Para yatırmayın ve kaybetmeyin. Ancak eğitmen Hapal, Zpy’nin haritasının çıkarıldığını garanti ediyor

bencede

New member
Ostrava antrenörü Pavel Hapal, bunun hızlı bir kurtarma olacağını öngördü. Mme haritalandı, peten, jet gl alamadı, her şeyi kazandı, gerçek dışı ra. Bütün hafta hiçbir şeyin kolay olmadığını maça hatırlattım. Ayrıca Zln’de başlayan, maçla devam eden haftayı da yakaladık ve cumartesi günü Olomouc’ta lig maçına çıkacağız. Buna zihinsel olarak hazırlıklı olmamız gerekiyor.

Düzenli olarak birinci ve ikinci ligde forma giyen Zpech’te birkaç maç oynadı. Örneğin savunmada Karvina’yı yeni geçen Daniel Stropek, savunmada Tinca’da oynayan Igor Skennk ve Slavia Prag’da görev yapan kaleci Josef Ehk var.

Geri… İlk kurada yapılan hata olmasaydı, futbol federasyonu temsilcilerinin seribaşı takımlar arasında Zbrojovka Brno’nun yerine Dukla Praha’yı yerleştirmesi durumunda Bank, Köln’de oynayacaktı. Ancak piyango tekrarlandı. Hapal, Köln’ün bu dövüşte Zpy sekiz gibi olduğunu bilerek gülümsedi.

Ama ona takımın sobanın yanında ısındığını ve kötü adamların oraya geri döndüğünü söylemem gerekiyor. Stopei Michal Frydrych ve Filip Blaek, yedek oyuncular arasında Zln ile düello yapıyordu ve tonk Ji Klma on dakikadan az oynadı.

Pavel Hapal’dan oluşan eksiksiz bir ekibimiz var. Etkileşim söz konusu olduğunda uzaktayız ama deplasmanda değil, kendi evimizde oynuyoruz. Yabancı vuruşlarda büyük bir yemek yiyen bir sayıya ulaşacağımızı biliyorum.

Teknik direktör Filip Kubala, sezon öncesi Ostrava kadrosundaki değişikliğin iyi olduğunu, bu nedenle birbirlerini tanımak için biraz zamana ihtiyaçları olduğuna dikkat çekti.

Futboldan anlayan herkes ister. Ancak her birimiz bu işin içindeyiz ve bu bir oyun ya da gerçekliğin bir yanılsaması, dedi Kubala. Bunu iç ve daha da iyi olacak. Ancak onlara çoğunlukla kurtarıcılar yardım etti.

Kubala, son turda Bank adına ilk iki golünü atarak yıldız serisini nihayet kırdığı için gurur duyuyor.

Yine arzumun çok büyük olduğunu ve bu yüzden o kadar kolay ortaya çıkmadığını itiraf etti. Ama kendim üzerinde çok çalıştığımda ve kurallara bağlı kaldığımda her şeyin yoluna gireceğine inanıyordum. Ve bu doğrulandı.

Opava Zbrojovka’yı üst üste iki kez oynuyor

Futbolcunun bu yıl birinci ligden düşen Brno ile yine ikili maçı var. 100. maçın ardından ulusal ligin 11. turunda cumartesi günü saat 16.00’dan itibaren içilecek.

Opava’nın yardımcı antrenörü Filip Rydval, birinci ligde bir rekabet bekliyorduk ancak oynanabilir olan Zbrojovka ile mücadele edeceğiz dedi. Cumartesi günkü ikinci maçımızdan önce nasıl oynayacağımızı öğreneceğiz.