Tüylerim diken diken oluyor. Ben hala Třinec'in oğluyum, diye gülüyor takas edilen Cienciala

bencede

New member
Buz pateni pistine gittiğinde tüyleri diken diken oldu. Cienciala tankı o yıllar dokuz ay sonra Pardubice'den annesi Tina'ya taşınıyordu. Ve hemen iki kez saklandı.

Bugün oraya geldiğim için mutluyum ve en önemlisi kazandığımız için mutluyum, diye duyurdu.

On hayran onu üzerinde şu yazılı pankartla karşıladı: Eve dön inel!

Cienciala, Tinca'nın oğlu olduğumu unutmadan beni içmeleri çok hoştu, dedi.

Gençlik forması tekrar nasıl giyildi?
Onun altında büyüdüğüm kulüp var, sezon öncesinden sonuna kadar burada oynadık. Kalbim hep Tinca'da kaldı. Buzda tüylerimiz diken diken oldu, peki burada bana ne oldu? Ama koşarken ve performansa konsantre olurken bunu fark etmedim.

İlk golde mavi delikten gol attınız ancak takım arkadaşınızın kale bölgesindeki konumu nedeniyle mahkeme ilk başta bunu tanımadı. Antrenmandan sonra vizyonu değiştirdiler. Onunla evlendikleri için anne babana teşekkür ettin mi?
Evet onlara teşekkür ettim çünkü ağır çekimde gördüğümde gl'in bu kararı kabul edip etmeyeceğinden emin değildim.

Daha sonra kararı bana açıkladılar mı, sonuçta golün karşılığını aldılar mı?
Hayır, aramadım. Ve bunu umursama (gülümsemek).

3-0’a dönmeyi başardınız ama Marcinko hayal kurarken Kometa çok tehlikeli olmaya başladı. Katılıyor musun?
Evet, o adam onları tekmeledi. Pesilovka'nın sonunda olduğumuz bir koda vardı (yalnızca n'den sonra) Gol attılar ama yine de maçı kazanmayı başardık. Bunlar masanın pardn noktalarıdır.

Tinec'e ilk başlayan Petr Vrna ve Kanaan Adam Helewka ile bir akış içerisinde oynadınız. Görünüşe göre işbirliği işime yaradı.
Muhtemelen evet, ama birbirimizden ne bekleyebileceğimizi bilmek için biraz daha oturmamız gerekiyor. Ancak ilk defa on beş dakika kadar birlikte takıldık, fena değildi. Karanlıkta büyük bir karmaşa yaşıyoruz. Bizde bu böyle oldu ve umarım böyle devam eder.

Hri Tince, Komet'e karşı oynanan maçta seviniyor.

Görüşe göre bu, Tinec'in ikinci kurtarışıydı. Dışarıda oynadığınız ilk maçın Pardubice'de olmasına sevindiniz mi, nereden geldiniz?
Doğrudan Pardubice'ye gitmemiz çok tuhaftı. O yüzden benim için çok duygusaldı, o sezonları Pardubice'nin karanlığında geçirdim. İnsanlar bana çok destek verdi, bu yüzden hem Pardubice'deki hem de Tinc'teki hayranlara teşekkür ediyorum.

Tinec'in arkasında bu unvanlar var. Aktif takıma gittiğinizi mi düşünüyorsunuz?
Bilmiyorum ama hemen uyum sağlamaya çalışacağım. Tanıdığım bazı adamlar benim için sorun olmayacak.

Peki seni Tinc'te iki kişi gibi görebilir miyim?
Hayır, eski yurtlara taşınmadım. Geçici olarak annemle yaşıyorum. Sadece bir kızım var, bu yüzden eşimle birlikte yaşayacak bir yer arıyoruz. Önümüzdeki birkaç gün içinde bunu bir şekilde yapmalıyız.

Slom 92 ile oynuyorsun ve isim etiketi yok…
Bu yüzden bana forma yapmaya zamanları olmadı.

Peki Slo 81'i alacak mısın?
Evet yine seksen bir olacak.