Kibirli olduğumu mu? Sparta koçu yargılamaya başladı. Bir faulden sonra Třinec oyuna geri döndü

bencede

New member
Daha iyi moment ML sadece GLY'nin sonucunu etkilemekle kalmaz, bu yüzden çok fazla duyguya neden oldu.

Görünürde, buz ve stdalch.

Sparan'da, Jan Hribik'in namlusunun, Paka'yı kabinlere gönderen bir görüşü açıklamak için videodan hemen sonra başladığı yerdesiniz.

Esas olarak Trenr Pavel Gross hemen şaşırdı. Slame, Tinko Butt Admka'nın popülaritesi olan çalıların arkasındaki havadaki dirsekle kontrolsüzdü. Ve kanlı yaralanmasını yaraladı.

Dirseğini popülariteye koydu. Ptiminutov cezası, Bohuel … Namluyu huzurlu bir sesle döktü.

Bunun için? Ona dirseğini verirse, aptal brüt Cllen PM der belirtti. Ama oraya geldi. Bu yüzden iyi bir metrem var, diğer sayfalarda böyle tutarsanız, terk edildim.

Bak, onu sakinleştirecekti ve kibirli, ana karar cevap verdi, Nae esabopesto yaşındaydı: Ben neyim? E kibirli, endişelenme, Tyvole!

Hribik, StDak'tan son kez ayrıldı, sadece bir şey havaya geçti. Tüm durumdan sonra bilinen arayanı değerlendirdi.

Bay kararlar biraz duygusaldı, bu yüzden çok duygusaldım. Ama bunun TM ile ilgisi yok. Tork bu şekilde karar verdi, LPE düellosuna jt pt yapmalıyız. Hayır görmeye gittim, teyzemden sonra da geri dönmemelisin.

Namlu hemen videodaki videonun şortunun işaret etti.

Hiç, ne yapacağımı bilmiyordum. İki ister bir dakika olsun, yüksek çubuğu keşfedeceklerini düşündüm. Tinek Tonk Marko Dao, bir kuş olduğunu bilmiyordum.

Muhtemelen PT'de faul oldu, ancak Forvard Tom Hyka'nın ikinci tarafından HRST dolu olamayız.

Sparan Glman Josef Koen, Tinec ile ilk kalede toplar.

Sparta uzun süre frenlendi. NM Kundrtka'daki Tinec, Marcink ve RZEM ile tesviye edildi.

Buna ek olarak, çelik, Dao'nun Najman'ın hatalarından sonra başarılı olduğunda, teyzenin ikincisine girdi.

Dalm Prbhu'daki karanlığı T köpeklerin gutu önemli değildi, Sparta bunlardan birini cezalandırdı. 27. dakikada 3: 3 Aaron Irving ile karşılaştırıldığında, bir keten tür Sparansk Speciln Formasyonu.

İlkinde, sol dairede ceza kaçırıldı. DOMC sonunda Vladimr Sobotka tarafından davetsiz olmaya karar verdiğinde yokluğuyla çalıştı.

Hri Sparta Slavu Vhra Tinec'in üstündeki ilk kalede.

Muhtemelen, disiplin komisyonu çekici olmayacaktır. Pak verirse, bir cezası olurdu, sadece gör. Viktor Ujk, geçen playofflarda, oyun tarafından cezalandırıldığında, cezalandırıldığında cezalandırılırlarsa, mahkum tarafından yönetildi.

Bu nedenle, lahana olan bir boğa belirlenebilir.