Voleybolcu Valkov, ünlü bir teknik direktörle tanışmak için İtalya’ya geldi. sen de yiyebilirsin

bencede

New member
18 Ağustos’tan itibaren milli takım, Avrupa Şampiyonası’nda Düsseldorf’ta Sırbistan, Çek Cumhuriyeti, Türkiye, Almanya ve Almanya’ya karşı beş temsilciyle mücadele edecek.

Ayın 16’sından 24’üne kadar ev sahibi takım, Dominik Cumhuriyeti, Hollanda, Kanada, Meksika ve Ukrayna ile Olimpiyat Oyunlarına katılım elemeleri yapılacak.

Çek voleybolcular Kateina Valkov (solda) ve Magdalna Jehlov sağda blok yapıyor.

Olimpiyat kalifikasyonu büyük bir cazibe, güzel bir bonus. Ve n’ye geldiğimizde, ilerleme hakkında savaşacağız. Ancak Pilsenli olan ancak Ostrava’daki Spor Lisesi’nden mezun olan Valkov, ilk önemli noktanın Avrupa Şampiyonası olacağına dikkat çekti.

En iyi voleybolla, fazladan beş lig sezonu oynadığı TJ Ostrava’da başladı. Olymp Prag ve Olomouc’ta birer tane öğretti. O yıllarını Almanya’da geçirdi, iki yılını Münster’de geçirdi.

Ve şimdi önümde, opsiyonlu bir yıllık sözleşme imzaladığı Busto Arsizio adına İtalya’da hayalimdeki bir iş var.

İtalyanca konuşuyor musun?
Yavaşlayın (gülüyor).

Geçişiniz nasıl oldu?
Almanya’da iki yıl geçirdikten sonra bir değişiklik geçirdi. Hala hiçbir şey yoktu. Ve köpeğimle tatile gittiğimizde birdenbire yapacak çok işim vardı ve bunlardan biri İtalya’ya gidiyordu, bu yüzden endişelenecek pek bir şey yoktu.

İtalya’dan kim aradı?
Kendi aralarında eili manaei’de. Menajerim Mou Pltenková ile tüm teklifleri görüştük. İki gün içinde yapıldı.

Kateina Valkov (solda) ve Pavlna imov, Kolombiyalı voleybolcuların akışını engelliyor.

Busto Arsizio, artık ünlü antrenör Julio Velasco tarafından yönetiliyor. Önce seni aradığını duydum.
Öyle görünüyor. Bu benim için büyük bir onur. Daha iyi bir antrenör yok. Özgeçmişine baktığınızda tek özlediği kadın voleybolundaki koşuşturmaca.

Diğer şeylerin yanı sıra, İtalya ile Velasco, Asya Şampiyonası da dahil olmak üzere birkaç kez Dünya Şampiyonasını, Dünya Ligini ve Avrupa Şampiyonasını kazandı ve Çek milli takımına liderlik etti. En son tesadüf senin doğduğun yıldı. Kadın zihnini anlamakta sorun yaşar mı?
Acaba ne kadar süre dışarıda kalacak… Umarım iyi olur. Şaka yapıyoruz, EU tam yaşına ulaştı, bu yüzden yeni bir çağrıya ihtiyacı vardı ve bu yüzden İngilizce eğitim alacak. Nasıl halledeceğini göreceğiz. Sadece farklı bir zihniyetimiz var çocuklar ama belki bunu birlikte atlatırız.

Yeni kulübün yerel rekabette ve Avrupa’da büyük hedefleri olacak mı?
Genç tm’ye sahip olmamız gerektiği şekilde inşa edilmiştir. Velasco özellikle k gibi gelecek vadeden genç oyuncularla çalışmalı. Orada yıldız yok ama kulübün bir geçmişi var (2012’de oyuncuları İtalyan ligini, Pohr ve Superpohr ve CEV Pohr notunu kazandı, Editörün Notu). Son olmamız gerektiği gibi olmayacak. Bundan kurtulmaya çalışacağız ne d.

Birçok yeni voleybolcu Busta Arsizia’ya gitti. Kiminle birlikte olacağını öğrendin mi?
U tum. Ve ilginç bir şekilde karmaşık olacak. Kızların dörtte birini hiç tanımıyorum. Bu yıl Aachen’de oynayan Kanaance’ın (Layne Van Buskirk) engellemesini biliyorum. Ren geyiklerine karşı oynadık. O da içki içiyordu, geçen sezon Stuttgart’ta olan Amerikalı Tara Caesar, onunla böyle tanıştım.

İtalyan Jenifer Boldini sizinle kayıt yapıyor. Tute, rekabet nasıl?
İtalyan A dublesinde olduğunu biliyorum (Brescia’nın karanlığında, editörün notu), ama nasıl gideceğini göreceğiz. Kağıt üzerindeki şeyler bir şeydir ve hiti üzerindeki şeyler başka bir şeydir.

Kateina Valkov (solda) ve Veronika Dostlov, Slovakya ile mücadele ederken.

İtalya bir zamanlar düşündüğünüz gibi bir rüya voleybol ülkesi mi?
Urite. En az on yıldır dünyanın en iyi liglerinden birinde oynamak benim hayalimdi diyebilirim. Aynı şey İtalya’daki yaşam için de geçerli. Bu kültürü seviyorum, minimal yemek (gülümseme).

Diz problemleriniz ortaya çıktığında yeni kulübünüzde antrenman yapmıyor muydunuz?
İki gün sonra beni aradılar ama MR çektirdiğim için onları rahatlatabildim. Öte yandan, ihtiyacım olursa bana yardım ve hizmet sunmaları çok güzeldi. Nasıl olduğumu dikkatle incelediler çünkü her sendika benimle ilgilenmezdi. Ama burada büyük bir standart fazlası var. Kulüpten yiyorum ve çok terliyorum.