Bentez Çek Cumhuriyeti'nde deneyim kazandı, Porto Riko yeni bir kulüp başlatmak istiyor

bencede

New member
Bentez Esko'ya ve sarılmaya sordu. Bir bira ve lahana ile bir ördek aşık oldu, ama k olarak DL olmalı. Aileye dikkat edin. Bunu yapmak için Porto Riko'daki kulübü yerine getirir ve Hzounou'yu yükseltir.

Kopivnice'e nasıl geldin?
Köpek Panlsko, MJ Kamard. Dky ben ml anni orada jt. Bu süre içinde muhtemelen PT MSC için elektrik için hazırlanan NS Dil Hurikn'de. Bu yüzden MN'de kırıldı, yeni bir şey denemek istediğimi söyledim. Buna ek olarak, ITLI'da oynayan kuşlardan bir kuş var. Ancak Panlsko'daki Angam başarısız oldu ve Kamard, Kopivnický kulübünün başkanını tanıyan bir avcı ile temasa geçti.

Panlsko'da olmadı mı?
Esas olarak alt katta. İkinci ligi temelde ücretsiz olarak kullandım. Ben anlaşmazlık ve sen mayınlar, bu yüzden eve gitmek zorunda kaldım. Çalıştım, çevirdim ve panl'e geri döndüm. Oldukça bir kumardı. Sezondan sonra bir sözleşme istedim, ancak kulüp arzularıma adım atmadı, bu yüzden Kopivnice'i seçtim.

Yeni çevrenin ilk izlenimleri nasıldın?
Ağustos ayında Piel'dim ve harikaydı, ama Juna ve Kasım ayında aldı. Kışı koştum ama o değil. Hiç bu kadar soğuk olmadım. Porto Riko'da yılın otuz derecesi var. Ama alışkınsın. BT genç tadı içinde, bunun bunu kullanmadığını ve eve sürdüğünü söyleyebilirim. Ama yirmi bir yaşındaydım ve yerleşmek istiyor.

Son yıllarda Porto Riko Edwin Brito Bentez (Ernm'de) Oporm Hzenk Kopivnice'e aitti.

Ptelkyn olmadan burada orijinalsiniz, e?
Bununla çok zamanımız vardı. Panlsko'da oynadığımda Pibl'e Santander'a döndü. Ben sadece esk aldım. En azından VDN veya Prag'dan bir zaman vardı, ama üzerindeki köstebek Covid, onu kesmişti. Birbirimizi görmedik. Çantayı çantada yaptık ve bugün benimle yaşadık.

Kopivnice ve Kopivice'deki kanıt nasıldı?
Bu bir zevkti, çünkü kulübün yabancılarla fazla deneyimi yoktu. MJ böyle bir deneydi. Tutuklamalar TK idi. Hayır bir daire var, otelden ve oda arkadaşımdan yurttan çıktım, ama öyleydi. Kafamın yüzünün arkasında bir evdim.

Ve paralel?
Bir yıl boyunca bir yıl uzatacağım. Bir canavar olarak, ancak Pesunuli'nin Bratislava'dan Dran'a danışması. Müzikte de kişisel gideceğim, şansölide on dakikalık bir kötülük için oraya da gidiyorum.

İlk yıl için Kopivnice nasıldı?
Hiçbir şey bilmiyordum. İşe katıldım ve sonunda basit bir varyant olarak sportif. Neze kazanamadık Zaal Covid, buradaydım. Tüm yol boyunca, onlarsız HRT'ye sahip olabileceğim NATST ışınlarına sahip değildim.

Çalışmadın mı?
Sonunda değil. Ben Imna esk'taydım.

D Extraliga Hzenou uivit mi?
Sen astjsin. Ama karanlıkta çok fazla değil, burada sadece iki tane vardı, diğerleri çalışıyor. Aksine, Brno ve Pilsen'de tüm profesyonelleri oynayacaksınız.

Bilmek için mi?
Birim açık. Sadece öğleden sonra diken yapabiliriz, erkekler yollarından yorulabilirler ve hatta %100 değil. Sadece genç ve Kopivice'de yaşayanlar. Piel'de, karanlığın çoğu çalıştı, VC'yi de kalınlaştırdık, ama hepimiz tökezledik. Herkesin PRCE, aileleri, görevleri vardır.

Geçen sezondan sonra, şimdi Nynj Vaema kararmadı. İçin?
Evet, bir grup bakımı oynuyoruz. Ama geçen yıl Semifinle'ye geldik, Parda'dı. Naimi Skay hayranlarıyla gerçekten anladık. TM bir süredir birlikteydi, herkesin sağlıklı ve iyi şekilleri vardı. Ama bu sezon NM, birkaç saat gitti ve onları değiştiremedik, bu yüzden acı çektik.

O gün Kopivnice'e profesyonel olarak nasıl baktı?
RNO Spor salonundayız, biraz zaman kaçırdığımda bile, çünkü ben genç ve ren geyiğine kadar değilim. Yok edemem. Son zamanlarda, diken yorgundu ve ben de oynadım. Ama aksi takdirde RNO spor salonu, sonra kendimizi verdik, NM'den sonra evdeydim veya kahve için el. Obyjno'nun o kadar çok şey yok, bir varil var. Kenarların yanı sıra ergenleri attım.

Eskmi Beldenka ile anlaştınız mı?
Evet, zaman geldi. Neredeyse herkes İngilizce. Ben de etin'de gelişiyordum, bu yüzden Hzen hakkında konuşmaya çalıştım. İnsanlar beni anladığında bana iyi.

Nasılsın esky uil?
Esas olarak insanlarla konuştum, ayrıca filmi altyazılı izledim. Kendimi Uebnice ile oturmaya zorlamamaya karar verdim.

Ama şimdi Hiti hakkındaki talimatları benimsemelisiniz.
Açıkçası, en çok oyun talimatları ve taşmaları, her zaman birincidir.

Eska LB'de ne yapmalı?
Biranın zarif olduğunu ve mutfak oldukça dikkat çekici, başka bir yerde böyle şeyler bulamayacaksınız. Bir lahana ve köfte ile en ördek seviyorum. Ya da ekmekler. Onu götürmek kolaydır, ama onu burada tanıyana kadar hayatta böyle bir şey olmazdı. Ama balık yemeklerinin hataları.

Ya VM kusurları?
NEMM RD Winder, ben çamur olduğum için. Porto Riko'nun farkı, PLE'nin hataları, saatlerce PL'ye uzanıyorum. Ama burada LPE ile ilgili olabilirsiniz. Porto Riko haklı, orada bir araba olmalı ve operasyonunuzu korumalı, bir gün yapmak istediğinizde, anma yok. Aşağıda koşuşturma içinde var.

Ailenizin arkasında bir ev mi?
Her zaman yapabildiğim zaman. Ancak biletler, özellikle sizin için parçaların bir parçası. Vnice'mde sadece bir tikrt hakkındaydım, aksi takdirde her zaman EST ve yedi TDN'de LT'de kapladım. Geçen yıl bu tdny için ışıklara gittim, harikaydı.

BNM sporu olmadığında nasıl acele ettin?
Spor merkezine gittim. En çok voleybol ve basketbol, ne olduğum, aynı zamanda hafif atletizm, özellikle Disk ve Bhu'ya katıldım. Bir kez nm nkdo piel kazık UG, bu yüzden denedim. Ligde iyiydim, bu yüzden kulübü aldılar. Orada ve neredeyse sekiz yaşında olduğum biliniyordu, ama diğer spordan ml ml, pişirdim, bir vahşi bile atladım, ben de pizzobit.

D Porto Riko ile ESK Hzen ile karşılaştırılmalı mı?
Ned. NS için Meninov Sport, sadece PT kulübüm var ve sen ne de hiç kimse yok. Bu konuda üzgünüm, SKD'nin Nodn Federasyonu, güçlü neslimi yetiştiren iyi insanlardan, dibleri olabilir. Federasyon t'den beri hiçbir yere taşınmadı.

Kızgın olmayı dene mi?
Ne yapacağımı bilmiyorum. Ben tatmin ediyorum, bir trenre lisansı ve sondaj deliği ödüyorum. Bir kulüp kurmak istiyorum. U s tm mm küçük bir deneyim, Panlia için bir trenre ve kulübün başkanı olarak ayrılmayı sevdim. Federasyonda çalışmak zorunda kalsaydım, değiştirin ve bunu yapardım. Sonunda nereye gideceğimi görelim. Sisteme mümkün olduğunca yardım etmek istiyorum, çünkü işe yaramıyor.

Kulüp Njak dolgusunda buldu mu?
NJAK MM ve Luquillo'nun tek atalarına sahip biri. Ama bir öncelik verdi aile. Bir kuşla yedi yaşındayız, dinlenmek ve mt dt. Çalışmam, aileyi güvence altına almam, normal bir avcı olarak tüm sorumluluğu rahatlatmam ve acele böyle bir bonus olacak.