Hasta baba için Gly stl. Bu sadece Banka’dan Tanko’ya yapılan bir tutuklama.

bencede

New member
Gly cumartesi penceresini babasına adadı.

Hasta, fazla vakti yok, dedi Tanko, ikinci lig Varnsdorf’tan Bank’a yeni gitti.

Her zaman onun için oynuyorum. Onun için sikişiyorum. Futbola başlar başlamaz ona şunu söyledim: Formamda senin adını taşıyorum, biliyorum ki bir gün herkes bilecek. Bu sadece bir şaka!

Soro ve Tijani örneğinde olduğu gibi geçmişte bankada kim çalışıyordu?
Ben daha iyi olmak istiyorum, onlar değil. Bankaya çok yardımcı olduklarını, rol oynadıklarını, para ödediklerini biliyorum… Ama yine de Banka için daha fazlasını yapmak istiyorum.

David Buchta her iki parçaya da kayıt yaptı. Bana çok yardımcı oldu mu?
Evet, stdn başarılı oldu. David ve ben doğru zamanda doğru yerdeydik ve en önemli şeye yardım ettik. Her dikene vuralım.

Siz ikiniz çok ofsayttaydınız. Bu sefer bir kere değil…
Üzerinde çalışıyorum. Taraftarlara daha iyiye gittiğimi ve uzun süre antrenman yapacağımı göstermek istiyorum. Bazen öyle oluyor ama ilerleme kaydediyorum. Lütfen bana çok yardım edin, gittikçe daha iyi.

İkinci tonun konumunu nasıl algılıyorsunuz?
Başından beri oynamak istediğim sürece koçun kararına kesinlikle saygı duyuyorum. Ona yapılacak tek şey onu dikenin üstüne koymak ve ona yapışmaktır. Ve sonra onu utkn’de sat. Birinci ya da ikinci ton olmam umurumda değil.

Peki tutuklandığından beri neden oynamıyorsun?
Cevap veremem… Bu koçun kararı. Hapisten çıkmak istediğimi biliyor. Maksimum için Dm.

Çek liginde çok sayıda Nijeryalı futbolcu var. Birbirinizi tanıyor musunuz?
Pek bir şey bilmiyorum ama yavaş yavaş birbirimizi tanıyacağız. Hiti’de buluştuğumuzda, yolculuktan sonra merhaba diyelim, birinin nereden, hangi şehirden olduğunu, kulüpte nasıl hoşlandığını konuşalım… İnstagram paylaşalım, soralım.

Ostrava’daki yarışlarda atmosfer nasıl?
Taraftarlar bizi her maçta yüzde yüz motive ediyor. Kulübü sevdiğinizi görebilirsiniz. İkisi de dikene gidecek ve bizimle ilgilenecekler ki bundan gurur duyuyorum. Yanlarında oldukları için kendilerine teşekkür ediyorum.

Birinci lig ile ikinci lig arasında çok fark var mı?
Her şeyden önce bu kendiliğinden ortaya çıkıyor. Her şey daha agresif, daha yoğun. Kararları daha hızlı vermeniz gerekiyor, her şey için daha az zamanınız ve alanınız var. Bu büyük bir fark ama uyum sağlamak için buradayım. Hayal ediyorum.

Varnsdorf i nadle’yi takip ediyor musun?
Yüz. Umarım ikinci ligdeki durumu düzelir ve puan toplamaya başlar. Kulübüme en iyisini diliyorum ama şimdi kariyerime ve geleceğime odaklanıyorum.