Jandus: Sparta serisi muhtemelen en eğlenceli oyun olacak

bencede

New member
Sparta'nın ilki, geçen sezondan beri Fin Krpta Oulo'da, savunmanın çelikten dolayı çeliği kırdığı geçen Aralık ayına kadar gidiyordu.

Muhtemelen en eğlenceli oyun olacak. Ya CT? M Sparta Strong TM'nin isimlerine göre, ancak buza karar veriyor, Martin Jandus'a sert bir şekilde yorumladı.

Ya Sparta maaşı?
Bundan düştüm, iki mevsim burada değildim. Muhtemelen genel olarak savaşıyor, sadece, inçlerini doldurmanız gereken HRT, yavaş yavaş JT.

Sparans Ürün Zamanı Bilin …
VC çocuğun yarısı değil, Sob'dan birkaç mevsim onlarla oynadım.

Yazdın mı?
Hayır, hayır, değildi. Yapıp yapmadığını bile bilmiyorum. NS için hazırlanacaklar, biz sizi buz üzerinde görelim.

Tinem serisi olarak Sparta'da olduğunuzda 2023'ten itibaren Hardfinle'yi nasıl hatırlıyorsunuz?
Fazla değil. Tinko karanlığı atandı. Zihinsel burada, erkekler içinde yürüyebilir, uzun zamandır birlikteydiler, başlıkları var. O zamanlar açıktı. Bakalım nasıl olacak.

Martin Jandus, Filip'e karşı diski kapsıyor

Off Pes Sparta'da Peli'nin son teknoloji sezonunda çelikler yaptığında, her zaman unvanı atladılar. Tinec'i durdurmak için bir Sparan motivasyonunun ne kadar olduğunu tahmin edebilir misiniz?
Spart'ta bir motivasyon var ve rakip herhangi bir şekilde. Vakıfta harika bir sonuçları var, aynı şeye gidecekler.

Sparta Jin Hayır Köpeğinizin arkasında mıydın?
Size ne olursa olsun, bir ince pozisyonunda en iyi oyuna sahip olun. Picovch Sekiz sırt, isimlere göre Tonky'nin harika bir manaft var, ama buz üzerinde Uke. Playofflarda bir şeyim var.

Hedefe isim vermedin mi, bir zayıflık var mı?
(SML SE). Hayır, hayır. İkisini de izledim (Jakub Metal ve Josef Koen) Harika bir sezon var. Pepa belki de en iyisi. Orada bile zayıflığın yok.

Vae Two, Kardeş Tom, VSETN ile ilk ligden oynar. Bahse girmedin, kim tükenecek?
Her ikisinin de sezonun olabildiğince uzun olması için yeni bir şekilde olacağını konuşuyorduk. Buna ek olarak, onlar harika var, u yarı. Umarım birbirine bağlarız. Oraya geçişler için gittim, Tince'den bir saat boyunca köpek bir şey.