Teknik Direktör Hapal, Ostravalı oyuncularla yoluna devam ediyor, gelecek sezon için sözleşme imzaladı

bencede

New member
Ostrava'dan eğitmen Pavel Hapal.
| fotoğraf: TK

Bankadaki işime ve kulübün bana yurtdışında devam etme fırsatı verdiğine dair çok şey biliyorum. Hapal, “Gelecek sezon bile uykunun sonuçlarını öğreneceğimizi biliyorum” dedi.

Bank, Ocak 2022'den bu yana Slovakya milli takımının kaptanlığını yapıyor ve geçen sezon 14 yıl sonra Avrupa Şampiyonası'na liderlik etmişti. Ostrava, Avrupa Konferans Ligi'nin ikinci ön turunda. Hapal'ın sözleşmesi hafta sonunda sona erdi ancak hafta başında spor editörü Ludk Mikloko, teknik direktörün büyük olasılıkla devam edeceğini açıkladı.

Pavel Hapal'a genişletilmiş bir işbirliği teklif etmeye karar verdiğimizi duyurdum. Mikloko, anlaşmaya vardığımıza sevindim ve bazı değişikliklerin olacağını da sözlerine ekledi. Kesin bir sözleşmeye sahip olduğumuz anda yeni uygulama ekibinin kesin formunu açıklayacağız” diye konuştu.

Hapal geçmişte Polonya'da Opava, Zln, Mlada Boleslav, Sparta, Lubin'i, uzun süre de Slovakya'yı yönetmişti. Ilina ile 2009/10 sezonunda lig şampiyonluğunu kazandı ve rüya gibi bir Lig şampiyonu oynadı. Bir oyuncu olarak Çek milli takımında 31 kez start aldım.