VİDEO: Yoldan geçen biri Ostravice'den bir tonoucho çıkardı, bir polis nesneye yardım etti

bencede

New member
Polis memuru Kateiny Kubzov'a göre olay yerine ilk gelen devriye oldu ve ikinci seferde diğer kişilerin ilk yardım yaptığını gördü. Adamlardan biri bunu fark etmedi ve kendini ekenin içine attı, ikinci kez yumruklayıp koştu. Orada, kurtarıcıyla birlikte etin kalbinde oturduklarını söyledi.

Bir çeşit polis memuru itfaiyeyi ve kurtarılan çalışanı aradı. Kubzov, onlar geçmeden önce yoldan geçen bir kişinin çocuğu çantadan çıkarmayı başardığını ancak çocuğun yaşam belirtisi göstermediğini ekledi.

Kurtarma ekipleri, bir polis memuru ve bir kurtarıcıyla birlikte 22 yaşındaki adama yaklaşık 7 dakika ilk yardım yaptıktan sonra yere bağladı. Dağıtım kanalına atlayıp çizgi filmi koşuya çıkarmaya karar verdiğinde çok soğukkanlı davranan yoldan geçen bir adama baş parmağını kaldırdıktan sonra konuşmak için biraz zaman ayırdı.

Kurtarma ekipleri ağ olduğunu saat 13 civarında öğrendi. Bölgesel kurtarma sözcüsü Luk Humpl, görgü tanıklarının yardım hattına Ostravice ve Morvka'nın birleştiği yerde bir kişinin nehir akıntısı tarafından sürüklendiğini bildirdiğini söyledi. İki kurtarma servisi şehre gitti ve Ostrava'dan bir helikopter uçtu.

Hastanın bilinci kapalı ve çaresiz olduğundan kurtarıcılar tekrarlanan defibrilasyon şokları da dahil olmak üzere derhal resüsitasyona başladı. Doktor müdahale ederek solunum yollarına entübe etti ve yapay akciğer ventilasyonu sağladı. Askerlerin gözyaşlarını dökerek etin ortasındaki etin ortasında devam ettiğini anlatan Humpl, sahneyi anlattı.

Kurtarma ekipleri daha sonra onu hayata döndürdü ve Ostrava'daki Fakülte Hastanesinin acil servisine nakletti. Hastanenin TK sözcüsü Petra Petlachov, hastanın durumunun kritik olduğunu ve vücut dışı dolaşıma bağlı olduğunu söyledi.