Peek, kanat bek pozisyonunda harika oynadığımı söyledi. Dışlandığı için çok mücadele etmek zorunda kaldı

bencede

New member
Karvin’e karşı oynanan lig maçında (3:1), Tom Wiesner veya Jan Mejdr’ın sorumlu olduğu rolü oynadı.

Peek, basın toplantısında kendimi bu pozisyonda harika hissettiğimi söyledi.

Diğer tarafta olmasına rağmen hazırlık aşamasında denedim ama benzerdi. Mavi oynayan tahtayla çok sık yer değiştiriyoruz ve çizgide çok sık hareket ediyorum ki bu da bana çok uygun, diye açıkladı.

Aynı şehirde Zheb’e karşı çıktığı doğru maçta ilk kırmızıyla başladığında hemen kafasını suya soktu.

Bu sefer çok uzakta değildi, ancak ağlara sözlü bir giriş yaptıktan sonra yaptığı şut Ji Ciupa’nın kalesine saptı ve sadece gelen Matji Ryne’a yöneldi. Bu hareket sayesinde Sparta kısa sürede ilk yarıda skoru 2:0’a çıkardı.

İki gol atışı özellikle Adam Karabec olmadan neredeyse tamamen bitirdiği ikinci yarıda faydalı oldu.

Kavgayı görmedim ama Adam’ın ardından geldiğini söylediği ana kararla eğleniyordum. O durumda kırmızı kart açıktı, sonrasında özür diledi ve sanırım o da böyle istemedi, ilk yarıda Karabec ile birlikte sık sık defansın derin savunmasını üstlenen Peek’in omuzlarını kapattı.

Peek, onunla çalışırken harika zaman geçirdim, asıl durum harika sonuçlandı ve çizgide anlaştık, dedi.

Sparta’nın Karvina ile olan maçında tatsız bir durum. Luk Sadlek Karvin’i oynamak için öne eğiliyor. Victor Olatunji ve David Krk kararla etkileşime giriyor

Ancak o hariç tutmayla kurtarmayı çok karmaşık hale getirdik, dizilişimizi değiştirmek zorunda kaldık, beşincide zorlandık ve ters akıntılarla karşılaştık. Sigortanın başarılı olduğunu ve vahşi olduğunu söyledim ama adamları nasıl mücadele ettikleri için övmeliyim.

Ve savunma oyunlarındaki yeniliği takdir eden tek kişi o değildi.

Harikaydılar. Koç Brian Priske, hem Ryne hem de Peek’in şunları söyledi. İkincisi, esas olarak, Patrik Vydra’nın düellonun ortasında devreye girdiği ve yalnızca David Pavelek’in kaleye yardımcı olduğu kanat bek pozisyonlarında döndü.

Kendisi de belli bir performans sergiledi, direksiyon başında namluyu korumak zorunda kaldı ama sonunda hepimizi sakinleştirdi, görevi tamamladı.

Peek, değişkenliğin önemli olduğunu ve birçok değişkeni eğitmeyi sevdiğimi ekledi.

Martin Vitk, Asger Srensen ve James Gomez’den oluşan savunma üçlüsü belli bir performans sergiledi.

Kombine savunma hattı, Priske Klov’un Perşembe günü oynayacağı beşinci maç olacak; Sparta, Zheb’e karşı o gün iki gol yemesine izin vermeyecek, böylece en azından iki gollü kaybı silmeye çalışacaklar.

Harika taraftarlarımız var ve burada başarılı olacak kadar güçlü olduğumuzu biliyorlar. Perşembe günü burası çok karanlık. Peek, asıl meselenin bu puanları kazanmış olmamız olduğu sonucuna vardı.