaşar. Lakin beşerinin kötüleştirdiği yerde insan kendisi de dahil hiç bir hayat hakkı ve bahtı yoktur. bu biçimde olmasın. İnsanlığı savunuyorum. İnsanlık her şeye sahip çıkar. Oburunun ne düşündüğü de umurumda değil.”