Yüzme voleybolu sezonun ilk sezonuna başlar ve bu da onu alışılmadık bir turnuva haline getirir.

bencede

New member
Bu format benim için eğlenceli. O oyuncu, komik, özel. Oyuna bağlı olarak eğlenceli, bazı şeyleri baskı altında olmadan deneyebiliyoruz. Barbora Hermannov, elimde hazır bir kombinasyon var, bu yüzden şimdi onu test etmenin tam zamanı, dedi.

Mahkeme sisteminin Kraliçesi ve Kralı, bir maçta beş çiftin yer almasıyla özeldir. Kumarbazlardan oluşan bir takım için basitleştirildi ve onlara bir çift verdi ve her galibiyet için bir puan kazandığınız kazanan tarafa geçmeye çalışın.

Hermannov ve Tochlova son turnuvada öldü.

Barbora Hermannov, format gerçekten tahmin edilemez olduğu için bundan hiçbir sonuç çıkarılamaz, dedi. Bu turnuvadaki ödüllerin biraz düşük olması güzel ve bizim için asıl olan tekrar oynamak.

Markta Nausch Slukov pihrv.

Her iki takım temsilcisi de artık Lüksemburg’da benzer bir turnuvaları olduğu konusunda hemfikir.

Doğruca Lüksemburg’dan Gstaad’a uçalım, belki biraz eğlenebiliriz, umarım Hermannov.

Helena Havelková ve Markta Nausch Sluková, Portekiz ve Kanada’da mücadele ediyor.

Her iki çift de Ağustos ayında Vdna’daki Avrupa Şampiyonasında tekrar karşılaşacak.

“Maalesef bu sezon bizim için zor bir sezon çünkü bazı turnuvalara giremeyeceğiz (gerekli puana sahip değiliz, editörün notu), bu yüzden eskisi kadar sık ve çok oynayamadık. istediğimiz gibi, dedi Markta Nausch Slukov. Bunların oynadığımız turnuvalar olacağı için çok gururluyuz. Ama birbirleri hakkında pek bir şey bilmiyorlar bile.

Her dikene yapıştığını belirtti. Ama yardım edemem ama ne kadar yol kat ettiğimizi merak ediyorum. Mevcut turnuvalarda her gün sadece elemeleri oynamakla kalmayıp elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız.

Marie-Sra tochlov (solda) Çarşamba günü Brezilyalı Gatha Bednarczuk ile uğraşıyor.

Barboe Hermannov ve Mariia-Se tochlov’un dün Gstaad’da yapılacak olan en yüksek kategorideki turnuvaya ilerlemesine, grubun J&T Banka Ostrava Beach Pro’ya terfi etmesi yardımcı oldu ve burada kırmızı bir tutuklama ile dokuzuncu sırada tamamladılar.

Bu turnuvaları birbiri ardına yapalım. Hermannov, puanlar nedeniyle hepsinin oynanıp oynanmayacağını da hesaplayacağız dedi. Bir fitness eğitim kursunu da tamamladığımızda, bir aydan daha az bir eğitimi geride bıraktık. Maruka’nın sağlık sorunları bizi biraz yavaşlattı ama iyileşme sürecinde. Tatilin sonuna kadar önümüzde olan bir sonraki gün için hazırız.