Survivor'dan Gelnar ve Yıldızların Çatışması Hajlovní Mahkemesinde ele alındı

bencede

New member
Hemen bir yılın suyunda, yirmi bir sürü suçluluğunu boğdu ve ifadenin ayakta durma olarak tanımlanmasını kabul etti. Suçu ilan ediyorum, dedi. Mahkeme açlıktı.

Bir gün özür dilemek ve ambalajda olanların karanlığını kabul etmek istiyorum. Aksi takdirde, Mahkemede açık artırma, IV'in bir etkileyici ve savaşçı olarak ve Instagram'da Tiktoku M Dog 600 bin izleyen Tiktoku M Köpek üzerinde bir köpek izlediğini söyledi.

Savunma konuyu, Gelnarov'un otuz bin taç içinde obti için özel ödediği kasaba ile suç duraklarını durdurmayı önerdi.

Mahkeme itaatkâr STHD ile anlaşmıştı, ancak zorunlu ödemeyi elli bin krona yükseltti. Hakim, UVDN PJMY'nin paketlenmiş ve minimum bilinçle ilgili olarak kurban tarafından artan DN'nin var olduğunu düşünüyorum.

Bu nedenle, mahkeme, ambalajlı Ceza Kanunu'nu desteklemek için özel ET'de 50 bin kron ödediğinde, ceza şeridinin koşullu durması konusunda karar vermiştir. Gelnarov kabul etti ve yargıç bir tanesini termn'e öğütüyor ve ödüyordu. Bu değilse, devam edecektir.

Ceza adekvtn. Bir neo -nazi organizasyonu olan Lenka Dn değil, nadir bir fazlalık, STTN barının cerrahını söyledi.

Gelnarov videoyu geçen Ağustos ayında davet etti ve hakkın ne anlama geldiğini söylemediğini söylediğini söyledi.

Mole SNMK'da, ve bayrağın müzik eşliğiyle ayrılıyordu ve yükselip sağlığını yükseltecekti. Muayene: Maoretka gibi! Ve herkes tekrar ve SMJ sensin.

Hayranın büyük bir eleştirisi için özür diledi. Tanıdığın insanlar, ben öyle değilim. Pazar Patn VCI hayatında. Kendimi başkalarına kızdırdım, maoretky ve vojky vardı. Bohuel buradaki jestini bilmiyordum. Bir hajlovn gibi bilmediğim için aptal olduğumu düşünebilirsiniz, ekti.

EST MSC ve bu yılların yaşadığı yıllar

Sen yapıyorsun ve sonuçları gerçekleştireceğim. Ne demek istediğini anlarsam, orada vermeyeceğim açıktır, dedi.

Adamı Petr Kausta bugün değişti, benzer bir jest dünyayı acele ettiğinde ve örneğin, örneğin, bağışıklığa isteksiz olan MEP, mahkemedeki diğer sayaçlar bile üzücü. Ancak tartışılması gerekiyor, dedi Kausta.

Gelnarov, ilk önce bastırılanlara ustalığın desteklenmesi ve tanıtımı ve Lovka'nın özgürlükleri ile kaplıdır. Bu, ESK'da 403 ve 404 suçlu açısından bir suçlu olarak değerlendirilir. Esti MSC'den ve yılların özgürlüğüne ceza oranı t. Bu atışların mahkemeleri genellikle durumdur.