OKD’nin 2025 yılına kadar kömürün etkisi üzerine bir çalışması var, minimum tüketim bir oldu

bencede

New member
ÇED çalışması, maden için 2024 yılından sonra kaynak bulunması nedeniyle OKD şirketi tarafından teklif edilirken, görev şirketi 2025 yılında da kömür madenciliği yapmayı hedefliyor.

ÇED, 2023 sonu ve 2024 başına kadar yeterli miktarda kömür içerirken, OKD Barbora ern Dvokov’un Dole SM’de sizinle yeni ZEN görüşmelerinin nedenlerini açıkladığı 2025 sonuna kadar hacimleri içermiyor.

Başlangıçta OKD’nin sadece yaz yılının sonuna kadar sürmesi gerekiyordu, ancak Rusya’nın Ukrayna’ya taşınmasının ardından dünyadaki ekonomik ve ağırlıklı olarak enerji durumu, sürenin 2025’in sonuna kadar uzamasına neden oldu.

2021’in sonları ve 2022’de, kara kömürün stratejik bir hammadde olduğuna ve OKD Roman’ın genel editörü olan Çek Cumhuriyeti ve Moravya-Silezya bölgesinin enerji güvenliğini sağlamaya yönelik bir çaba olduğuna kendimizi ikna ettik. Sikora, uzatmanın gerekçelerini belirtti.

Siyah kömür, Moravya-Silezya bölgesinde hem yerel izabe tesisleri ve kok fabrikaları hem de Veolia şirketinin ısıtma tesisleri tarafından kullanılmaktadır. Ancak ne izabe tesisi ne de ısıtma tesisleri kara kömür olmadan yapamaz, ayrıca başka bir kaynağa gitmek biraz zaman alacaktır.

OKD Yönetim Kurulu Başkanı Roman Sikora

ÇED çalışmasına göre yaklaşık 5,7 milyon ton kömür potansiyeli mevcut, OKD onaylanana kadar yaklaşık 3,6 milyon ton kömür çıkarmak istiyor.

Gerisine ne olacağı şu an belli değil, piyasadaki kömür fiyatının yüksek olması nedeniyle uzayan köpeğin verdiği düşüş henüz netlik kazanmadı. Roman Sikora, sözleşmenin olası uzatılmasını henüz kimseyle tartışmadık, yine de bir şey olursa ve sözleşme uzatmasının süresi dolarsa diye tüm dosya hacmini ÇED’e dahil ettik, dedi.

Baş editöre göre, tüpün kazara uzatılmasıyla ilgili asıl sorun, mevcut kömür türlerinin aralığı olmayacaktı.

O problemde, çalışan size unvanı verdi. 2025 yılı sonunda mt olacağız. Örnek vermek için onları nasıl bulacağımızı bilmiyorum, dedi Sikora.

2024’ten sonra Dole SM’deki siyah kömür, 8,6 kilometrelik bir alanı kaplayacak.

Madencilik faaliyetinin ve ardından bastırılmasının neden olduğu en önemli etkilerle ilgileniyorduk. Dokümantasyon editörü Lubo Tancl, sunumunda diğer şeylerin yanı sıra hava, gürültü, nüfus ve benzerleri üzerindeki etkileri de tespit ettik. Madencilik faaliyetlerinin sona ermesinin ardından tüm ülkede durumun sakinleşmesini bekliyoruz, arazideki düşüşler gerçekten sadece Çek Cumhuriyeti topraklarında hissedilecek, Polonya’yı etkilememesi gerekiyor.

Eyalet, bölge veya çevre illerin temsilcileri, OKD’nin ölümünü görüşmek üzere toplantıya gelmediler, notlarını yazılı olarak gönderdiler.

Müteakip tartışmaya yalnızca sınırın hemen karşısındaki Polonya belediyelerinin sakinleri katıldı. Hayranlarımız arasında, düşen kodlar için çözme olasılığı çok yüksektir. Örneğin, Pogwizdwa’dan bir temsilci olan Piotr Trzaskalski, Otesy’ye çok saygı duyuyoruz dedi.

Polonya tarafındaki insanlarla eme koduna gittim. OKD’den Jana Theodosisov, iptal ücreti için başvurmanız yeterli, bunu işleme koyacağız ve ardından tazminat buna dayalı olacak, yanıtını verdi.