Ostrava izleri: Ostrava sakinleri Fransızlar gibi kültürel, mn Sylvie Bee

bencede

New member
Ostrava’da bir iş vardı, o sırada Radol’da elektrik bile yoktu. Sylvie Bee, diğerleri gibi yaşayacak bir yer ve iyi bir yaşam bulmak için Ostrava’ya gittiklerini anlatıyor.

Büyükbabam Dole Vtzn madeninde madenci olarak çalıştı, çünkü erken öldü, şu anki arkadaşlarım beni madencilik konusuna getirdiler, onlar da Moravya’dan olmalarına rağmen aynı zamanda madencilik hayranı ve bana bir madencilik şarkıları koleksiyonu adadılar. Zarubka’daki küçük bir evde ruhuyla madencilik festivalleri çerçevesinde performans sergilemeniz bazen size ilham veriyor, diye belirtiyor baştan beri.

Konserleri, örneğin şehir merkezindeki ünlü Park klübünde görülebilir. Bu tesadüf değil, Ostrava’nın kulüp sahnesini sıfırdan seviyor.

Ostrava kulüpleri, Sklep, TNT, Rokle, Cihelna, Hudebn pazarı ve Havlkov nbe kulüplerindeki patlamayı hatırlıyorum. Ben genç, orta yaşlı, gülümseyen bir kızım.

Sylvia Arı

ansonirka doğdu 1981’de Ostrava’da. Çocukluk Vtkovice’deki profil, ndra ile paylaşmak için. Pavel Tigrid Dil Lisesi’nde Fransızca okudu ve Lyon’da kaldığı süre boyunca bilgilerini derinleştirdi.

Ostrava Üniversitesi Pedagoji Fakültesi’nden mezun oldu., müzik ve İngilizce öğretmeni olarak çalışıyor. Kendini Fransız ansonlarının yorumuna adamıştır, besteleri seçin Charles Aznavour, Edith Piaf, Jacques Brel ve Fransız müziğinin diğer simgeleri.

Çek sanatçılar arasında Bru Basiková’ya, Radza’ya ve Ostrava’dan kişiliğinize hayranlık duyuyor. Şarkıcı Theodora Glacov’un lirik yeteneğini onurlandıran Hana Fialová.

gibi ünlü müzikal şahsiyetlerle işbirliği yapmaktadır. Rudy Horvat, Terezie Kovalov veya Vladivojna La Chia. Mahkeme piyanistleri Eva Mitkov ve Vclav Kram’dır.

Sadece Depeche Mode’dan müziklerin çalındığı müzik gecelerine giderdim. Akranlarım disko dinledi, o daha çok rockçıydı, Vtkovice kulübü Sklep’te ne yaptın? Doksanlarda caz da çalan Parenko’da yine caza giderdim. Sylvia Bee, Sklep, Tko veya Chihelna’ya gittiğinizde alt kültürlerin varlığında olduğunuzu söylüyor.

İlk kez 2003’te sahnelendi

İlk konserlerini hala hatırlıyor, küçüklüğünden beri müziğe ilgi duyuyor. İlk grubum Caf Industrial (bugün CI3) idi ve onlarla ilk performansım 2003’te Stodoln Caddesi’ndeki Boomerang’da Setkn gitaristindeydi. O kulüp, çok fazla enerjiyle en sevdiğim yerdi. O zamanlar Kasım ayındaydık ve kendi şarkımızı çaldık, o bir İngilizce ve bir Fransızca şarkı söyledi. Şarkı söylemekten her zaman korkmuşumdur ama çocukluğumdan beri mikrofon yerine testere kullanan küçük bir teşhirci olarak şarkı söyledim, l.

O sırada hitinin, pskovite’de kendi kendine söylediği köpek Comanchero olduğunu itiraf etti. Annem Slovak ve evimizde her zaman çok eğlence vardı. Kysuck büyükanne türküleri çok güzel söylerdi. ZU’daki gitar öğretmeni bir keresinde bana, bu kadar güzel şarkı söylerken şarkıcının sözlerine konsantre olmayı tercih edip etmeyeceğimi sordu. Ama Mon sadece gitar derslerini bırakmamı istedi, diye gülüyor.

Daha sonra Ostrav-Vtkovice’deki Leo Janek’in temel sanat okulunda öğretmeni Ev Wojaczkov ile opera şarkıcılığına gitmeye başladı.

Ostrava’dan, Vtkovice’nin kalbi, tam olarak tipik bir endüstriyel bölge olmasa da, merkezin dışında.

kuş çiftliği’de çalıştı

Ndra, ben onun yanında büyüdüm, o yüzden dur. Mimari Brüksel tarzı hala etkileyici. Orada lokantalar, çiçekçiler, meyve sebze nasıl çalıştı diye hatırlıyorum, o zamanlar orada çalışıyordu. Trenler sürekli oraya buraya gidiyordu, bu yüzden oraya gidip gelmek gibiydi. Annem New izabe fabrikasında çalışıyordu ve her zaman madenin karşısına geçerdi, Vtkovice madeninin koridorunda tekerlekli paten sürmeyi öğrenmeye çalıştığını hatırlıyorum. Harikaydı kimse bizi özlemiyor ama ben fren yapmayı bir süre öğrenemedim.

Sylvie Bee, 2011 yılında Fransız anson yorumunda uluslararası festivalin başına geçtiğinde. Edith Piaf’ın Padam, padam şarkısıyla uyuyakaldı.

Vtkovics, yerel yerliyi o kadar etkilemedi. Mrk (Mrov nmst) veya Doln oblast gibi Vtkovice peynirlerinin bulunduğu bölgeyle böyle bir ilişkim yok. Ve seni Poruba’da göreceğim ama orası bana yakın değil. Bana göre Pipad, şehir içinde yapay olarak yaratılmış bir şehir gibidir. Aksine merkez bana yakın, nehir veya Pvoz civarında, kendine has bir havası var, babam orada büyüdü ve benim de orada bir büyükannem vardı, diye açıklıyor.

Çok fazla özgünlük. Sylvie Bee, bira içmek için gidilen sıradan barlardan ve restoranlardan nefret ediyorum, Ostrava’da oldukça fazla olan saflığı ve hamlığı seviyorum, diye açıklıyor.

Evi Anson, dünya ikonlarında ve ruh halinin güzel sanayi şehrinde uzmanlaşıyor. Ve m yanıtı.

Ostrava halkının Fransızlara benzer şekilde çok kültürlü olduğunu düşünüyorum. Tıpkı Fransa’da olduğu gibi maden kasabaları bulabilirsiniz. Buraya bir yabancıyı davet etsem, maden müzesinin olduğu Landek’e gitmesine hemen izin verirdim. Ostrava’nın madencilik geçmişinden utanmasına üzüldüm. Pek çok insan bunun hakkında konuşmak istemiyor, pişmanlar.

Aksine, Ostrava’nın sanatsal sahnesinin bugün öne çıktığını düşünüyor. Buradaki sinemalar her zaman dolu, tükendi. Tiyatroların yanı sıra St. Vclava. Aniden 13. yüzyıla giriyor. Aniden, çevre başka dünyalarla dolu ve bu çok eğlenceli.