Plaj voleybolu: Štochlová ve Svozilova hala sahada çarpışıyor

bencede

New member
Štochlová, “Hangisimizden birinin daha büyük alfa dişi olduğunu kabul etmek için küçük bir sorunumuz var. Ama her eğitim daha iyi.”

Paris'ten Olimpiyat'ın yanındaki Barbora Hermann'ın yerini alan Svozilová, “Her birimizin maçtan bir alfa kadın maçı olduğunu kabul ettik.”

“Kesinlikle, hangisimizin yataktan daha iyi olacağına bağlı,” diye onayladı Štochlová.

Şimdiye kadar üç turnuva birlikte oynadı. En yüksek kategori onları bu hafta Dolní Vítkovice'de bekliyor ve burada ana yarışma için joker bir kart aldı. Svozilová, “Gruptan ilerlemeyi hedefledik. Ve eğer çeyrek finaller çalışırsa, daha iyi olacak.”

Grupta, bu sezondan beri birlikte oynayan İsviçreli kız kardeşi Anek ve Zoé Vergé-Déprés ve Brezilyalı Carol ve Rebecca. Üçüncü rakipler niteliklerden gelir. Altı dört üyeli grubun kazananları, ikinci ve üçüncü sıradan ilk tura kadar olan takımların ikinci turuna ilerleyecek.

“Ostrava'da İsviçre ve Brezilyalılara karşı oynayın zaten bir klasik. Bara ile (Hermann) Onları her seferinde burada yaptık, bu yüzden hiçbir şey beni şaşırtmıyor ”dedi.

Marie-Sara Štochlová ve Markéta Svozilova ile Kadın Temsilci Arjantin Sebastian Meneifzo baş antrenörü.

Şimdi Svozilová onlara katılıyor: “On sekiz yaşındayken, bir gün Olimpiyatları oynamak ve aramak için işe yarayabileceğini düşündüm … Heyecanlandım ve teklifi doğru zamanda geldi çünkü Amerika'dan döndüm.

Ayrıca, 23 yaşındaki plaj voleybol oyuncusu, geçen yıl Kylie Neuschefer ile birlikte oynayarak Ostrava izleyicisiyle tanıştı.

“Umarım dağılmamız iyi oldu, spora ait, takımların değişiyor. Dünya turunda daha fazla deneyime sahip olan ve bana en üst düzeyde plajı gösteren biriyle oynayabilmem iyi.” Dedi.

Svozilová, Florida'da başarılı bir şekilde mezun olduğu için kendini plaj voleyboluna adayabilir. “Ama umarım yüksek lisansımı tekrar tamamlamış olacağım. Şimdi bunu yapmayacağım, çünkü giriş sınavlarının çoğu turnuvalarda. Belki de gelecek yıl. Ve burada Çek Cumhuriyeti'nde.”

Onu tekrar Amerika'ya çekmiyor. “Hava biraz daha iyi olmasına rağmen. Onu özleyebilirim,” dedi Moraviyen -Silesian metropolü yağmurla serpilir.

Ve aynı NEčas, Çarşamba günkü niteliklerde başlayan turnuva sırasında bile tehdit ediyor. “Bununla ne yapacağımız,” diye iç çekti Stochlová hemen ekledi: “Belki de hayranları ve standları rahatsız etmeyecek.