Regáli, Belçika'nın Kortrijk kentinde geçirdiği zorlu altı ayın ardından Karviná'da iz bırakmayı umuyor

bencede

New member
Akışa güç verin. MFK Karvin'in futbolcuları için Martin Regli olmalı. Belçika'nın Kortrijk kentindeki sözleşmesinin bitiminden sonra kulübe serbest oyuncu olarak katıldı.

Herhangi bir Slovak temsilci, Belçika'da hiç oynamadığı berbat bir ilk yılın ardından Karvin'de adını duyuracağını bilir.

10 yaşındaki Regli, yılın ilk yarısında Kortrijk'te oynadım, bu güzeldi ama ikinci alay benim için iyi değildi, dedi. Karia'ya adım olarak Karvin'e doğru yürüyorum. Ve eğer kurtuluş olan hedefe ulaşırsak bunu olumlu değerlendireceğim.

Kortrijk'in kadrosundan antrenör değiştiği için mi ayrıldınız?
Urit de karanlıktı. Beni kulübe getiren antrenör Odeel. Hareketimin arkasında olan spor editörü de değişti. Onlar öldüklerinde ben gut olmadım. Bana başka bir kulüp aramamı söylediler. Geçen Pestup sezonunun sonunda bana bunu söylediler, bu yüzden menajerlerle hiçbir şey yapacak vaktimiz yoktu. Üstelik bana para ödedikleri sopanın da taşınmasını istediler.

o ne hakkında konuşuyordu?
Anlaşmanın nasıl olduğunu bilmiyorum ama fazla değil. Belki iki yüz yüz bin euro transfer ücretiydi.

Bunu nasıl yaptın?
Bu Nron'du. Ancak ben buna kendi avantajıma kullanabileceğim bir benzetme olarak baktım. Mümkün olduğunca antrenman yapmaya çalıştık, bireysel olarak hazırlandım. Ve oynayamadığım için, bir bco için bile gemiye çıkmamı yasakladıkları için aileme, karıma ve kızıma daha fazla zaman ayırabildim.

Kortrijk'te hava o kadar sıcak mıydı ki yedek oyuncu olarak bile oynayamıyordunuz?
Bu bir ceza mıydı, yoksa yönetim kulüpte sadece perspektif sahibi gençlerin oynamasını mı talep etmişti bilmiyorum. Ancak hiçbir yere transfer olmadığım halde bana bahşiş verdikleri ve bana yatırdıkları emekli maaşını alamadıkları için oynamadım. Kışın seni çıkarmam için bana baskı yapmaya çalıştılar. Ama açıktı. Futbolu seviyorum ve oynamak istiyorum.

Ama şimdi Karvin'e bedava gittin, değil mi?
Evet.

En son geçen Nisan ayında bir şampiyonluk maçında oynadınız. Bu büyük bir kırılma…
Uzun zaman oldu, o kadar uzun süredir köriden kurtulamadım. Cezaevindeki pratik deneyimi özleyeceğim açık. Aksi takdirde büyük bir sürpriz olur. Bu yüzden eğitimin ilk gününden itibaren tamamlamak için buradayım. Başka teklif istemedim. Kurtarmak yeterli olacak, ligi beklemek istiyorum.

Neden Karvinsk kulübüne karar verdiniz?
Her şeyden önce koçun ve kulüp liderinin büyüklüğünü gördüm. Çek liginin Slovakya'dakinden biraz daha iyi olduğunu düşünmem de bunda rol oynadı.

Onlarda mı?
Bu sadece Avrupa'ya nasıl gidebileceğimizle ilgili. Ve birçok Slovak futbolcunun canı cehenneme, bu ligin bizimkinden biraz daha iyi olacağına ne dersiniz?

Karvin antrenörü Juraj Jarbek'i tanıyor musunuz?
Kişisel olarak değil ama Slovakya'da ona karşı oynadım.

En çok hangi hücum pozisyonunda oturuyorsunuz?
Aslan bölgesi. Ancak Belçika'da ve ondan önce Ruomberk'te de smaçörde oynadım. Ancak kendimi o bölgenin en iyisi hissediyorum.

Brank Dominik Holec kendini tanıdığını söyledi. Karvinsk futbolcularının nasıl olduğunu biliyor musun?
Matej Urma'yı da tanıyorum, onunla Ruomberk'te oynadım. Ve Matej Frank'i çorba olarak kaydediyorum, Dvid Krk'ı kaydediyorum. Ve en büyük isim Ji Fleiman ama onu şahsen tanımıyorduk. Sadece kim olduğunu biliyorum.

Karvinsk TM fenomeni nasıldır?
Burada futbolcular var, o yüzden buradayım. Karvina'yı birlikte kurtaracağımızı biliyorum.