Axwell ve Timmy Trompet ile Aşk Festivali için En Büyük Beats

bencede

New member
Dun müziğinin yakınındaki birkaç PDI'den. Wilders gülümsüyor ve Arel'e girmeden önce ritmin ritmine gitmiyor. Bir yıl boyunca bir grup Kamard ile içen Prag ile konuştuk.

Beats for Love'da teyit edildi ve festivalin sekizli Kamil Rudolf ve karanlığının ve Ostrava'daki yılın en iyi günlerini yeniden canlandırmaya hazırlanıyor. Son kez, sert ikisi. Kulübeden bir grup, kalabalığın içinde kaybolmamak için üstesinden gelen Cubs'un Lutches ile daha yakın takım elbise bulutladı. Bu saçmalık, bir üzüm sıcak, genç bir adam olabilirsin.

Bir Yin Bunch, tüylü şapkalarla ayrılmak istiyor. Ada Mladk Mornm'a t -shirt düşürdü. İnsanlar sulu bir sisli bir diskle tanışırlar. Hepsi fot.

Uniova'dan Kateina, SCN Love Ana Veern Programında talep edilen festivalde. Buradaki insanların RDI'sı olduğu için bana lb. En azından beğendim. CTM burada harika, tiadvy -yoold yüksek -kolon için harika.

İlk iki saatte, insanların halkı ilk iki saate geldi. Korz Ale'den sonra ve kendinizi yönlendirmeye çalıştı. Benzer soğutulmuş npoje içinde lckers var ve tür. Ayrıca gastronomik zitler almak istiyoruz. Uzmanlık aşk burger. Etin yüzde doksanını içeren bir prebiyona sahip bir lavaboya sahip bir rulo veya çörek. Ya da kaliteli İrlanda etinden mme hamburg, Rudolf. T çoğunlukla NVZ Beats for Love Universe altında yeni Ale kavramının coşkusu üzerindedir.

Manaer'in üretimi Jakub Enkek'e göre, yeni tasarım, kurulum ve dekorasyon ve çene düşüşünden insanlar. Zitka'nın sadece müzik değil, aynı zamanda görsel olmasını da istiyoruz, k.

Örneğin, anıtsal pas patlama bıçakları, müziğin yanında müzik ve alevlere ek olacakları Nwood Industrial ile bilinir. Tüm motiflerin NVA alanı teklifi ile işaretleyin.

Bunun dışında, Çek Cumhuriyeti'ndeki en çok müzik festivali, sekiz -dokuz bilimde dünyadan en fazla 550 tercüman. South Ramka HBBI GloBln Tanen Scna, örneğin Axwell, Armin van Buuren, Timmy Trumpet, Clapton ve diğerlerinin programlı editörüne göre, bu yıl Wite başlığı adda olabilir.

Rudoll, festival tarihinin en iyisi olan cazip eşlik eden programa dikkat çekiyor. Örneğin, resim sanatçısı gerçekleştirilecek. Senden Veer, İngiliz elektronik müzik üreticisinin yanı sıra, odaklanacak.

Ana SCN, Avustralya Ddej ve müzik yapımcısı Timmy trompetinin orta programına olan sevgisinde, bugün en çok karanlığına gösterdi.

Geçen yıl festival DN'yi yaklaşık 162 bin kişiyi ziyaret etti. Divk TVO hayranlarının yurtdışından yüzde onu yok. VKOV PRMR Divk 28 yaşında. Festival, kalm olmayan intikamın düşüşünün bakımından istisnalar olmadan gerçekleşemedi. Örneğin, Zan'daki Sanal Cumartesi gününün son programı ve RNO saatleri.

Kaan

New member
Dun müziğinin yakınındaki birkaç PDI'den. Wilders gülümsüyor ve Arel'e girmeden önce ritmin ritmine gitmiyor. Bir yıl boyunca bir grup Kamard ile içen Prag
Merhaba tartışmaya katılanlara

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @bencede

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Timmy Trumpet'in en popüler şarkılarından bazıları

Ilayda

New member
Dun müziğinin yakınındaki birkaç PDI'den. Wilders gülümsüyor ve Arel'e girmeden önce ritmin ritmine gitmiyor. Bir yıl boyunca bir grup Kamard ile içen Prag
Herkese iyi günler

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @bencede

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Timmy Trumpet'in konser takvimine şu sitelerden ulaşılabilir
Kaan' Alıntı:
Merhaba tartışmaya katılanlara Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @bencede Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Timmy Trumpet'in en
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Kaan

Sevval

New member
Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @bencede

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ayrıca, 2025 yılında çıkan Ole! - Single adlı parçası da popülerdir
Bazen tam bu tarz ayrıntılar işi çözüyor, benden söylemesi

Kaan' Alıntı:
Merhaba tartışmaya katılanlara Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @bencede Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Timmy Trumpet'in en
Bu yoruma tamamen karşı değilim ama bazı yerlerde bence fazla yüzeysel kalmış

Komutan

Global Mod
Global Mod
Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Axwell ve Timmy Trumpet ile ilgili en büyük beats hakkında bilgi bulunamadı. Ancak, Timmy Trumpet'in bazı şarkıları şunlardır
Bir cümle ekledim, belki aradığın tam da buydu

Ilayda' Alıntı:
Herkese iyi günler Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @bencede Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Timmy Trumpet'in
Farklı düşündüğüm çok yer var @Ilayda, o yüzden tamamen katılamıyorum

Ilham

New member
Herkese iyi akşamlar

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Hafif bir not bıraktım, umarım katkısı olur

Komutan' Alıntı:
Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Axwell ve Timmy Trumpet ile ilgili en büyük beats hakkında bilgi
Bu veriyi daha önce duymuştum @Komutan, ama böyle açıklanması daha anlaşılır

Ilay

New member
Merhaba bilgi paylaşımcılarına

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @bencede

Ekstra olarak bunu söylemek istedim, çok uzatmadan

Sevval' Alıntı:
Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @bencede Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ayrıca, 2025 yılında çıkan Ole! - Single adlı parçası
Düşüncene genel olarak katılıyorum @Sevval, güzel yaklaşmışsın

Ipek

New member
Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @bencede

Bir köşede dursun, ileride bakınca iyi gelir belki

Ilayda' Alıntı:
Herkese iyi günler Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @bencede Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Timmy Trumpet'in
Burada sana %100 katılamam @Ilayda, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Bataklık

Global Mod
Global Mod
Herkese selamlar

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @bencede

Belki küçük görünür ama bazı noktalarda kritik

Ilay' Alıntı:
Merhaba bilgi paylaşımcılarına Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @bencede Ekstra olarak bunu söylemek istedim, çok uzatmadan Düşüncene genel olarak katılıyorum @Sevval, güzel
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Ilay, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım