Karvin'in stoperi Svozil: Başlangıçta mümkün olduğu kadar çok şey kapmalıyız

bencede

New member
Birçok sağlık sorunum vardı. Ayrıca dördüncü sarı kartı da Pilsen'de aldım (13. turda, editörün notu), erkekler 1:0 kazandı, oynayamadım, Jaroslav Svozil birinci ligin sonbahar sezonunun sıkıntılarını anlattı. . Bunun nedeni ise bir miktar puan almayı başarmış olmalarıdır. Ve senin sorunun ne, futbolda sorun yok. Sırada yer almak için her dikenle, her şeyle savaşıyorum.

Vuruşta kesinlikle kimsenin yeri olmadığına dikkat çekiyor. Burada aç adamlar var ama oynayıp oynamamam umurumda değil. Önümüzde çok şey var, o yüzden şu ya da bu başlasın fark etmez. Bize ihtiyacımız var.

Sekiz gün sonra konuk edeceğiniz Sparta, Pardubice ve Slavi maçları için deneyiminize ihtiyaç olmayacak mı?
Bu antrenöre sorulan bir soru. Ama üzgünüm, dizim hiç acımadı ve bu benim için sorun değil. Ben hazırım. Ve hangi takımı seçeceği ona kalmış.

Jim Bederka ve Dvid Krk ile kdr'nin durakları siz oldunuz. Kışın, on dokuz yaşındaki yedek takımdan Brezilyalı Kauan Carneiro Da Silva da onlara katıldı. Bu fenomen nasıl?
Gerçek dışı bir figürü var (193 cm boyunda, editörün notu), hızlı. Tabii ki yaşı genç, dolayısıyla çok çalışması gerekiyor ama potansiyeli var.

Birinci ligde bahar sezonunun başlamasının sizin için ölümcül olacağını mı düşünüyorsunuz?
Kendi evimizde oynuyoruz, bunlarla baş etmesi gerektiğini göstermek istiyoruz. Alabildiğimiz kadarını almamız lazım. m vc, tm lp. Hem Sparta hem de Slavia favoriler ve Pardubice ile ortalığı karıştıracaklar.

Pardubice ile düelloya konsantre olmayacak mısın?
Hayır hayır hayır. Bütün bu kurtarışlar dokuz puana bağlı ve ya Sparta ya da Slavia. Onlara bedava hiçbir şey vermek istemeyeceğiz. Sezonda prkrt'a şaşırdık.

O köpeğin kışın bir yere taşınıp taşınmadığını biliyor musun?
Urite. Bir süredir birlikteyiz, koç da bir süredir onlarla birlikte, bu yüzden neler uyguladığımızı konuşuyoruz. Ama her zaman güvenli ve sağlam. Mola olduğundan şikayet edebiliriz veya tam tersi, hazırlık aşamasında her şeyi kazanabilirsiniz veya kaybedebilirsiniz, ancak ilk tur tamamen farklı olabilir.

Martin Regli, bir saldırı göndermeniz gerektiğini söyledi. Ayrıca sosyete Martin Doleal'in hazırlık aşamasında yatağını kaybettiği anlaşılıyor.
Evet, Maras (Doleal) adına konuşmak istemiyorum ama iğneleme yaparken biraz diken eksikliği yaşadı ve yetişti. Hazırlık aşamasında çok yaşlı görünüyordu. Ve Mao Regli hızlı bir tip, bire bir avantajı var. Oturabilir.

Peki ya savunma?
İlk kurtarışlar bize nasıl olduğumuzu öğretecek, bu nedenle sezon sonunda bir şeylerin işe yarayıp yaramadığını değerlendirmek zor.