Hentbol oyuncusu Jiří Motl Extraleague'de üç bin gol attı

bencede

New member
Jen Motlv GL 27 dakikada, 21: 31'de hayalini kurdu, Mustva'da hiçbir şey değiştiremedi. Lovosit 23: 35'e yenik düştü ve Semifinle şekerlemelerde 0: 3'ü kaybetti.

Bu sezondan sonra kariyerini kapatacağını düşünen bu yıl Bohuel'in bu yıl ne olmayacağı MOTL başlığını takıyorum. U iyi bir şey, acele, dti, havlamak, daha fazla özgür elde edememek için biraz VT kaldırmaya ihtiyacım olurdu, çünkü bu parazitte gece, SPM ve ben hiçbir şey yapmadım.

ESK Elite arasındaki hedeflerin baskısı hala bir af. MOTL 2003 yılından beri özetlendi.

Hzenki Karvinsk Bank, ekstra lig finaline yönelik prosedürde sevinir.

Bunu ilk kez en yüksek evde aldım. Paradoxn burada Karvin'de, Dukla Praha'ya ev sahipliği yaptığımda yardım etmek için. İki Stel'den iki Glys verdim, aynı zamanda % 100 bakımlı oldum … ama yıllar içinde sona erdi.

Galoem, hedefin bir temsilcisi ve şimdi yardımcısı Karvinsk Trenra Martin Galiu anlamına geliyordu. En azından burada Gly'i basında yuvarladım, dedi Cumartesi günkü gol attığı Motl.

Bu Semifinlov düellosunun akışları yavaşlatmadıklarında sudaki bir türü kaybettiğini ve Rychlky Protitok'un EST GL'ye ittiği yakında karkalın kaybettiğini kabul etti.

Motl, Karvin, Hrt Ned gibi bir karının yarısında yarısına karar verdi, akışta çok fazla hata yaptığımız akışta, eylemleri koklamadık ve savunmaya bile girmediğimizde hemen Brno'da bir balon yaşadık. Sahadaki ESTI HRM'ye karşı yedi oynayarak yolculuğa çıktık, ama hatta başarısız oldu.

Karvinsk Pavel Bajer Stl Lovosickho golü Anton Bartok'un yanında.

Karvinsk debriyaj Vojtch Patzel, Lovosice'deki sonsuza kadar aynı şeyin ilk yarı olmadığını belirtti. İstediğimiz gibi oynamadık, önderlik etsek bile, ama u türü reii, ekl patzel'deydi.

İlk yarıda, muhtaç bir dinamikimiz yoktu, Stelba'nın alt kısmı sadece uzun süredir gerçekleşmeyen bir padesti idi. Ancak Pestvka'dan sonra, on dakika içinde addan sonra Tilo Karvinskho Michal Brno.

Kurumsal Karvint Bry Finl'in rakibi, sadece bir çift Plza Dukla Prag'dan geliyor, Piems Lider 2: 0, bu yüzden Lovosicki bu şehir için bir kavga ediyor.

Bronz madalyayı savunmamız iyi olurdu, çünkü köri hobisi, eğer karar verirsem, her zaman daha iyi, MOT gülümsedi.

Yarışmaya bir nokta al