Karvinsky teknik direktörü Jarábek: Futbol bugün bize en kötü tarafını gösterdi

bencede

New member
Karvin teknik direktörü Juraj Jarábek
| fotoğraf: CTK

“Futbol bugün bize en kötü yönünü, uzatılan bir topun ardından yediğimiz golle gösterdi.”

Karvin orta saha oyuncusu Patrik Čavoš, rakibinin Karvin’in hatalarından birinden yararlandığını söyleyerek içini çekti. Bu yıl Karviná’ya gelmeden önce České Budějovice’de yedi buçuk yıl forma giyen Čavoš, “Bu hedef için çok gergindik” dedi.

Sonuçta ev sahibi taraftarlar bunu takdir etti. Onu çağırdılar ve alkışladılar. “Bu beni gerçekten çok mutlu etti. Hatırlamaları güzel. Onlarla güzel bir ilişkim vardı, her zaman meşguldüm.” Nostaljik mi hissediyordu?

“Belki maçtan bir gün önce otele vardık. Budějovice’yi gerçekten çok beğendim” diye itiraf etti Patrik Čavoš. “Ancak stadyuma geldiğinizde zaten en iyi nasıl oynayacağınızı, takıma nasıl yardımcı olabileceğinizi düşünüyorsunuz. Her şey üzerime düştü, maça temiz bir kafayla girdim. Ne yazık ki maç bizim için iyi sonuçlanmadı.”

Karvinští, geçen sefer Liberec’e karşı 5 gol attıktan sonra bu sefer gol atmayı başaramadı.

Takımın geliştiğine inanan Čavoš, “Bazı molaları daha iyi çözebilir, topa bir adım daha erken ulaşabilirdik” dedi. “Önceki maçta gitmek istediğimiz yönü gösterdik. Artık agresif ve hızlı bir şekilde bunu takip etmeye çalıştık. İnşallah bundan sonraki maçlarda da başarılı olur” dedi.