Maláčová ve tüm -güçlü zaorálek partiyi öldüremiyor

bencede

New member
VCHA, meslektaşları ile birlikte partileri Bohumnsk organizasyonunu davet etmeye çağırdı. Her zaman, Socilnm Demokrat'ın biraz üzerindeydim. VCHA Denka, benim için MM benim için gerekli değil.

Getirilen bir şekilde, hayal kırıklığını gerçek sigara içen taraftan özetleyerek, önde gelen yaşam, vergi bankaları, PSPVK'nın halkalara veya Navyovní děchz vaatlerini göstermeye işaret ediyor. Malov ve eski MSTOPEDED (Lubomr) ZaorleK partisinin aciz, VCHA'nın liderini eleştirdi.

Şövalye Ekl, partilerin Lena tarafından Nzori için merak edileceklerini de rahatsız ettiler. Bu yüzden bunu başardığımızı düşündük, bu yüzden aynı zamanda Nzor'u kuracağız ve NS'yi hariç tutacağız. VCHA, bunun hiçbir zaman NZOR için elenmesi gereken bir sos -demokraside yapılmadığını söyledi.

NJ Long -Dönem anlaşmazlığına göre, bir köpeği olan Bohumnsk organizasyonu bazı adımlarla. Ayrıca Socdem'in program vaatlerine, ancak hangi hataların emekli maaşına dikkat çekti. Şehirde, NJ'ye göre, bir popülist olarak davranmayın. VCHA, Bohumnt Sociln Demokratlarının aşağıdaki cemaat seçimlerinde bile SOCD'in başı altında olup olmadıklarını düşündü, çünkü partinin işareti onları anlayabilirdi.

Eğlenmeliyiz, ZaorleK tepki veriyor

Jan Malov'un partisi, bilgi hakkında yorum yapmayacağını söyledi. Mstopedseda zaorleK pedpokkld, durumun sonunda göründüğü gibi olmayacağını. Bildiğim gibi meslektaşlarım, bence onlarla büyük bir çelişki olmayacağını düşünüyorum. Onlarla eğlenmeliyiz, EM'de fark, açık değil, dedi. NJ'ye göre, yanlarda DN hakkında yeterli alan var.

Bir program konferansı yaptık, hepsini orada davet ettik, uyandım, Eko ZaorleK. Şimdi bile, NJ Mons'a göre, partinin işlevini tartışmak, bu yüzden bunlardan biri şaşırdı. Ama önemli değil, bunu açıklığa kavuşturmak için buradayız, dedi memnun olmayan sosyalı Demokratlarla hazırlanan ZaorleK.

Denke, şirketteki parti Igor Bruzl'ın ev sahibi Ele'deki Bohumnsk organizasyonunun sonbahar seçimlerinde Snmovna yardımcısına hazırlıkların endişeleri ile getirildiğini söyledi.

Bruzl, Bohumn'da Moravya -Sesya bölgesindeki Komünist Seçimler 2026'ya gidiyoruz.

Yetkili, Bohumnt Sociln Demokrat'ın zsady ve değerlerden bağımsız olarak partileri neredeyse KM'ye bağlama girişimlerini süpüreceğini de sözlerine ekledi.

Sociln demokrasisi işareti altında seçimlere her zaman Bohumn Li'deyiz. Ancak, sonbaharda, seçilen tarafın diğer siyasi partilerde yer alması gerekiyorsa, sonuncusu son kez açık bir işarettir, dedi Bruzl.

Socilic Demokratlar, 90'ların ortalarından beri Bohumn'da çok SPN'dir. Belediye binasında, düzenli olarak, sesin yüzde 50'si değil, bir Koalin'in ortağı olmadan durabilirler. Yedekliyiz çünkü insanların sonuçlarını gösteriyoruz, Chimry değil. Kasabaya asla söz vermedik ve imkansız söz vermedik, belediye binasında intikam gibi bir köpek olan vcha yedik.