Linda Górecká: Kendim hakkında mümkün olan her şeyi zaten okudum

bencede

New member
Linda Greck Miss ve Rodin Hakkında

Kimi özledim dky
Muhtemelen d ct, anneye e dky. Her zaman kompozisyonu izledik ve dökmek için oynuyordu. J'nin yıllardır ayarları var. Pokj, Pzt bir yıl içinde iyi olacak demek istiyorum. Diğer zamanlarda tekrar: uyumayın, biraz zihinsel olarak git. Ve geçen yıl övüldüm. Annem meme kanseri teşhisi koydu ve mutlu olduğumu patlattı.

Linda Greck

Kuantumun tutuklanmasında, en önde gelen Çek şakalarını artırdı ve Bayan Çek Cumhuriyeti 2025 oldu. Bu arada, yılın Miss World'i temsil etmek için yola çıktığı anlamına geliyor. Ostrava'daki Ahol uzmanında Pedoln ve Mimkoln pedagojisi okuyor.

Ben özel olarak
Doğumumla yaşıyorum ve esas olarak annem düzeltildim. VTZSTVO, bir yıl boyunca yılda olacağım Prag'da çok fazla görev anlamına geliyor. Finalin önünde Prag ve Dtmarovice ve A arasında seyahat ettim. Bu rotayı en az bir kez almak zorunda kaldım.

MJ en iyi pasta
Bir zamanlar doğum günüm için tpatrov pastası verdim. Hazırlık beni bütün gün aldı, ama sonuç gerçekten bunun için stil. O Vborn'du. Peen kek büyük bir attır.

Benim için şeker
Ben fanatik değilim. Bence bir sağlık ilişkisi için. Tabii ki, biraz biraz, ama hiçbir şey konuşlandırılmıyor ve RD'yi düşüneceğim.

DT olduğum gibi
Bir BT çocuk istedim. Brach bir desendi, eşlik ettim ve taklit ettim. Ayrıca giyinmiş ve koyun eti giydim. Sonra Piel kırılır ve aniden çatı katını istedim ve katıldım.
(Dönüş: Linduka, girintilerde thotenizme gittiğim Bay Doctor'a göre bir BT çocuğu bile vardı. Robert olarak adlandırılacaktı.)

Em Merie Inspire'da
Tatnek birkaç yıl Prag'da polis olarak çalıştı, bu yüzden günleri oraya götürdünüz ve Tyi evdeydi. Küçük olanla ilişki aldırmadı ya da incinmedi. Her zaman ren geyiğine davrandılar ve yerleştirildiler. Kuş ile de ayrıldı, temelde TV Prag olacağım ve o Ostrava'da olacağım, ama aynı zamanda her ikisinin de istediklerinden vazgeçiyorum, ayrılmak mümkün. (Misska, günlerin kuşun sonunda yayıldığını doğruladı. Kırmızı.)

Ben heykel
U hepsini bir peetla vardı. MM burnu değiştirdikten sonra bazen kullanıcı arayüzü. Göğüslere ek olarak, pifted dudaklar … vm, es tm iri terlemelidir, ancak aynı m donar. J gerçekten böyle doğdu.

Gelecekte nasıl olacak
Bu yüzden bana modelleme yapmak istiyorum. Miss'i işe almak sadece almayacak. Sadece m jantlar. Buna ek olarak, hepsi kalkmak için kokuşmuş değil. DTI'yi seviyorum ve bir kez bisiklette bir kriko gibi görüyorum.

DCEI ve Hastalık Hakkında Geri Dönüyor

Onu nasıl alabilirim
Finlov Veer unutulmazdı. Lindino ismini atladıklarında ağlamak istedim, ama duygular benimle o kadar bulutlu ki bile yapamadım. Linda'nın yolculuğu Sout, M için hazırlıkların MSCE büyük bir destekti. Acele ettim: Kavga etmeliyim. Holika'nız ne kazanacak? Fırın orada olmak istiyor. Ve ben!

MJ hastalığa karşı savaşın
Düşenlerde bile böyle bir teşhis bulabildiğim gerçeğinde asla olmazdı. Bu Otu. E MM meme kanseri, yılın tutuklanmasında önleyici bir depoziti önlemeyi öğrendim ve LBA devam ediyor. Uzun ve Nron, ama bunu yapabilirim ve ortaya çıkacağı gerçeği. Önlemeyi önlemek için herkese hitap edeyim.

Ivır zıvır

Kızımla Greck'i dön

En iyi Linda Kamard, Esti Miss SV'ye Mum K'ye, merkezi bir ekonomik turdan sonra Sociln pedagojisi okudu. Çanta asla söylemedi. DV, şimdi Havov Ustası'nda PSOB olan Orlov'daki belediye binasında çalıştı. Kocamla birlikte yaşlı oğlum.

Linda nasıl
-Bink olmayan. Neskuten empatik. U dt olarak diğerlerine saymak zorunda kaldı ve bir yer hasat edildiğinde katlanamadı.

Ne mmme spojho
Sadece kırılmamak için inatçılık. Birisi bana tavsiyede bulun, hepimizi kendimize göre yapıyoruz. Tabii ki, ailelerde iki tane olduğunda, bazen kolay değildir.
(Linda: Sanırım gençtim, nai benimle kolay değildi.)
MT'nin son sözü vardı.
(Linda: Ve son olarak haklı olduğunu itiraf etmek.)

NS LP VA'dan kim
(Outes to Lindy) PNI, dörtnala otzka.
(Linda: OB mutfakta iyiyiz, ama annem çok fazla deneyim olmayan daha iyi bir fırın vermek.)
Linduka Va Vborn. Büyük işemek. Her zaman böyleydi. Mal gibi bana yardım etmek istedi.

Evde ne sürmeli
Hepsi. DOMCM çalışması hiç kaçınılmamıştır. VDVN için bir kızın Tord'u. Sadece evde değil, benim lby'mde bile ona güvenebilirdim. Kocam ve oğlum için de aynı şey. MM Great TST, E DRME Ailesi Birlikte ve Birbirlerini Destekleyin.

Dergi

Nereden çıkacağız
Satın almak. Nukku'daki tüm dükkanlara tırmanacağız, sonra iyi olalım ve Kafko. Tipik Ensk tedavisi.
(Linda: Yakında Prag'da bu EK ve gideceğim.)
Orada tüm merkezden geçmeyeceğiz …

Nae Aile Geleneği
Linduinch'te iki yıl boyunca Hırvatistan'a Znmm'e gidiyoruz. Linda iki yıl boyunca olamazdı, ama bu yıl bağlantı kurmak istiyor. Moe'nin hemen yanında yaşayalım. Bag Mme VC ile dolu seyahat. Ve var ve Rdy OMN'ye giderdi.