Klma, Tank’a yardım etti, tutanakları topladı ve depoya gideceğini umuyordu

bencede

New member
Klma, Tonk’un gol atmak istediğini ancak bu iki asistin bile benim için çok değerli olduğunu belirtti.

Bir forvet olarak daha çok görüleceğini, çünkü ayak bileği ameliyatından sonra yavaş yavaş oyuna geri döndüğünü ekledi.

Son dokuz raundda yedi kez başladı ama sadece dakikalar için. Şu anda elimde 105 tane var.

Pitom geçen sezon 23 maçta yedek kulübesindeydi, en son Mayıs ayında uzatmanın ilk turunda… Ayak bileğiyle ilgili sorunlarım devam etti. Mlad Boleslav’a gittiğimde sol bacağımda da aynı problem vardı, o yüzden ne olduğunu tahmin ettim, sıkıntılarımı anlattım. Bağlarım yırtıldı ve kemiklerim kırıldı. Kıkırdağımdan bir parça koptu. ama kesik küçük olduğundan onun uyuduğunu sandılar. Her hareketine saygı duydum.

Hiçbir şey beklemek istemiyordu, bu yüzden ameliyatla ilgili yardım için dua etti. Sürmesin diye. Sekiz dakika oynadığı sırada Zln’e karşı bir vuruş yaptı. Kapıyı çalmam, doktorlara ve fizyoterapistlere teşekkür etmem gerekiyor, benimle ne ilgilendiklerini biliyorum.

Esas olarak hayatın ritmine geri dönmeye çalışıyor. Kilometre kat etmiş olabilirsiniz ama yarışın temposu başka bir şeyle dolu ve ben onu biraz kaçırdım, diye belirtti. Ama aynı zamanda bko’da da oynadım, bu yüzden zamanıma saygı duyuyorum. Sonbaharda ata binmek görevimdi, bahara hazır olabilmek için mümkün olduğunca oynamak istiyordum. Kadroya girmenin zor olduğunu kabul edin.

Vichni oynamak istiyor ama denediğimde bunun gibi (Hradec Krlov’da) bir kurtarış yapmam gerektiğini, iki asist ya da bir gol alacağımı biliyordum. Kendimi yakalamam gerekiyordu. Sadece bu hafta sonbahar sezonunun sonu, diye içini çekti.

Vm, dt gl’yi yapamadığın zaman nasıl oluyor?

Bank, yılı Pazar günü saat 15.00’ten itibaren Slavi Praga ile kendi sahasında oynayacağı düelloyla kapatacak. Ji Klma, “Fiziksel olarak hazırım, baştan itibaren kolaylıkla oynayabilirim ancak bu koçun elinde olacak” dedi.

En önemlisi, Abdullah Tank’ın yedi maçlık galibiyet serisine son vermesine yardımcı oldu.

Klma, tıpkı bir tonk vm gibi, dt gl yapamamanın nasıl bir şey olduğunu belirtti. Bazen kişisel bir düşünceye ihtiyaç duyarsınız. Bu aynı zamanda Tankis’in de düşüşüydü, çünkü onlar adına eşitliği sağladığı ilk golü muhtemelen topun iki maç bana düşmesi tesadüftü. Hemen onun için alanı temizledim ve Tankis kalenin önünde uçup gitti.

Arkadaşının balyozunun Tank’a büyük bir gürültüyle çarptığını söyleyen bir ıslık çaldı. Büyük hızıyla cennette olduğunu gördüm, bu yüzden beni savunucuların arasına göndermek istedim. Bir boşluk vardı ama iç sahadaki oyun topu biraz engelledi, Tankis’e iyi hazırlayabilirdim.

Ostrava tonk Abdullahi Tanko, Hradec’e attığı golün mutluluğunu yaşıyor.

Abdullahi Tanko damgasını vurduysa, aynı zamanda bazı Krlovrad taraftarlarının ırkçı sataşmalarıyla da uğraşmak zorunda kalacaktı. Bunu duyduk ve Klma’yı doğruladık. Gündüzleri böyle bir şeyin herkesin başına gelmesi bile kahkahalarla doludur. İnsanları sakinleştiren Glman Hradec. Tankis’in o hayranlara kafa sallamasının zamanı geldi.

Nijeryalı tank uzun süre gol atamadı ve çok fazla gol kaçırdı mı?

Ji Klma, “Ne onun bu konuda endişelendiği belliydi, ne de kabinde onu herhangi bir baskı altına soktuk” diye yanıtladı.

Ancak Pipust, Ostravat’ın başarısız olması durumunda, önceki suç ortaklığını kullanmadığı takdirde kaybın özellikle Tank’a ait olacağını söyledi.

Eğer tonk bunu yapmazsa, bu defans oyuncusunun bir hata yapması ve bizim gl almamız ile aynı şeydir. Bu noktaları alçakgönüllülükle ele almamız gerekiyor. Ama bunlar çok değerli çünkü sezon sonunda biz ve onların önünde yer alan Hradec sam Soupe, Ji Klma’yı işaret etmiştik.

Fiziksel olarak hazırım, en başından itibaren rahatlıkla oynayabilirim ama bu antrenöre bağlı. Ji Klma, Bank Ostrava’nın başkanı