Muhtemelen güzel bir hedef ama bunun hakkında konuşmak istemiyorum. Frydrych Sparta'daki mağlubiyetten dolayı kızgın

bencede

New member
Uzatma turundaki maçta sakatlanan stoper Filip Blako'nun yerine beşinci turun hemen ardından oyuna girdi. Dokuz dakika sonra kutlama yapmak için kızgın taraftarların bulunduğu tribün altına gitti.

Görünüşe göre beşinci pivot Sparta'nın ceza sahası dışına uçmak üzereydi. Brenc Zelen de öyle düşünüyordu ama rakibine karşı bir ilerleme kaydedemedi. Frydrych her zaman güzelce kılıca uzanır ve atlı köpeğiyle Vindahl'ın kafasına vururdu.

Bir keresinde diken üzerinde bu tür polenlere nasıl gl koyduğunu gördüm. Önemli olan olması gereken yerde olmasıydı. O zaman bu bireysel bir sorundu. Koç Pavel Hapal, bunu çok güzel yaptığını söyledi.

Uçtuğunu görmedim, nereye gittiğini bile bilmiyorum. Sanırım güzel bir kızdı. İşe yaradığına sevindim. Ama onu bir puan karşılığında takas ederim, dedi Frydrych somurtkan bir sesle.

Bank'in oyun mücadelesinde kaybetmesi onu rahatsız ediyordu. Üst yapıda dört pika vardı ama o domuzlardan sonra arka arkaya beş pika vardı ve altı Slovcko eklendi.

Sparta karşısında ilk yarıda endişeliydik, kaybetmek istemiyorduk. Frydrych, bir süre sonra doğru sonucu yakaladık, takımın konseptini bir arada tuttuk ve bununla başa çıkmayı başardık, dedi. Damarlarına kan aktığını hissettik ve Sparta kararsız kaldı.

Ostravalı futbolcu, Michal Frydrych'in (kadro dışı) Sparta'ya attığı muhteşem golü kutluyor.

Ekolayzırdan sadece 4 dakika sonra kırmızı kart gören Kpoza'nın yerine Bank oynadı ve hemen ikinci golü attı. Frydrych, ileriye doğru ilerledik, kale vuruşunu yakalayamadık, Patrik muhtemelen benim yere düşmeme izin vermek zorunda değildi, diye açıkladı.

Birmanevi, yarı vuruşta Kpoza'nın önüne geçti, yakın mücadele sonrasında yere bağlandı ve hakem Pechanec oyunu blokladı.

Görenler bana ne dedi, güzel bir şarkıydı bu hariç. Frydrych, geri kalanına bu değil, isabetli bir oyunla karar verilmesi gerektiğini söyledi. Daha önce iki kez fırlatabilirdik ama yana doğru sıyrıldı. Takımın şampiyonluk için oynadığı ve iyi bir performans sergiledikleri açıktı.

Burma'nın maçtaki ikinci golü ofsaytım nedeniyle uzun süre video asistanı tarafından incelendi. Videoda gördüm. Ostrava antrenörü Pavel Hapal, benzer bir durum nedeniyle bizi Jablonec'te tanımadıklarını iddia etti.

Ancak Bank, kötü bir durumdayken bile onda bir beraberlik peşindeydi ve maçın son yirmi dakikası çok daha kötü bir hal aldı.

Birleşmeyi başardık ama anc'a pek bir şey katamadık. Muhtemelen biraz daha cesaret gerektirdi, dikili taş yarım metre kadar kısaydı. Spart'ta uyumak istediğinizde her şeyin bir araya gelmesi gerekiyor. Bireysel ve takım performansı, herkesin maksimumunu vermesi ve bir de babasının olması gerekiyor. Frydrych, saatin bizim için saat on olduğunu belirtti.

Bankanın gömülmesi için verilen mücadele banka için daha da karmaşık hale geliyor. Üst yapının sonuna kadar olan iki kurtarışı saymazsak, dördüncü Mlada Boleslav'a iki puanlık bir kaybım var ve Slovcko'ya sadece bir puanlık bir sıçramam var.

Ekstralarda ligin en iyi takımlarıyla oynuyoruz ve onları yenemiyoruz. Bizi sakinleştirecek bir ses çıkaramıyoruz, diye tekrarladı Frydrych. Sparta'yı vuramadığımız için üzgünüm. Arkalarında içki içen hayranlar yüzünden.

Kol