Pezevenk müşteriyi otuz bin ödemeye zorladı. Seyahat ücretiydi, kendini savundu

bencede

New member
Yaklaşık bir ay önce bu adam, “eve teslimatlı” erotik hizmetler sunan bir reklamı fark etti. 23 yaşındaki kadın evine geldiğinde öncelikle fiyatta pazarlık yapmak istedi. Ancak talep edilen miktar müşteriye orantılı görünmedi ve sonuçta her şey ilk başta başarısızlıkla sonuçlandı.

Kadın öfkeyle daireyi terk etse de kısa bir süre sonra yanında 22 yaşındaki bir adamla geri dönerken, hoşnutsuz müşteri, içeri girmek isteyen çifti içeri aldı.

Orada, büyük olasılıkla bir servis organizatörü olarak çalışan ve halk arasında pezevenk olarak bilinen yeni gelen, işbirliği yapmayan müşteriye saldırdı. Onu dövmeye başladı ve sonunda internet bankacılığı aracılığıyla otuz bin kronu belirli bir hesaba aktarmaya zorladı.

“Adam bunu hayatından korktuğu için yaptı. Bundan sonra adam ve kadın gitti” dedi polis sözcüsü Daniela Vlčková.

Saldırıya uğrayan ve soyulan adam, yaşadığı aşağılanmayı Havířov polis karakoluna bildirdi ve ahlaksız çifti arama çalışmaları başladı.

Polis, “Polisin yerel bilgisi, diğer bölgelerdeki meslektaşlar ve Karviná Belediye Polisi memurlarıyla işbirliği ve belgeleri ve kamera görüntülerini değerlendirmek için harcadığımız onlarca saat sayesinde olası faillerin kim olduğunu bulmayı başardık” dedi. sözcüsü.

Kadın: İddia edilen soygunla hiçbir ilgim yok

Şubat ayının ikinci yarısında polis çifti tutukladı. Her ikisi de yasadışı bir şey yaptıklarını şiddetle reddetti. Erotik film sağlayıcısı, iddia edilen soyguna yardım etmek bir yana, katılmadığını da belirtti.

Adam daha sonra yapılan masrafların geri ödenmesi yönünde meşru bir iddiada bulundu. “Sadece bu nafile yolculuk için ödediğimiz ücreti ödemek istedim. Reddettiğinde sinirlendim ve onu ödemeye zorladım” diye savundu.

Onlar için pek bir önemi yoktu. “Karviná Bölge Dairesi 3. Genel Suç Dairesi Komiseri, her ikisini de özellikle ciddi bir suç olan soygunu işlemekle suçladı. Suçlu bulunmaları halinde on yıla kadar hapis cezasıyla karşı karşıya kalacaklar” diye sözlerini tamamladı sözcü Vlčková.