Zlín – Ostrava 0:1, bir deplasman galibiyeti daha. Juroška misafirler adına golü attı

bencede

New member
Bu arada, Zln kendi sahasında şaşırtıcı bir yarı finalist, ligde her zaman hayatta kalmak için mücadele ediyor ve sadece Çek Budjovice ve Karvina yakın.

Bana aç kal, önceki sonuçları yavaşça düzelt. İki su oyununun ardından iki kez kazandılar ve bir kez berabere kaldılar.

maçı dakika dakika izledik

City'nin çeyrek finalde Liberec'i uzatmalarda 2:1 yenmesinin ardından iç sahadaki maç, geçmişte Bank'ta oyuncu ve daha sonra yardımcı antrenör olarak çalışan Žilina Red tarafından oynandı. sıralanmak. Sanki fırın çorbayı serinletmiş gibi hissediyorum.

Bir kıvılcım hatası olduğu açıktı. Çorba oyunları daha dinamik ve agresifti. Cenazeden mi kaynaklandı bilmiyorum ama bugün oyunun kalitesi düşüktü. Basın toplantısında kırmızı gömlekli oyuncu, maçın sadece 0:1 bittiği için üzgünüm, çünkü o anda güç Bank'taydı, dedi.

Yaklaşık çeyrek saat sonra banka sopayı sıkıca bağladı ve evi kendi yarısına itti. Kademeli bir kombinasyon ve eziyet sayesinde Ostrava büyük bir ilerleme elde etti, ancak bu, rekabette öne çıkamadı. Rigo, kale direğinin arkasından yaptığı vuruşla Dostl'u ürküttü, ancak ev sahibi kalenin kalesi kornerden çekildi.

Konuk, petavki petavili'ye gitmek için gl pestoda küçük bir pevaha alacaktır. 33. dakikada Juroka'nın geniş mesafeden kale önünden geçmesiyle Dostla'nın jeti Tanko'nun hareketini karıştırdı ve top yerden sekerek nihayet yanınıza geldi. Video kararı ofsayt açısından kontrol edildi ancak gol geçerliydi. Juroka, doğum gününün ertesi günü ligdeki ilk golü attı.

Orada neye güvendiğimizi bilmiyorum, Tank'la bir içki içtik orada. M daha sonra doğal olarak hareketini karıştırdı. Bu çok çılgıncaydı, bu korkunç bir şey, diye ilan etti Dostl.

Aradan sonra Zlín'in antrenörü iki değişiklikle iç saha renklerini canlandırmaya çalıştı ama tam tersine suda birçok şans yaratan bir çorbaydı. Boula, paktan tehlikeli bir kurtarış yaparak hemen ayağa kalktı ve Dostel'in zayıf kalesini geçemeyen Tanko'nun savunması için dikey sonrasında %100 şans yakaladı.

Bank oyunda daha fazla avantaja sahipti ancak ikinci oyunda değerini kanıtlayamadı. Ewerton'un Tank'la olan şikayetlerinin ardından Dostel'in önünde çitin içinde yüzen ancak bariyere çarpmayan yenisi için bile işe yaramadı.

68. dakikada Ostrava'nın taraftar kesimi havai fişeklerden kaynaklanan siyah bir dumanla kaplandığında, Tanko %100 golü attı, ancak alaydan gelen bir şut sonrasında Dostel'i bir daha yenemedi. Stdajcho Adedirana da ikinci Zl golünü aldı.

Sinirlerle dolu olduğundan kurtarmaya uzun zaman önce karar verilmiş olmalıydı. Her ne kadar oyunu kontrol ettiğinizi okumuş olsanız da, bu sadece karar verilene kadar olan bir durumdur. Juroka, tek bir pivotla gol atılabileceğine dikkat çekti.

79. dakikada kendi sahalarında eşitliği sağlayabilirlerdi ama Ernn öne geçti. Hazırlıkta Dostl, Adediran'a karşı bir kurtarış daha yaptı ama bunun misafir takıma pek de dert olmasına gerek kalmadı. Banka davanın çözüleceğini doğruladı. Son birkaç lig maçından ter döktü ve sezondaki toplam 34 puanın 19'unu kazandı.

Slezan son 11 maçında en üst seviyede maç kaybetmedi ancak sonbaharda son 16 turunda Zln'e yenildi.

İlişkimizden memnunuz ama aynı zamanda iki VC bizi hayal kırıklığına uğrattı. Her şeyden önce ikisine karar veremediğimiz gerçeğinden. Beni üzen ikinci şey ise oyuncularımız Tanko ve Adediran'ın gün sonunda üç kartının olması ve Olomouc'a karşı oynayamaması. Ostrava koçu Pavel Hapal, sadece geçmişte Zln'i yönetmiş olan üç tonun da oyun dışında olduğunu söyledi.

FORTUNA:LİG 2023/2024

3/3/2024 15:00

Nhradnich:
. Bachrek, S. Pidro, M. vach, Z. Nakebija, C. Nombil, K. Ikugar, L. Bobk, J. Ernn, T. Elstka, R. Reiter, A. Fanti

Karar: D. ern – P. Antonek, D. urovec

Vahşi şair: 5.465 (kapasitenin %86'sı 6.375)

Çevrimiçi rapora tıklayın