Karviná – Sparta 0:3, ev sahibi takım ilk şansı yakaladı, ardından Krejčí onları harika bir şekilde cezalandırdı.

bencede

New member
Sonuç olarak, Karvin'de uzun süre net ve rahat görünme olanağı yoktu.


İlk defa ev aldılar ama vermediler ve misafire ceza verdiler. Sparta'nın ikinci şutundan önce bile Karvint'e bir gol verebilirlerdi ama Regli bu fırsatı değerlendiremedi ve misafir takım geri döndü.


Burayı nasıl başardığımızla gurur duyuyorum. Ve bu iki istisna dışında, biz ona hakim olduk. Sparan'ın antrenörü Brian Priske, “Onlara karşı oynadığımızda iyi oynuyorlar, organize oynuyorlar ve sabırlı olmamız gerekiyor” dedi.



ÇEVRİMİÇİ


Maçı dakika dakika izledik.


Pek çok doğal olmayan sıçramanın yapıldığı yumuşak zeminde saatlerce oynanan oyunun ardından iki gollü fark, konuk takım için rahattı.


ilk cildi kodlayın, yanlardan iyiydi. Oyunu değiştirmeliydik, o zaman Sparta burada olurdu. Yerli teknik direktör Juraj Jarbek, ikinci turda daha verimli olduğunu söyledi.


Sparan'ın merkezde çok fazla gücü vardı, köşeleri ısıttılar, şut attılar, Karvint'in hücum enerjisi çok yüksekti. Ligin liderlerinin oynamasına izin verdiler, kendilerini savunmaya ve devre arasına girmeye çalıştılar.


Memi ve Regli büyük güçlerini kullansaydı bu taktik işe yarayabilirdi. Sparan kornerinden sonra mola verdiler, Memi yarım vuruştan kaçtı, Vindahl'ın etrafından dolaştı ama m onun yanına koştu ve bitiremedi. Böylece battı ve Regli'ye ikinci dalgayı göndererek açıkta kalan bariyeri bir metre farkla kıl payı kaçırdı.


Ayrıca standart bir çorba durumunun ardından evlerinde ikinci hücumu da yarattılar. Sol bek Fleiman tünelden savunmanın açıklıklarına doğru hızla koştu, arka direğe beş sayılık bir orta yapmak için Regli'ye koştu, ancak kaydırağın yakınındaki çıtayı tekmeledi.


Karvint'in pek bir şeyi yoktu, oyunu idareli yönettiler ama yarım saat sonra galip geldiler. Ve o bir Ndera'ydı. Burmanevya'nın merkezinde Krej her zaman surlara gider ve ayaklarıyla köpeğin kafasını yakalardı. Hez gl yazın ronk'a düşmedi.


Karabec ikinci golü verdi, Karvina'dan Regli'nin aksiyonu sonrasında sakatlanan Haraslno'nun yerine başlangıç 11'ine girdi.


Konuk takımın serbest atışından sonra ceza sahası çevrelendi, Srensen, Laci, Kuchta ve Birmanevi karşılıklı gol attı, kale ortası, rakipten daha hızlı olan ve neredeyse topu uzaklaştıran Karabac'a ev sahibi savunma oyuncusu tarafından devrildi. köşeye.


Karvin, Karabçe'nin favori rakibi, geçen sonbaharda onlara karşı gol attı ve birkaç yıl önce de ligdeki ilk golünü Karvin'de attı.


Vurulmasının ardından Kuchta'nın evi geldi. Kısa bir molanın ardından sahanın ortasından kaçtı, kaleci Holec iki sayı gerideydi, ardından geri dönen Bohe'nin etrafından dolaştı ve boş kaleye gol attı.


Sparan oyuncusu Jan Kuchta, bu ilişkinin kolay doğmadığını, yavaş bir başlangıç yaptığımızı ancak daha sonra bu sahada bile futbol oynayabileceğimizi gösterdiğimizi söyledi.


Daha sonra oyun sakin oynandı, Spartalı Ryne topu vermedi ve defans oyuncusu Olatunji'ye ofsayt nedeniyle ücret verilmedi.




FORTUNA:LİG 2023/2024

10/02/2024 15:00

Nhradnich:
H. Papalel, D. k, M. Doleal, J. Lape, J. Svozil, J. Ciupa, K. Vinicius, A. Ranatov, A. Ivn, E. Ayaosi, P. Kaor
Nhradnich:
V. Olatunji, P. Vydra, M. Solbakken, M. evk, M. Vitk, J. Surovk, J. Peek, J. Zelen, T. Wiesner, V. Vorel, I. Tuci


Karar: K. Rouek – J. K, J. Peenka

Vahşi şair: 4.238 (kapasitenin %88'i 4.833)

Çevrimiçi rapora tıklayın