Öğrenciler okullar için Tatra projesinde şimdiden 30 yeni kamyon monte etmeyi başardılar

bencede

New member
Tatra Phoenix'in Finlandiya homologasyonu Pardubice bölgesindeki öğrenciler tarafından tamamlandı.
| Fotoğraf: Tratra Kamyonları





Kopivnick otomobil fabrikası, otomobilin yapımı için gerekli parçaları ve bileşenleri hazırlıyor ve öğrenciler daha sonra bunu atölyede tamamlıyor. Ve ikinci durumda bitmiş araba, söz konusu bölgedeki yollardan ilçeye teslim ediliyor. Kısaca Tatra do kol projesi bu şekilde işliyor.


Bu yıl Moravya-Silezya bölgesinde iki kamyon doğdu. Oradaki Stedn ve Vy profesyonelleri için Kopivnice'de bir öğleden sonra.


Tatra Trucks sözcüsü Andrej Rtek, otomobilin montajının 11 öğrenci tarafından yapıldığını ve Tatra Phoenix 4×4'ün Kopivnica öğrencileri tarafından monte edildiğini ve ardından Tatra otomobil fabrikasında test edildiğini söyledi ve bu durumda bile aracın bir otomobil tekerleğiyle donatılacağını ekledi.


Phoenix tipi, Sprv bölgesinin kırmızısında ve yolların dedikodusunda pedal çeviren Merkezi Endüstriyel Çevre ve Bruntl İşletme Akademisi'nde oluşturuldu. Kışın sypa olarak hizmet verecek.


On tur daha



Tatra dağları diğer bölgelerdeki öğrenciler tarafından da ziyaret edilmektedir. Geçtiğimiz akademik yılda Estonya'dan toplam sekiz, Slovakya'dan iki ortaöğretim okulu projeye katıldı.


Proje 2018'de doğdu, lastik sırtı defalarca buna dayanıyordu. Bu süre zarfında öğrenciler arabanın plakalarını bir araya getirdiler. Clem, gençleri teknik alanlarda çalışmaya ve otomotiv ve kamyon tamiri alanında yeni işçiler yetiştirmeye motive etmeyi amaçladığını açıkladı.