Ostrava'daki mahkemede bir keski tarafından saldırı, sanık dört yıl aldı

bencede

New member
Mahkum ve savcı temyiz olasılığını bıraktı, bu yüzden karar kesin. Sova, ciddi bedensel zarar vermeye çalıştığı için beş ila on iki yıl hapis cezasıyla tehdit edildi.

Olay, 28 Kasım 2024 Perşembe günü saat 19: 00'dan sonra Havířov Lifice bölgesindeki U Křížů caddesi yakınındaki bahçe kulübelerinden birinde gerçekleşti.

Mil başına iki tane aşan güçlü bir sarhoşluk içinde elli beş yıllık baykuş, on iki yıllık bir Tibor G'ye saldırdı.

Kısa bir kavgadan sonra, saldırgan yastık altından řeznický civcivini aldı ve beklenmedik bir şekilde rakibe saldırdı. Onu üç kez kafasında kesti, ona ve yırtılmalara neden oldu. Saldırılan adam, yaralarını tedavi ettiği ve diktiği Havířov hastanesinde sona erdi ve baykuş gözaltına alındı.

Baykuş'un mahkemesinde duruşma inkar etmedi ve suçluluğunu ilan etti. Bu, oranın alt sınırını cezalandırmasına yardımcı oldu.

Eski madenci dört yıldır çalışmadı ve yaşayacak yeri yok. Bu nedenle, bahçede yardım için bahçe kolonisinde evinde uyuyabileceği bir arkadaşının teklifini kabul etti. Bazen, diğer arkadaşlar ve diğer insanlar orada toplandı.

Bunlar ve daha sonra saldırıya uğramış adam, bazı tanıklıklara göre alkolden sonra nispeten şiddetli. “Agresif olan tek kişi hasar görmüştü,” dedi Baykuş davalı.

Kader gününde, dosyaya göre, iki aktör olaydı. Kurban, baykuşu uyandırarak namludan bazı şeyler aldı. “Kulübeyi yakmak istediğini sanıyordum, korktum. Ve ben iyi bir şeyim,” dedi davalı Bayk.

Saldırı: Dört yıl mı? Bu yeterli değil

Saldırgan adam reddetti. “Bir arkadaş olarak bir baykuş aldım, benim için ne yapabileceğini asla düşünmezdim. Benim için hayal kırıklığı yaratıyor,” dedi Tibor G., ona göre hala sağlık ve zihinsel sorunları olan, örneğin kötü uyuyan.

Bu nedenle, Baykuş için dört yıl hapis cezasına çarptırıldı. “Direnmediysem ve elimi koyarsam, nasıl ortaya çıkacağımı kim bilebilir. Daha fazlasını almalı,” diye belirtti.

Ayrıca 400 bin krondan acı verici olarak sordu. Ancak bununla birlikte mahkeme onu sivil yargılamalara yönlendirdi. Ancak bu arada, diğer suçlar nedeniyle parmaklıklar arkasına geçti, bu yüzden hapishane hizmeti odaya getirdi.

Hakim, saldırının kafasına yönlendirilmesine ve sonunun davalının bir kararı olmadığı gerçeğiyle ilgili kararı açıkladı, aksi takdirde sadece hafifletici koşullara sahipti. İtirafa ek olarak, örneğin, son yirmi yıldır sabıka kaydı veya suçu da yoktur. Hakim, “Toplumun kenarında yaşıyor olsa da, tabiri caizse, tugaylara gitmeye ve başka türlü düzgün yaşamaya çalışıyor.” Dedi.