bencede
New member
Geçen yıl Rusya’nın farklı yerlerinde yaşayan tüm tanıdıklarının kendisine Ukrayna şehirlerini bombalayanların Ukraynalılar olduğunu ve Rusların onları özgürleştirmesinden korkmamamız gerektiğini söylediğini hatırlıyor.
“Bundan sonra bazıları en azından sadece barış dilemeye başladı. Şimdi bir kısım faşizmimizle ortamın o kadar da sıcak olmayabileceğini kabul ediyor” diye ekliyor.
Editör aynı zamanda birçok arkadaşının kendisiyle iletişime geçmeyi bıraktığını, sorulara cevap vermediğini veya cevap vermekten korktuklarını ifade ediyor.
“Polemiklere girmeyeceğim, tek bir şey söyleyeceğim, bu savaşı Rusya başlatmadı ama mutlaka bitirecek ki çocuklarımız ve torunlarımız faşizmin mirasıyla kalmasın. Ama tabii ki acı çeken Ukrayna halkı için de üzülüyorum. Bu kardeş katliamının bir an önce sona ermesini umuyorum” dedi örneğin Kırım’dan Olga.
Bu özel makaleyi okuyun iDNES Premium aboneliğiyle
şimdi İndirim -45%
Ön ödeme
+ Aylık aboneliğe kıyasla 6 ay ücretsiz
+ çevrimiçi televizyon televizyon
Açık 90 gün ücretsiz
Ön ödeme
+ Aylık aboneliğe kıyasla 5 ay ücretsiz
Açık 90 gün ücretsiz
Bugün katılın ve şunları edinin:
“Bundan sonra bazıları en azından sadece barış dilemeye başladı. Şimdi bir kısım faşizmimizle ortamın o kadar da sıcak olmayabileceğini kabul ediyor” diye ekliyor.
Editör aynı zamanda birçok arkadaşının kendisiyle iletişime geçmeyi bıraktığını, sorulara cevap vermediğini veya cevap vermekten korktuklarını ifade ediyor.
“Polemiklere girmeyeceğim, tek bir şey söyleyeceğim, bu savaşı Rusya başlatmadı ama mutlaka bitirecek ki çocuklarımız ve torunlarımız faşizmin mirasıyla kalmasın. Ama tabii ki acı çeken Ukrayna halkı için de üzülüyorum. Bu kardeş katliamının bir an önce sona ermesini umuyorum” dedi örneğin Kırım’dan Olga.
Kaliningrad’dan LarisaPrigozhin’in Moskova’ya yürüyüşü bizi her şeyin yetkililerin söylediği kadar iyi olmadığına bir kez daha ikna etti. Ama biz hâlâ Prigozhin’in öldüğüne inanmıyoruz.
Bu özel makaleyi okuyun iDNES Premium aboneliğiyle
şimdi İndirim -45%
Ön ödeme
+ Aylık aboneliğe kıyasla 6 ay ücretsiz
Açık 90 gün ücretsiz
Ön ödeme
+ Aylık aboneliğe kıyasla 5 ay ücretsiz
Açık 90 gün ücretsiz
Bugün katılın ve şunları edinin:
- iDNES.cz, Lidovky.cz ve Express.cz içeriğine sınırsız erişim