Vtkovice ek tatbikat, Hola zmo’da dinlendiniz. Ka’da harika olacak

bencede

New member
Hep birlikte oturduk, bu her zaman olumlu bir şey ve bunun için minnettarım. Buza birlikte hazırlanmak için ısrar eden koç Milo Hola, Mueller onlarla buza çıkmaya hazır değil, aksi takdirde biz hazırız dedi.

Yine yeni bir oyunum var, ikisini takımla bir araya getirirsem daha iyi olur. Böyle içtiklerine sevindim.

Kendime yardım edemedim. Trenrsk tb naten. Kafamı toparladım, aylardır Amerika’daydım. Oyundan bile, patlak verdiğinde orada olduklarını biliyorum.

Buzda ilk defans yapanlar onlar, onları defans yapanlar takip ediyor.

Spor salonu olan buzumuz var, gruplar için hurma dikenimiz var. Tk fze tutuklamasıdır. Bu haftadan itibaren oyunlar oynayıp oynayacağız, ardından Vcarska gezisine çıkacağız. Bu yüzden bu dikenlerden 500 tanesinin durumunu adamak istiyoruz, sonuç olarak çok fazla yer kalmayacak, diye açıkladı Hola.

Vtkovite hokey oyuncuları, önümüzdeki sezon öncesi buzda ilk antrenmanlarını tamamladı.

Tüm takviyeler (Fransız Valentin Claireaux, Kanaan Stuart Percy, Matj Machovsk, Jan Ka ve Vojtech Zelek) ilk kez Vtkovic’in Trninkov formalarını giydi, eski-yeni kaptan Dominik Lakato ve Letonyalı topçu Roberts Bukarts sadece kabinde sohbet etmedi, Amerikalı Peter Krieger ve Willie Raskob da Trninkov salonunda buzu denedi.

İngilizce konuşan epeyce erkek var. Ostrava’da Olomouc’ta iş arayan Jan Ka, İngilizcem pek iyi olmadığı için buna alışmam gerekiyor, diye gülümsedi. Bir şekilde seni yakalayacağım, kim nasıl konuşuyor, sonra ben de İngilizce konuşmaya çalışacağım ve bir şeyler öğreneceğim.

Hala diken üzerinde kaydığını da sözlerine ekledi. Biraz eğitim yapıyoruz, bu yüzden Olomouc’a kıyasla nasıl olduğunu söyleyemem. Ama sizi temin ederim ki dikenler çok şey katacak. Karanlığın kalitesi harika olacak. Ka, geçen sezon erkeklerin final için mücadele ettiğini, bu nedenle takımın harika olacağını söyledi.

Antrenör Hola yine yapması gerekeni yapacaktı, sıfırdan başlayacağız ama çok çalışarak bir yere varabiliriz. Günlük koşuşturmadan kurtulacağız.