Libav’da Zloci cvi. Ödüller önemli değil, biz ülkeye sahip çıkmak istiyoruz, tamam mı?

bencede

New member
Karargahta berelerini, kötü adamların orijinal yeşil bereleri yerine haki renkli yenileriyle değiştiriyoruz, eksik malzemeleri ekliyoruz ve ayrılmadan önce küçük Medek’i terk ediyoruz.

Yolda suçlular silahları aldılar, Perovsk’taki Hranice’de sahte bir incelemeyi tamamladılar ve bir hafta boyunca depoları olan askeri eğitim alanında askeri teçhizatı test ettiler.

Takım antrenmanı aşamasındayız, yani sahadaki tüm faaliyetleri bireysel olarak değil, takım halinde gerçekleştireceğiz. Clem’in amacı dizilişi, savaş taktiklerini ve takım hazırlığını geliştirmek. Medek, aynı zamanda topografyaya da odaklanacağımızı ve kitle imha silahlarına karşı korumayla ilgili hususları, yani maske ve plaka kullanmayı tekrarlayacağımızı söyledi. Tatbikatların öne çıkan kısmı takım oluşturma savaşları olacak.

Rodie pes etti, hayalimi gerçekleştiriyorum

Olomouc’tan Adla Hrabovsk da sana saygı duyuyordu. Ortaokul drama öğretmeni sivil yaşamında beş yıl önce polis teşkilatına katıldı.

Bekar rütbesindeki bir kadın, yaklaşık beş yaşımdan beri asker olmak istediğimi söyledi. Kötü adamlara katılacağım düşüncesiyle eve gittiğimde ailem buna karşı çıktı. İlk tepki hayat sigortası yaptırmak oldu. O günden bu yana tek bir egzersizi bile kaçırmayan kadın, ancak daha sonra bir çocukluk hayalini gerçekleştirdiklerini fark edip geri adım attıklarını söyledi.

Kendisine düşen mesleği yapıyorsa içki içmiyor. Bize eşit meslektaşlar gibi davranıyorlar. Hrabovsk, istisna yapmayın dedi.

Opava’daki ilkokulun birinci sınıfında sivil matematik öğretmeni olan teğmen Petr Matuek bile erkeklerle kadınlar arasındaki farkı göremiyor.

Askerlik görevinden mezun olduğum günlerde asker olmak sıkıcı olsa gerek. Ama sivil lisansımdan vazgeçmek istemedim ve on beş yıl önce ikisini birleştirme fırsatı bulduğumda bu benim için harikaydı, küçük Matuek, ama suç olarak hizmet etmek için yalnızca on yılım vardı ve yirmi yıl hapis yattım. Genç askerler eğitimde.

Matuek ayrıca sahada görevlendirildiği iki etkinliğe katıldı. Teğmen, ilk etapta yerde yürüyen NATO askerlerinin icabına baktık dedi. Geçen yıl göçmenlerin ulaşmaya çalıştığı köpek olan polisle sınırı aramak için Çek-Slovakya sınırına çağrılmıştık.

Ancak bu yıl kötü adamlar konuşlandırılmadı. Bunlar bizim gerçekleştireceğimiz eylemler değil. Medek, bunların her zaman mevcut ihtiyaçlardan ve hükümetin emrettiği ve bizim kötülüklere izin verdiğimiz durumlardan kaynaklanacağını açıkladı.

Aksi takdirde, birkaç alıştırma için özgürsünüz, bu yıl karar size kalmış. Mazeret mümkün, Medek’e göre devamsızlığın ana nedeni iş yoğunluğu.

Bununla birlikte, yeni askeri yasaya göre, her üyenin yılda üç gün hizmet etmesi gerekiyor ve bunun için on sekiz bin kron tutarında mali tazminat artı koşulların karşılanması halinde harici bir ödül ve sözde maaş alma hakkına sahip. Rütbe için Medek atandı.

Kurt yüzünden ben de tam tersi çok yemek yiyorum

Maaşının yanı sıra kötü adamlara sosyal yardım da yaptı. Bu yıldan itibaren yeni gelenler, yılda 30.000 kron tutarında teşvik edici işe alım ikramiyesi alma hakkına sahip olacak. Albay, 5 yıllık anlaşma imzaladıklarından 150 bin alabileceklerini belirtti. Aktif hizmette olan askerler, askeri eğitim alıp almadıklarına bakılmaksızın ordudan her ay iki bin kron tutarında sabit bir ödeme alıyor.

Böylece ordu, sekiz çalışanın programlı tatbikatlara katılmasına izin verdikleri için işverenlere tazminat ödedi.

Ancak Medek’e göre insanlar kötülüğe para yüzünden gitmiyor. Birçoğu Çek Cumhuriyeti vatandaşı olduklarını düşünüyor ve bununla ilgilenmek istiyor. Burada Moravya-Silezya bölgesinde hem halk hem halk bölgeye bağlı ve eğer burayı savunmak istiyorsanız o her zaman Medek’tir. Kurt Ukrayna’ya gittiğinde, kısa sürede muvazzaf bir asker olmakla ilgilenmeye başladım. Ama şu da bir gerçek ki, kurt devam ettikçe askerlik yapmayı reddedenlerin sayısı da oldukça fazla ki bu da kesinlikle mümkün değil. Askerlik Kanunu’na göre 18 ile 60 yaş arasındaki tüm askerlerin askerlik yapması gerekiyor.