Petr Czudek kesinlikle Opava Basketbol Kulübü'nden ayrılıyor

bencede

New member
“Bundan sonra ne yapacağımı bilmiyorum. Görünüşe göre bir yıl ara veriyorum,” dedi 13 yıl basketbolculara liderlik eden Czudek. Bundan önce, bir oyuncu olarak Silesian takımında sekiz yıl geçirdi ve 1997'de Yılın Basketbol Oyuncusu oldu.

Opava, Şubat ayında Czudek'in banktan ayrılmaya karar verdiğini, ancak seçim prosedürünün açıklanacağı bir spor yöneticisi olarak devam edebileceğini duyurdu. Elli -beş yaşında koç daha sonra medyada her iki gönderiye de devam etmek istediğini söyledi, ancak kulüp şefi Radim Vysocký onu işlevlerden birini seçmeye çağırdı.

Vysocký daha sonra, en sevdiği koçun sonu nedeniyle ona karşı yükselen nefret dolu kampanyayı haklı çıkaran Yönetim Kurulu Başkanı ve Kulüp Direktörü görevinden istifa etti. Czudek'in anlaşmazlıkları olduğu Vysocký sonunda icra müdürü olmaya devam ediyor. Salı günkü kulübün yönetim kurulu toplantısından sonra Czudek, “Bu yüzden spor direktörü olarak seçmelere katılmak benim için gereksizdi.” Dedi.

Opava için sezon, Olomouc ile çeyrek finallerde şaşırtıcı bir başarısızlıkla sona erdi. Aynı aşamada geçen yıl Ostrava ile ayrıldı.