Tatra'ya girmek için 60 bine kadar kron. Şirket, CNC operatörleri ve ayarlayıcıları arıyor

bencede

New member
Tatra Trucks üretimi genişletiyor ve CNC operatörlerinin pozisyonları ve ayarlamaları için yeni meslektaşları arıyor. İki yıldan az deneyime sahip adaylar 40 bin kronun işe alım katkısı sunuyor, deneyimli işçiler 60 bin kron ve 41 bin krondan başlayan ilginç bir başlangıç ücreti bekliyorlar. Durum en geç 1 Temmuz'dan başlamıştır.

İK Direktörü Tatra Trucks Denisa Sedláčková, “Üretimi genişletiyoruz ve yeni yatırımlar planlıyoruz. İş yeterli – çok sayıda sipariş sayesinde uzun süredir istikrarlı üretimimiz var.” Diyor. “Bu temelde, otomotiv alanında bir konudan uzak olduğu bir zamanda kesinlik arayanlar için istikrarlı işler ve ilginç koşullar sunabiliriz.”

Özel -Rutin Olmadan Üretim

Tatra'daki CNC makineleri üzerinde çalışmak rutin değildir. Her parçanın kendi spesifikasyonuna sahip olduğu özel bir üretimdir ve makineyi belirli gereksinimlere göre ayarlamak genellikle gerekir. Modern işleme merkezleri ve klasik CNC freze makineleri ve tornalarında Fanuc, Sinumerik ve Heidenhain kontrol sistemleri kullanılır.

“Tatra'daki CNC operatörlerinin çalışması donuk değildir. Her sözleşme ayar ve prosedür için farklı gereksinimler getirir. CNC makineleri operatörü sadece beceri değil, aynı zamanda teknik düşünme ve görevleri bağımsız olarak çözme yeteneği gerektirir.”

Hem deneyimli hem de öğrenmek isteyenler için

Tatra hem deneyimli uzmanları hem de teknik alanların mezunlarını arıyor – metal makineler, ayarlama mekaniği veya ilgili uzmanlık. Uygulamayan adaylar, 35 bin krona kadar başlangıç maaşı ve öğretimde tam destek ile operatörlerin ve CNC makinelerinin pozisyonlarına uygulanabilir.

Zaten bir şeyleri olan daha deneyimli, sadece ilginç bir iş tanımını ve daha fazla profesyonel büyüme olasılığını değil, aynı zamanda Tatra'nın işveren olarak kamyonlarının da olduğunu takdir edecektir.

Yeni başlayanlar için doğrudan operasyonda yeniden eğitim – ilk Çek Cumhuriyeti'nde

Aynı zamanda, Tatra Trucks, Çek Cumhuriyeti'ndeki işbirliği içinde, CNC mesleğinde doğrudan operasyonlarında yeniden düzenlenen kendi programını başlatan ilk şirkettir. Lojistik veya hizmetler gibi diğer alanlardan gelen başvuru sahipleri ve başvuru sahipleri de yeniden eğitim programına katılabilir. Birçoğu için bu, yönü değiştirmek, teknik beceri edinmek ve belirli sonuçları gördükleri ve gerçek amacına sahip oldukları bir iş bulmak için bir fırsattır.

“CNC meslekleri de kadınlar için de uygundur – fiziksel olarak zorlu bir iş değildir, ancak teknik bir odak noktasına sahip olmak ve aynı zamanda dikkatli ve doğru olmak iyidir. Doğrudan üretim deneyimi bir koşul değildir – Kopřivice'deki Tatra üretim tesislerinde doğrudan gerçekleşen beş haftalık bir kurs sırasında, aday yaz boyunca ilgilerini öğrenecektir.”

Yaz ve Noel Ödülleri dahil faydalar

Çekici işe alım ödeneğine ek olarak, Tatra ayrıca çok çeşitli çalışan avantajları sunmaktadır. Çalışanlar 25 günlük tatil, sübvansiyonlu yarış yemekleri ve ulaşım ödeneği hakkına sahiptir. Tabii ki ek emeklilik sigortası, avantajlı mobil tarifeler ve normal yaz ve Noel ödüllerine de katkı var.

Fayda paketi ayrıca, ortak indirimlere erişim ve grup içindeki diğer çalışan programları gibi CSG üyeliğinin faydalarını da içerir.

Mantıklı olan iş

“Tatra, dürüst çalışmanın değeri olduğu ve ustaca insanların kapıyı açtığı bir ortam sunuyor. Mantıklı bir iş arıyorsanız, güçlü bir markanın istikrarı ile destekleniyor ve ilginç çalışma koşulları sunuyor, o zaman Tatra ekibine katılmak için doğru zaman,” diyor Denisa Sedláčková.