Astroworld belgesel yapımcısından Travis Scott’a ağır suçlama: Mahpusta olmalı

Leila

Global Mod
Global Mod
Astroworld trajedisi hakkında yeni bir belgesel olan “Concert Crush”ın imalcisi, rapçi Travis Scott‘ın mahpusta olması gerektiğini söylüyor.


Concert Crush isimli belgeselin imalcisi Charlie Minn, “Travis Scott benim için bir serseri. Bence o bir hatalı. On kişi öldü. Bunu nasıl aşacağız?” diyor.

Geçtiğimiz yıl, ABD’de Astroworld Festivali’nde yaşanan ve 10 kişinin öldüğü faciadan daha sonra tartışmalar bitmiyor. Yaşananlardan daha sonra şenlik organizatörü Live Nation ve Travis Scott açılan davalarla sık sık gündeme gelirken Scott’un davranışları da tartışmaların odağında yer aldı.

“Hapis cezasını hak etmesinin sebebi, bir sorun olduğunu bilmesiydi”

Bir argüman da şenlik ile ilgili bir belgesel hazırlayan Charlie Minn’den geliyor. Minn, “Eleştiriyi ve mahpus cezasını hak etmesinin sebebi, bir sorun olduğunu bilmesiydi. İnsanların öldüğünü bildiğini söylemiyorum fakat bir sorun olduğunu biliyordu. Ambulans dondurma kamyonu değildir” dedi.

Minn, belgeselinde kurbanlara ses vermeye çalıştığını söylüyor ve “Bir konserde yine öteki birinin incindiğini görmek istemiyorum” diyor.

Minn, sorumlu tutulması gereken tek kişinin Scott olmadığını da belirtiyor:

“Sadece Travis Scott’ı suçlamıyorum. Ortalıkta epeyce fazla kabahat var… Neredeyse altı ay oldu ve kimse sorumlu tutulmadı.”