İyi iş çıkardınız çocuklar, Zmorsk, Vtkovice’ye karşı kazanılan zaferin ardından koçları alkışladı

bencede

New member
Ve bu durumda çarpmalar ve sürtünme kararmaya yardımcı oldu. Bir yandan takımı Vtkovic maçına çok iyi hazırlarken, diğer yandan iyi bir antrenörlük çağrısıyla rekabeti ele alırken, ikinci yarıda daha önce yüksek gol kararıyla dikkat çektiler. Gol atıldı ve son olarak Petr Zmorskho’yu gol atmaya motive ettiler. Ve gl’yi koydu.

Birisi (Marek Kalus) yüksek bir gole ulaştı, öyleyse neden bu mücadeleyi denemiyorsunuz? Sezon boyunca karanlık tarafımıza karşıydı ama bize yardımcı oldu. Takım iyi iş çıkardı, takımın golcüsü Petr Zmorsk kendi performansını övdü. Aktif arka kurtarışta kaleye on iki şut gönderdi, sonuncusu iki sayı içindi. İlk bölümden beri bu konunun hastasıyım. Bu stel bana gerçekten uyuyor. Daha sonra çamuru ovaladım ve sustum, o yüzden sustum, Zmorsk gülümsedi.

Jene Plze’nin asy pişirmesi gerekiyordu. İkinci yarıda tam dokuz dakika oynadı, üçüncü yarıda ise 56. dakikada bir şutla zayıfladı. Bu aynı zamanda büyü konusunda çok zayıf olmamızdan da kaynaklanıyordu. Zmorsk, Vtkovice’nin sahada güçlü bir oyun sergilediğini gördük ancak buna hazırlıklıydık, üstesinden geldik dedi.

Pilsen’den Petr Zmorsk (solda) ve Vtkovice’den Marko Kalus.

Tim Sderlund ve Jakub Lev, Krytof Hrabek’in beş dakikalık vuruşundan sonra iki kez kaleye girdiler ve ardından önemli oyuncular periyodun bitimine kala son zayıf dakikalarda kaleyi terk etti ve skor 2:2 oldu.

Sana şunu söylemeliyim ki buraya gelip itiraf etmekten korkma. Güneşi nasıl onurlandırırsınız… Vtkoviç’in yardımcı antrenörü Ji Veber, sezon sonrası basın toplantısında kızgın bir şekilde, hayal kırıklığına uğradım, dedi. Öne geçmemize rağmen ikinci yarıda dokuz dakika oynuyoruz ama kullanmıyoruz, sonra kurtarıyoruz ve sonunda rakibin gol atmasına izin veriyoruz, Veber sinirlendi. Şu tahtakuruları… Veber, bunun tembellik değil, özgüvenle ilgili olduğunu belirtti. Zamanla Plzet’in boğazı zayıfladı, fazla performans gösteremediler, blok yapmaya, top çalmaları yakalamaya çalıştılar. Oradaki tecrübeli oyuncularımızın yine de kurallara uyması gerekiyor.

Her şey boşuna, Vtkovit acı çekiyor, Plze seviniyor. Zmorska’nın vuruşundan sonra Ostrava’nın iki puanı var, Vtkoviç’in ise bir puanı. Ligde beşinci rekoru kırdılar ve Kasım ayında sadece iki puan kazanabildiler. Ayrıca ay sonuna kadar Liberec ile lider Pardubice arasında buz üzerinde çok sayıda kurtarma olayı var.